Ay sen nazara geldin kesin canım. Halsizlik falan normal zaten cenaze işleri zaten yorucu yol ayrı yorucu eve geldin temizlik ayrı yorucu. Yat dinlen güzelce. Kaçamak yapma. Verdiğin kiloları düşün eski halini düşün...Uffff ... offff... ayyyy...
Bi şişkinlik halsizlik var bende ..
Diyet yapmak istemiyorum..
"Sıkıldım kendimden, aptal mıyım neyim ben"
Dimi ..Aynada kendine bak bebişim gurur duy onca kiloyu sen verdin devamını da getirceksin tabikiherkesler diyecek ki sily e bak taşşşşş gibi
Ay harbiden olabilir bi de rahata alistim ya oralarda mutfaga girmiyodum ev isi dersim yoktuAy sen nazara geldin kesin canım. Halsizlik falan normal zaten cenaze işleri zaten yorucu yol ayrı yorucu eve geldin temizlik ayrı yorucu. Yat dinlen güzelce. Kaçamak yapma. Verdiğin kiloları düşün eski halini düşün...
Kaptan harikasın bu liste hedefi hatırlattıKızlar hadi kurban bayramı için hedef listesi yapalım tablomuza ekleyelim
anka_misali => 60 kilo
Leptine dikkat ediyorum yok bazmıcam canım. Sporla o çikolataların heeepsi erir kaptanım oh be grup canlandıTamam canım Karatay kahvaltısı yaptıysan leptini de bozmazsan yarın gider o +500..
Detox yapmak zorunda değil kimse artı gelmeyin yeter. Ama hiç çaba sarfetmeden bi de artı geleni kesinlikle listeye almayacağım
Aynen canım öyle. Spora da başlıyorum bu gün artık inşallah.
Tabiki de silycim sen yaparsan yorgunluktan oldu onlar geçer hemencik zaten kahve her derde devaDimi ..thanks hemen kalkıp bi silkeleneyim bi kahve icip kendime geleyim sonra da ot alisverisine cikayimmm
Ne diyorsuuuuunnnnMiu göbiş için çalıştım . Haberin ola
Inci seni cok merak ediyorum ben yaaaaKızlar hadi kurban bayramı için hedef listesi yapalım tablomuza ekleyelim
anka_misali => 60 kilo
Sily => 58 kilo
Inci =>63 kilo
Kilo alip almadigimi miInci seni cok merak ediyorum ben yaaaa
Sen benim motivasyon meleğimsin .. koskoca sevgiler sanaNe diyorsuuuuunnnngünün en güzel haberi harikasın umutcum
Yani ama tip olarak da merak ediyorumKilo alip almadigimi mi
Atarim canim resim musait oluncaYani ama tip olarak da merak ediyorum
Ben de 64 diyorum yok 66 mı desem1 Eylül 2017 Kurban bayramı için hedef kilo listemiz
anka_misali => 60 kilo
Sily => 58 kilo
Inci =>63 kilo
Sen benim motivasyon meleğimsin .. koskoca sevgiler sana
Ben de ben de aşırıııYani ama tip olarak da merak ediyorum
Miu kim ki ....Atarim canim resim musait olunca
Tabiki 64Ben de 64 diyorum yok 66 mı desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?