Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar gunaydin bu sabah kalkinca yesil cay ictim regl olucam galiba onun siskinligi de var bende yogurt corbasi yapicam da icinde sadece nohut bugday nane olsa olmaz mi yesil mercimek yok bari evde bunu iceyim bayram gezmelerinde yediklerim olsun sadece kizlar dun teyzemde bir su boregi yedim efsaneydi 1 gun ac kalmaya deger tartimi pilini unutmuşum bugun pil alip yarin tartilacam

Gunaydin kizlar bu sabah 1 kilo arti ile uyandim ama bugun full dikkat edecem. Annemlerle yaylaya gidecez oraya ipimi de götürüyorum ip atlayacam inşallah menü de mangal var zaten annemin yufka ekmeğine dayanabilirsem kaçamak yapmamış olacam

Kizlar gunaydin yarin bayram bitiyo sanirim hemen hemen hepimiz artiyla basliycaz yarina notmal ama bayram butun kacamak haklatimizi kullandik buraya yediklerimi yazamadim ole fena beslendim
Diyete ilk basladigimdaki motivasyinumu istiyorumm

Sabah
Koz patlican biber
Mantarli omlet
2yk lor peyniri

Bana kilo almissin diyorlar bide 77 ken gorselerdi de derlardi bilemiyorum

Küstüm sana miu sen benim kilo almama mi sevindin

İlk baştakiler ne canım resimdeki..

Günaydın kızlar. Bu gün son gün kızlar lütfen daha fazla kaçamak yapmayalım. Lütfen.

Çarşamba ve perşembe herkes kendine göre bir detox programı hazırlıyor. Ben kendi yapacağım programı az sonra atacağım ki en yapılabilir olanı o bence. Emziren annelere de zararı yok aç da kalınmıyor. Miu aç kaldı anlamadım nasıl acıktı ama acıkmıyorsun normalde

Yarın sabah herkes tartılıp kilo bildirimi yapacak.

Akşam yatmadan detox suyu hazırlıyoruz. Tarifleri az sonra yazacağım.

Herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum kızlar. Biz başarırız

Hakkaten ben neden aç kaldım kibenim o ara gözüm çok açtı ondan galiba

Detox su tarifleri eğer malzemeniz varsa ilk iki tanesinden birini yapın. Yoksa diğerlerinden elinizdeki malzemeye göre yapın. Limon olarak bulursanız 1 tane misket limonu yoksa normal limon. Bende yok mesela

1. Tarif:
1 lt su
1 kabuk tarçın
1 ceviz büyüklüğünde zencefil (mümkünse tazesi yoksa kok zencefil
4-5 tane karanfil

2. Tarif
1 lt su
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 limon
5-6 taze nane yaprağı

3. Tarif

1lt su
1 limon
Nane yaprakları
Sabah kalkınca buz

4. Tarif
1 lt su
300 gr karpuz
1 tutam taze biberiye yoksa 1 tatlı kaşığı atın

5. Tarif
1 lt su
1 portakal
200 gr yaban mersini(bıçakla çizik at)
5-6 nane yaprağı

6. Tarif
1 lt su
6-8 çilek
1 portakal
5-6 nane yaprağı

7. Tarif
1 lt su
1 salatalık(kabuğuyla beraber halka halka doğra)
6-8 çilek
1 limon 5-6 taze nane yaprakları

İlk iki tarif hariç sabah kalkınca içine buz katabilirsiniz. Akşamdan hazırlayıp buz dolabına koyuyoruz.

Sabah kahvaltıdan yarım saat önce
Öğle yemeğinden yarım saat önce
İkindi
Akşam yemeğinden yarım saat önce
Akşam yatmadan 1 bardak içiyoruz.

Tansiyonu duşuk olanlar limon kullanmasın.
Düşük şekeri olanlar tarçın kullanmasın
Midesinde ulser vb olanlar sirke kullanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…