Bana kilo almissin diyorlar bide 77 ken gorselerdi de derlardi bilemiyorumBugün menü yazmama hakkımı kullanmak istiyorum. . 8e kdr çok iyiydi ama akşam halamda cozuttum.. Spor da yok. . Misafirlikte çocukların peşinden koşmak. . Kucakta hoplatmak falan işte. . Şimdi girdim eve çocukları uyurucam.. midem bulanıyo...
Bu arada her gören sen biraz zayıflanışsın sanki diyor.. 17 kilo diyorum kimse inanamıyor..
Küstüm sana miu sen benim kilo almama mi sevindinAmin inşallah ama herkes yapmaz dayanamayan vs olabilir ama herkes kendine göre çözüm üretir
Koz bal kaymak çok yedim ben
İki günlük menün de çok güzel korhi. Bayram için yediklerin içinde kaçamak bile görmüyorum afiyet olsun canım
Yaşasııııınnnnn
Ay kulaklarım ne güzel şeyler duyuyor
İlk baştakiler ne canım resimdeki..
Kahvaltı 12:45
(Sanırım karatay kahvaltısı yapabildim ama emin değilim)
1 yumurtadan biberli keten tohumlu omlet
Zeytin peynir domates salatalık
4 ceviz
Bol yeşillik, köz kırmızı biber
15:10 erik suyu(şekersiz ev yapımı)
Akşam 17:00
Resimde
Uyumadan bir ara bir avuç çekirdek yicem
Su: 3 lt
Spor: (daha hiç birini yapmadım ama yapacağım inşallah)
10. Gün
Squat : 105
Plank : 60 sn
Wallsit : 100 sn
Leslie 3 mile
20 dk stepper
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
İviit ben de artıdayım ve seni yenmem lazııım ye sen canım incimKüstüm sana miu sen benim kilo almama mi sevindin
İceberg sözzde.. ama bozulmuş yemedim onu. Yeni küçül bir kaba taze iceberg havuç rendesi getirttim onun yerineİlk baştakiler ne canım resimdeki..
Hakkaten ben neden aç kaldım kiGünaydın kızlar. Bu gün son gün kızlar lütfen daha fazla kaçamak yapmayalım. Lütfen.
Çarşamba ve perşembe herkes kendine göre bir detox programı hazırlıyor. Ben kendi yapacağım programı az sonra atacağım ki en yapılabilir olanı o bence. Emziren annelere de zararı yok aç da kalınmıyor. Miu aç kaldı anlamadım nasıl acıktı ama acıkmıyorsun normalde
Yarın sabah herkes tartılıp kilo bildirimi yapacak.
Akşam yatmadan detox suyu hazırlıyoruz. Tarifleri az sonra yazacağım.
Herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum kızlar. Biz başarırız
İceberg i ızgara mı yapıyorlar.İceberg sözzde.. ama bozulmuş yemedim onu. Yeni küçül bir kaba taze iceberg havuç rendesi getirttim onun yerine
Limon kat canım zencefil yoksa. Tansiyon sorunu yoktu değil mi?Anka 1.tarifli yapıcam ama zancefil yok. . Olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?