- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Tartıyı iyice sar valize koy bende istanbula giderken öle yapıcam..Kaptan sağol çok güzel özet geçmişsin.takımımızda abartmaz kimse zaten için rahat olsun.neler çekiyoruz 100gr gitsin diye
Anka ya benim izin hakkım var mı?tartımı götüremeyeceğim yanımda.uçakla gideceğiz tatil planlarımız değişti canım .bildirim yapamayabilirim.o yüzden soruyorum.sonra yüzdelerim 2ye bölünür ya da diskalifiye olurum diye korkuyorum
Canım valizimiz öyle çok ki.kilo olarak geçtik bile.oğlanın fln bezi maması..o yüzden götürememTartıyı iyice sar valize koy bende istanbula giderken öle yapıcam..
Kız tartı ne ağırlık yapacak. . Bende 2 çocukla gidicem.. ilk tartı yı koymayı düşünüyorum. Çünkü izin vermedi anka..Canım valizimiz öyle çok ki.kilo olarak geçtik bile.oğlanın fln bezi maması..o yüzden götüremem
maalesef izin hakkın yok canım. bu hafta bildirimde bulunmadı yazılır bir sonraki hafta ikiye bolunur. izne ayrılsan da bolunur zaten. 2. haftada bildirim yapmazsan 3 e bolunur. 3. hafta yapmazsan diskalifiye olursunKaptan sağol çok güzel özet geçmişsin.takımımızda abartmaz kimse zaten için rahat olsun.neler çekiyoruz 100gr gitsin diye
Anka ya benim izin hakkım var mı?tartımı götüremeyeceğim yanımda.uçakla gideceğiz tatil planlarımız değişti canım .bildirim yapamayabilirim.o yüzden soruyorum.sonra yüzdelerim 2ye bölünür ya da diskalifiye olurum diye korkuyorum
bez neden goturuyorsun canım gittiğin yerden markettten alırsın.Canım valizimiz öyle çok ki.kilo olarak geçtik bile.oğlanın fln bezi maması..o yüzden götüremem
Gecmis olsun canim silverdin krem aldirsaydin iyi gelir yoksa buz koyIftara 1 saat kala eşimin yeğenleri geleceğini öğrendim alel acele yemek işine giriştim. Sonra benim oğlanı bir ağlama tuttu tam çayı getirirken bardaktaki çay elime dokuldu su an çok sızlıyor yanıyor evde krem yok ne sürsem bilen var mı.
Kaptan ne kusuru ya haklisin oruc olanlar son dk tartilsa onlarda da fark ederdi gelecek hafta inşallah aliriz derceyiCanımmmmm takım içinde 1. oldun. Genel listede de 3. nun yuzdesi 1.88 senin 1.87... Sonradan yaptığın bildirimi ekleseydim dereceye girecektin ama takım olarak haksızlık olacak gibi gelmişti kusura bakma canım ya
Eline saglik kaptankızlar 1. sayfayı güncelledim bilgilerinizi kontrol eder misiniz şimdi çıkmam lazım yanlış varsa yarın duzelteyim inşallah
Ben bildirim yaptıktan sonra 300 Gr değişti ama haksızlık olmasın diye yazmadım tekrardan. Haftaya kalsın dedim.Kaptan ne kusuru ya haklisin oruc olanlar son dk tartilsa onlarda da fark ederdi gelecek hafta inşallah aliriz derceyi
Tatlı ya gelene kadar tamam dedim ama tatlı çok olmuş. . 2 tane yeseydin bari kı..Menü veriyorum kızmak yok ama. İftarda 20 kişiydik ve çok güzel geçti. Çok yedim, bayram kacamagimi bugün bitirdim.
Sahur
Lor
Domates
Salatalik
Semizotu
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 ince dilim kepekli ekmek
İftar
Mercimek çorbası
Önceki lahmacuna göre minicik yapmış başka fırına vermiştik. 1 karış bile yoktu çapı. 4 tane yedim.
Nane, maydanoz, limon, domates,....
Ayran 2.5 bardak.
Veee dün akşam yaptigim tatlıdan 3.5 tane...
Canim kaptan yazmisti ya kilosu degisen var mi diye ben de onu gorunce tartilip yazdim haklisin iftara yakin azaliyo kilolar benimde 5 ile 7 arasinda 200 gr azalmisBen bildirim yaptıktan sonra 300 Gr değişti ama haksızlık olmasın diye yazmadım tekrardan. Haftaya kalsın dedim.
Bi an hırs yapmıştım ondan yazdım. Sonra vazgeçtim. Ama sonra senin dereceyi kılpayı kaçırdığını görünce pişman oldum .. Hani filmlerde olur ya bi tarta melek konuşur bi tarafta şeytan onun gibi oldumCanim kaptan yazmisti ya kilosu degisen var mi diye ben de onu gorunce tartilip yazdim haklisin iftara yakin azaliyo kilolar benimde 5 ile 7 arasinda 200 gr azalmis
Son anda alinan derece kaptan etik olmazdi bence dogru karar verdinBi an hırs yapmıştım ondan yazdım. Sonra vazgeçtim. Ama sonra senin dereceyi kılpayı kaçırdığını görünce pişman oldum .. Hani filmlerde olur ya bi tarta melek konuşur bi tarafta şeytan onun gibi oldum
Aslında haksızlık olmazdı be kaptan.. yani bildirim yapmamıştık ki.. yasak mı ki?? Neyse ramazan geçsin bu sıkıntılar olmaz inş..Bi an hırs yapmıştım ondan yazdım. Sonra vazgeçtim. Ama sonra senin dereceyi kılpayı kaçırdığını görünce pişman oldum .. Hani filmlerde olur ya bi tarta melek konuşur bi tarafta şeytan onun gibi oldum
Canım çok.merak ediyorum beğendiniz mi tepkiler neydi senin düşüncen nedirMenü veriyorum kızmak yok ama. İftarda 20 kişiydik ve çok güzel geçti. Çok yedim, bayram kacamagimi bugün bitirdim.
Sahur
Lor
Domates
Salatalik
Semizotu
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 ince dilim kepekli ekmek
İftar
Mercimek çorbası
Önceki lahmacuna göre minicik yapmış başka fırına vermiştik. 1 karış bile yoktu çapı. 4 tane yedim.
Nane, maydanoz, limon, domates,....
Ayran 2.5 bardak.
Veee dün akşam yaptigim tatlıdan 3.5 tane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?