Canim sanayide kirli ahmette kofte yemeden gitme sivastanBugün çok az su içtim kızlar.sivastayız şu an otelde.yola yarım devam edeceğiz.dinlenmem lazım ama oğlanı uyutmaya çalışıyorum.yatmıyor bir türlü
Çözümler üretiyoruz canım bende aynı durumdayımSelam kizlar benim diyet cok kotu durumda tartilmaya korkuyorum
Amin inşallah ama herkes yapmaz dayanamayan vs olabilir ama herkes kendine göre çözüm üretirKeşke hep beraber yapsak. . Motivasyon olur.. hem bütün gruplar artı iken bize eksi olur inşallah. ..
Koz bal kaymak çok yedim benCanım aslımda bal kaymak ve çikolata fazla yememişsin ama artık bünyemi bunlara tepki vermeye bailadı.uzun zamandır yemeyince.normal bence..cumaya kadr toplarsın eminim
İki günlük menün de çok güzel korhi. Bayram için yediklerin içinde kaçamak bile görmüyorum afiyet olsun canımKızlar dünkü menüm
sabah 7.00
2 yum ile omlet.1 kk peynir.1 salatalık. 1 domates
(Evdeki yum bitsin diye çok yedim dün)
Öğle 14.00
3 yum ile mercimekli omlet
Akşam 19.00
1 kase ayran aşı.
3 dilim karpuz.
1 avuç kuruyemiş
Çay
Gün içinde 1 soda
1lt su
Spor hiiiiç durmadan ev işi valiz hazırlığı vs...
Bugünkü menüm
Sabah 7.00
3 yum ile kaşarlı omlet. 1 kk peynir.1 salatalık
Öğle 13.00
1 lahmacun.1 ayran.bol salata.2 baklava
Akşam 18.30
1 krep 1 sigara böreği
1 salatalık 1 domates.3 kayısı.1 dilim karpuz.10 zeytin.çay
YaşasııııınnnnnAksamida guzel kapattim canim bugun guzel bjr gun oldu
Selam kizlar benim diyet cok kotu durumda tartilmaya korkuyorum
Yok cnm korkma gelen giden tatile cıkanlar derken normal benceGrup neden bu kadar sessiz yaherkesin hunharca yediğini düşünüyorum valla kimse yazmayınca
Cnm keske haberim olsaydı ablam misafir ederdi sızı bıseye ihtiyacın olursa özelden yaz benım tum aile sivas'taBugün çok az su içtim kızlar.sivastayız şu an otelde.yola yarım devam edeceğiz.dinlenmem lazım ama oğlanı uyutmaya çalışıyorum.yatmıyor bir türlü
İnanmıyorum harika bir menüüüüüüüüSlm kızlar
Menüm
Sabah 11.00
1kk peynir
2 kayısı yumurta
Salatalık domates
Çay
1 dilim tb ekmeği
750 ml su
14:00 orta şekrli kahve
Limonata yarım su bardağı kadar
Pasta ikramını red
Akşam 21:00
Salata
Zerdeçallı yoğurt
Su: toplamda 2 litre
Spor yok çok yoruldum
2 bardak da ev yapımı limonata. Bol bol da şu içtim. Yarın da köye gidecegiz. Orada kendi yerimiz var, aklımızda mangal yapmak var ama bizim bebiyle nasıl olacak bilmiyorum.
Gerçekten mi canım . Az yedim amaİnanmıyorum harika bir menüüüüüüüü
Sopalar çıkmış yine
Olsa da ıhııı ddmek lazım canımMilletin evinde sağı solu karıştırmasın diye çok dolaştım peşinde. Kollarım koptu arabada. Yarın otokoltugu ile yolculuk yapacak ama inşallah durur. 1.5 saatlik yola gidecegiz. Bayramın son günü, kimsede tatlı kalmamıştır. Bol bol meyve olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?