Hımmm . Evett o halde aynen bence de senceTevafukun eşi için umut
Amaflo kaçabilir
Olaun biz o göbeği eriticez ama hedefe kitlenmeliyizValla bak .. bugün çok gezdim. Ayak tabanlarım şişti kız
Tamam tatlım .Olaun biz o göbeği eriticez ama hedefe kitlenmeliyizbanane her gün 10 dk ayır
Evet öncesi sonrası yapıcaz sana dahaTamam tatlım .Yarın ayy yok bu sabah yapayım. Burdan yazarım .
O göbek eriyecek başka yolu yok
İvit
Sağol,kuzum yapmaz onda öyle incelik nerdeeeeeGenelde yapmaz mı? Belki son dk yapar ?!?! Bekle bakalım canımcım
Bu arada tebrikler nice nice mutlu yıllara
Seve seve kullanırımVallatertemiz bir menü. Bayramın en güzel menüsü umutcum
Az bile çıkmış floya değil mi ama
Girçiktin miiii
Al işteeeee!!!
Takımdakilere çıkardığım yetmedi bunlar da eşineBunları onun üzerinde istediğin gibi kullan canım benim gönül rahatlığıyla
26 haziran canımBugün derken canım !? Yeni güne girdik de ; salı zannettim
Valla benim yerime biri dövse çok mutlu olurumTevafukun eşi için umut
Amaflo kaçabilir
Hahahahaha ayak sesleri gelmeye başladı haaaHippo geliyor kizlaaarrrr
AlkışşşşYoo bu gün hiç yemedim. Bi tek arkadaş kalbura bastı yapmış ilk defa çok ısrar etti ucundan minicik tadına baktım o kadar.
Geliyim mi dövmek de bi spor olurSağol,kuzum yapmaz onda öyle incelik nerdeeeee
Seve seve kullanırım
26 haziran canım
Valla benim yerime biri dövse çok mutlu olurum
Herşeyi yiyerek 10 kilo verdim kalan 3 kilomu vermek istiyorum ama bi türlü olmuyorEvet öncesi sonrası yapıcaz sana daha
Kol bacak butun kaslarini calistirabilirisnGeliyim mi dövmek de bi spor olur
Ben seni bayramdan sonra gorucem.hadi bi hocaya uyma bakalım
Varım diyoooırKol bacak butun kaslarini calistirabilirisn
Ne güzel ya.. gelen giden oh mis yorucu ama dediğin gibi tadında yaşamak bu.Ya sabahtan beri dışardayız. Daha yarım saat önce girdik eve. Ayaklarım sızlıyor resmen. Çocukla bayram gezmesi ne kadar zormuş. 3 e kadar gelenden çıkamadık zaten. Son kalkanın arkasından hemen fırladık başkasına yakalanmadanneyse çok şükür bayramı tadında yaşıyoruz daha ne olsun.
Hahahah hahahahhaha umut yandınBen seni bayramdan sonra gorucem.hadi bi hocaya uyma bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?