Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iftara 1 saat kala eşimin yeğenleri geleceğini öğrendim alel acele yemek işine giriştim. Sonra benim oğlanı bir ağlama tuttu tam çayı getirirken bardaktaki çay elime dokuldu su an çok sızlıyor yanıyor evde krem yok ne sürsem bilen var mı.

Arkadaşlar yarından itibaren 4 gün tatil. Menu paylaşımı 5 mesaj spor vs mecbur değil.
Bayramda dozunda abartmadan kaçamak yapabilirsiniz. Ama yapacağınız her kaçamakta önce takımımızı sonra da ne kadar zor verdiğimizi hatırlayalım. Ağzımızdan 4-5 dk sonra silinecek tat için kendimizi kaybetmeyelim.
Çarşamba günü hepinizi tam motivasyon bekliyorum. Saat 12 ye kadar herkes kilo bildirimi yapsın. Ne durumdayız bakalım.

Hattaaaa evde olanlarla beraber çarşamba perşembe detox yapalım ne dersiniz

Ah onun acısı berbat olur of ya geçmiş olsun kuzum ben hiç bilmem öyle şeyler keşke bilsem de önersem sana

Eveeeettttttttttt

Çok geçmiş olsun. Eşin alamaz mı nöbetçi eczaneden. Hiç fikrim yok benim de. Su topladı mı ya

Kizlar menüm
Makarna salata yogurt
1 revani
1 dilm karpuz
15 kiraz
Su 2 litre
Spor 6000 adim
Canımmmmm takım içinde 1. oldun. Genel listede de 3. nun yuzdesi 1.88 senin 1.87... Sonradan yaptığın bildirimi ekleseydim dereceye girecektin ama takım olarak haksızlık olacak gibi gelmişti kusura bakma canım ya

Geçmiş olsun canımmm
Telaşla aksilikler oluyor işte

Kaptan sağol çok güzel özet geçmişsin.takımımızda abartmaz kimse zaten için rahat olsun.neler çekiyoruz 100gr gitsin diye
Anka ya benim izin hakkım var mı?tartımı götüremeyeceğim yanımda.uçakla gideceğiz tatil planlarımız değişti canım .bildirim yapamayabilirim.o yüzden soruyorum.sonra yüzdelerim 2ye bölünür ya da diskalifiye olurum diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…