Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Keşke hep beraber yapsak. . Motivasyon olur.. hem bütün gruplar artı iken bize eksi olur inşallah. ..
Amin inşallah ama herkes yapmaz dayanamayan vs olabilir ama herkes kendine göre çözüm üretir
Canım aslımda bal kaymak ve çikolata fazla yememişsin ama artık bünyemi bunlara tepki vermeye bailadı.uzun zamandır yemeyince.normal bence..cumaya kadr toplarsın eminim
Koz bal kaymak çok yedim ben
İki günlük menün de çok güzel korhi. Bayram için yediklerin içinde kaçamak bile görmüyorum afiyet olsun canım
Aksamida guzel kapattim canim bugun guzel bjr gun oldu
Yaşasııııınnnnn
Selam kizlar benim diyet cok kotu durumda tartilmaya korkuyorum

Ay kulaklarım ne güzel şeyler duyuyor

Kahvaltı 12:45
(Sanırım karatay kahvaltısı yapabildim ama emin değilim)

1 yumurtadan biberli keten tohumlu omlet
Zeytin peynir domates salatalık
4 ceviz
Bol yeşillik, köz kırmızı biber

15:10 erik suyu(şekersiz ev yapımı)

Akşam 17:00
Resimde

Uyumadan bir ara bir avuç çekirdek yicem

Su: 3 lt

Spor: (daha hiç birini yapmadım ama yapacağım inşallah)
10. Gün
Squat : 105
Plank : 60 sn
Wallsit : 100 sn

Leslie 3 mile
20 dk stepper
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik

Eklentiler

• IMG_2867.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Grup neden bu kadar sessiz ya herkesin hunharca yediğini düşünüyorum valla kimse yazmayınca
Yok cnm korkma gelen giden tatile cıkanlar derken normal bence
Bugün çok az su içtim kızlar.sivastayız şu an otelde.yola yarım devam edeceğiz.dinlenmem lazım ama oğlanı uyutmaya çalışıyorum.yatmıyor bir türlü
Cnm keske haberim olsaydı ablam misafir ederdi sızı bıseye ihtiyacın olursa özelden yaz benım tum aile sivas'ta

İki gündür sabah güzel başlıyor ama sonra batıyor. Klasik lor, 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve 1 ince dilim kepekli ekmek. Sonra kutuda son kalan 1 küçük dilim cevizli baklava, 1 şekerli çay, 2 çikolata, 1 dilim tatlı, 2 geçen günkü minik lahmacun, yeşillik, 1 bardak ayran. 6 yer gezdik bugün. Ufaklık mahvetti beni.

İnanmıyorum harika bir menüüüüüüüü

Milletin evinde sağı solu karıştırmasın diye çok dolaştım peşinde. Kollarım koptu arabada. Yarın otokoltugu ile yolculuk yapacak ama inşallah durur. 1.5 saatlik yola gidecegiz. Bayramın son günü, kimsede tatlı kalmamıştır. Bol bol meyve olur diye düşünüyorum.

Olsa da ıhııı ddmek lazım canım
Bir tatlı kaç leslie eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…