- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Nolcak ki kız :))Son anda alinan derece kaptan etik olmazdi bence dogru karar verdin
Paylaşmıştım canım ya listeyi tekrar düzenleme yapacaktım.Aslında haksızlık olmazdı be kaptan.. yani bildirim yapmamıştık ki.. yasak mı ki?? Neyse ramazan geçsin bu sıkıntılar olmaz inş..
Neyse cnm kısmet.. sende ne hırslıymışsın kız..Paylaşmıştım canım ya listeyi tekrar düzenleme yapacaktım.
Tadı çok beğenildi ama şekil konusunda tek tek yapsamiydim diye konuştuk.Canım çok.merak ediyorum beğendiniz mi tepkiler neydi senin düşüncen nedir
Cok güzel görünüyorBen yaparsam böyle yapacağım. Bakalım yarın sarma saracağını sulu köfte için köfte yapacağım yetişirse bunu da yapacağım.
Eki Görüntüle 2013037
Hırslı olsaydım listeyi değiştirirdim yasak değildi. Ben incinin 0.1 le dereceyi kaçırmasına üzüldüm.Neyse cnm kısmet.. sende ne hırslıymışsın kız..
Böyle de süper olur canımBen yaparsam böyle yapacağım. Bakalım yarın sarma saracağını sulu köfte için köfte yapacağım yetişirse bunu da yapacağım.
Eki Görüntüle 2013037
Afiyet olsun canım galiba çok.ince yaptın ya sa hamur kıvamı ile ilgili bu acemilikti bi dahaki sefere daha güzel olacakTadı çok beğenildi ama şekil konusunda tek tek yapsamiydim diye konuştuk.
Kesinlikle katılıyorum özellikle bol su ve karbon.miktari çok.onemliKızlar.. fazla kilo veremesek bile kilo almayalım bayramda.. suyu ihmal etmeyelim. . Pilav, asitli içecek, beyaz ekmek, börek, tatlı yememeye dikkat edelim.. 7den sonra bişey yememeye çalışalım.. ben kendi dikkat edeceklerimi söylüyorum. . Bu arada kimseye diyette olduğumuzu söylemeyelim yoksa biliyorsunuz şimdi ye bişey olmaz muhabbetleri dönüyor. .
Hırslıyı kötü manada kullanmadım kaptan. . Yanlış ifade ettiysem Özür dilerim..Hırslı olsaydım listeyi değiştirirdim yasak değildi. Ben incinin 0.1 le dereceyi kaçırmasına üzüldüm.
Bide şimdi tüm takımlar kilo alır biz almayalım inş birincilik kaçmasın..Kesinlikle katılıyorum özellikle bol su ve karbon.miktari çok.onemli
Yanıma leblebi tarçın ve yeşilçayı mı aldım tatlı börek ve mantılardan uzak durucam 5 kiloyu verebilmek için 1 aydır çabalıyorum 2 günlük zevk için almak istememBide şimdi tüm takımlar kilo alır biz almayalım inş birincilik kaçmasın..
Iyi geceler mutlu bayramlar canım:)Çiçeklerime su verip yatıcam
Herkesin Bayram'ı şimdiden kutlu olsun
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?