Mersi gülüm
15 günde zor telafi olur. Bu az cozutmus menumdu :) Özlemişim ama yemeyi. 4 aydir..
Nettin kız15 günde zor telafi olur. Bu az cozutmus menumdu :) Özlemişim ama yemeyi. 4 aydir..
Bence 36 veya 38 beden giyerGruptaki kızlar size gelsin canlar
Bence deBence 36 veya 38 beden giyeryalniz kadın acayip
Genelde yapmaz mı? Belki son dk yapar ?!?! Bekle bakalım canımcımBugün bizim evlilik yıl dönümümuz ve eşim hiçbir şey yapmadı
Vallatertemiz bir menü. Bayramın en güzel menüsü umutcumGerçekten mi canım . Az yedim ama
Az bile çıkmış floya değil mi amaSopalar çıkmış yine
Girçiktin miiii
Al işteeeee!!!Bugün bizim evlilik yıl dönümümuz ve eşim hiçbir şey yapmadı
Bugün derken canım !? Yeni güne girdik de ; salı zannettimBugün bizim evlilik yıl dönümümuz ve eşim hiçbir şey yapmadı
Aboo!! En sondaki baseball sopası . Çok fenasınVallatertemiz bir menü. Bayramın en güzel menüsü umutcum
Az bile çıkmış floya değil mi ama
Girçiktin miiii
Al işteeeee!!!
Takımdakilere çıkardığım yetmedi bunlar da eşineBunları onun üzerinde istediğin gibi kullan canım benim gönül rahatlığıyla
Islak odundu aslında niyetim ama yoktu burdaAboo!! En sondaki baseball sopası . Çok fenasın:)))))
Mağlesef yapamıyorum. Yapmak istiyorum ama çok yoğun ve düzensizim bugünlerde . İnş bayramdan sonra canımcım
Kız uyumadan önce 10 dk yaMağlesef yapamıyorum. Yapmak istiyorum ama çok yoğun ve düzensizim bugünlerde . İnş bayramdan sonra canımcım
Abooo !! Flo ve tevafuk kaçın kızlar !!!Islak odundu aslında niyetim ama yoktu burda
Tevafukun eşi için umutAbooo !! Flo ve tevafuk kaçın kızlar !!!
Valla bak .. bugün çok gezdim. Ayak tabanlarım şişti kızKız uyumadan önce 10 dk yahayır hayır asla yoğun ve düzensiz laflarını kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?