Alıcam yanima canim unutmamTartını unutma..
Kizlar geldim artikkk.. cenaze defin islemleri mevluttu bassagliyi vs hallettik sayilir yarin dan itibaren menülerimi duzenli yazmaya başlayacağım.. ben bu grubu seviyorum yaaaa
Ah onun acısı berbat olur of ya geçmiş olsun kuzum ben hiç bilmem öyle şeyler keşke bilsem de önersem sanaIftara 1 saat kala eşimin yeğenleri geleceğini öğrendim alel acele yemek işine giriştim. Sonra benim oğlanı bir ağlama tuttu tam çayı getirirken bardaktaki çay elime dokuldu su an çok sızlıyor yanıyor evde krem yok ne sürsem bilen var mı.
EveeeetttttttttttArkadaşlar yarından itibaren 4 gün tatil. Menu paylaşımı 5 mesaj spor vs mecbur değil.
Bayramda dozunda abartmadan kaçamak yapabilirsiniz. Ama yapacağınız her kaçamakta önce takımımızı sonra da ne kadar zor verdiğimizi hatırlayalım. Ağzımızdan 4-5 dk sonra silinecek tat için kendimizi kaybetmeyelim.
Çarşamba günü hepinizi tam motivasyon bekliyorum. Saat 12 ye kadar herkes kilo bildirimi yapsın. Ne durumdayız bakalım.
Hattaaaa evde olanlarla beraber çarşamba perşembe detox yapalım ne dersiniz
Çok geçmiş olsun. Eşin alamaz mı nöbetçi eczaneden. Hiç fikrim yok benim de. Su topladı mı yaIftara 1 saat kala eşimin yeğenleri geleceğini öğrendim alel acele yemek işine giriştim. Sonra benim oğlanı bir ağlama tuttu tam çayı getirirken bardaktaki çay elime dokuldu su an çok sızlıyor yanıyor evde krem yok ne sürsem bilen var mı.
Canımmmmm takım içinde 1. oldun. Genel listede de 3. nun yuzdesi 1.88 senin 1.87... Sonradan yaptığın bildirimi ekleseydim dereceye girecektin ama takım olarak haksızlık olacak gibi gelmişti kusura bakma canım yaKizlar menüm
Makarna salata yogurt
1 revani
1 dilm karpuz
15 kiraz
Su 2 litre
Spor 6000 adim
Kucuk kucuk var canim baya acıyor hep eşimin yüzünden oldu ya. Çocukla.ilgil3nseydi bende stres olmayacaktım.Çok geçmiş olsun. Eşin alamaz mı nöbetçi eczaneden. Hiç fikrim yok benim de. Su topladı mı ya
Geçmiş olsun canımmmIftara 1 saat kala eşimin yeğenleri geleceğini öğrendim alel acele yemek işine giriştim. Sonra benim oğlanı bir ağlama tuttu tam çayı getirirken bardaktaki çay elime dokuldu su an çok sızlıyor yanıyor evde krem yok ne sürsem bilen var mı.
Maşallahh bize harikayız kaptanKızlar aslında incinin kilosunu ekleseydim 1. olacaktık. Ama 7 de gelince bildirim haksızlık olacak gibi gelmişti... Neyse artık bundan sonraki haftalar çok sıkı asılalım. 100 gr. Bile ne kadar önemli gördük
Tabii ki isteyen yazabilir. Ama mecbur değil.ŞimdiAnka bildirim yapmak zorunda değiliz ama yapabiliriz dimi?? Yoksa ipin ucu kaçar..
Kaptan sağol çok güzel özet geçmişsin.takımımızda abartmaz kimse zaten için rahat olsun.neler çekiyoruz 100gr gitsin diyeArkadaşlar yarından itibaren 4 gün tatil. Menu paylaşımı 5 mesaj spor vs mecbur değil.
Bayramda dozunda abartmadan kaçamak yapabilirsiniz. Ama yapacağınız her kaçamakta önce takımımızı sonra da ne kadar zor verdiğimizi hatırlayalım. Ağzımızdan 4-5 dk sonra silinecek tat için kendimizi kaybetmeyelim.
Çarşamba günü hepinizi tam motivasyon bekliyorum. Saat 12 ye kadar herkes kilo bildirimi yapsın. Ne durumdayız bakalım.
Hattaaaa evde olanlarla beraber çarşamba perşembe detox yapalım ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?