Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka @MiuLego
1 mil Leslie
100 mekik
50 sn wall sit
30 sn plank
50 ip atlama

Leslienin büyük bir çoğunluğunda 11 aylık oğlum kucağımdaydı plank yaparken saçımı çekti. İp atlamak için koridorun bi başına koydum koştum o gelene kdr ip atladım.. Bugün hiç uyumadı.. peşinde koşmaktan çok yorgunum. . Uyur inşallah dicem ama dün gece 2 den beri uyumuyo desem yalan olmaz..

Tartıyı iyice sar valize koy bende istanbula giderken öle yapıcam..

Menüüüüüüüm
Sabah 7.00
Klasik karatay kahv.1yum bol ceviiz çay

Öğle 15.00
1 kase çorba
1 yağlı gevrek.oğlanın çantasında buldum

Akşam 19.00
1 kase salata
3 yk makarna
1 dilim karpuz
1 avuç çekirdek
Su 1.5lt
Yatana kadar 3e tamamlarım.gün içinde içemedim
Spor 10.000 adım

maalesef izin hakkın yok canım. bu hafta bildirimde bulunmadı yazılır bir sonraki hafta ikiye bolunur. izne ayrılsan da bolunur zaten. 2. haftada bildirim yapmazsan 3 e bolunur. 3. hafta yapmazsan diskalifiye olursun

Menü veriyorum kızmak yok ama. İftarda 20 kişiydik ve çok güzel geçti. Çok yedim, bayram kacamagimi bugün bitirdim.
Sahur
Lor
Domates
Salatalik
Semizotu
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 ince dilim kepekli ekmek

İftar
Mercimek çorbası
Önceki lahmacuna göre minicik yapmış başka fırına vermiştik. 1 karış bile yoktu çapı. 4 tane yedim.
Nane, maydanoz, limon, domates,....
Ayran 2.5 bardak.
Veee dün akşam yaptigim tatlıdan 3.5 tane...

Gecmis olsun canim silverdin krem aldirsaydin iyi gelir yoksa buz koy

Son düzenleme:
Canımmmmm takım içinde 1. oldun. Genel listede de 3. nun yuzdesi 1.88 senin 1.87... Sonradan yaptığın bildirimi ekleseydim dereceye girecektin ama takım olarak haksızlık olacak gibi gelmişti kusura bakma canım ya
Kaptan ne kusuru ya haklisin oruc olanlar son dk tartilsa onlarda da fark ederdi gelecek hafta inşallah aliriz derceyi

Tatlı ya gelene kadar tamam dedim ama tatlı çok olmuş. . 2 tane yeseydin bari kı..

Canim kaptan yazmisti ya kilosu degisen var mi diye ben de onu gorunce tartilip yazdim haklisin iftara yakin azaliyo kilolar benimde 5 ile 7 arasinda 200 gr azalmis
Bi an hırs yapmıştım ondan yazdım. Sonra vazgeçtim. Ama sonra senin dereceyi kılpayı kaçırdığını görünce pişman oldum .. Hani filmlerde olur ya bi tarta melek konuşur bi tarafta şeytan onun gibi oldum

Aslında haksızlık olmazdı be kaptan.. yani bildirim yapmamıştık ki.. yasak mı ki?? Neyse ramazan geçsin bu sıkıntılar olmaz inş..

Canım çok.merak ediyorum beğendiniz mi tepkiler neydi senin düşüncen nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…