Yap canim afiyet olsun. ben daha eve alisveris yapmaya cikcam esim uyanirsa eger onunla cikcaz ,nobeti kötü geçmis yatip duru :) evde bol yesillik ve yoğurt olmayinca yapamiyorum diyet yaaa kendimi odaklayamiyorum..Sily cim.. midem yoruldu ya.. çok yemedim ama cıss yedim.. bayram şekeri yedim. . Yarın detoks yapıcam inş. . Valla heyecan bastı şimdiden.. akşama da kendime mercimek yemeği yapim diyorum. .
Benim içinde yumurta. .. bide domates salatalık :))Yap canim afiyet olsun. ben daha eve alisveris yapmaya cikcam esim uyanirsa eger onunla cikcaz ,nobeti kötü geçmis yatip duru :) evde bol yesillik ve yoğurt olmayinca yapamiyorum diyet yaaa kendimi odaklayamiyorum..
Bugün hiç msjlaırımı alıntılamamışsınAaaaaaa nerde vermemişim sana hippocuğum pasgözüm hep üstünde
Seninle aynı detoks suyundan yapıcam onu fark etmedin mi ?Bugün hiç msjlaırımı alıntılamamışsın
Kendi kazdığım kuyuya düştüm.. :)) kahvaltıdan sonra kahvenin yanına tatlı yedim ama şu an tarçınlı muz ve süt içiyorumSeninle aynı detoks suyundan yapıcam onu fark etmedin mi ?
Dur ben dikkat edeyim seni ihmal etmem
Bugün kaçaksız temz besleniyomusun onu de bana bakıyım
Ben de +500 deyim üzülme gerçekten gidiyor geçen hafta da öyleydim son 2 günde gitti ama dikkat ettim diye yoksa hala kahvenin yanında tatlı falan nedirKendi kazdığım kuyuya düştüm.. :)) kahvaltıdan sonra kahvenin yanına tatlı yedim ama şu an tarçınlı muz ve süt içiyorumakşama da mercimek yemeği yapıcam. . Yarın detoksu için haşlamam lazım.. artı 700 deyim ya
Yapıcam inş cnm.. sende yapıcan mı?Bir de bu kadar kaçamak varsa spor yapman lazım farkındasın değil mi ?hippotalamus
Kız tam şimdi yürüyüşe çıkıyorum 60 dk yürüyüş bitince de parkta ip atlıcam 500 civarıYapıcam inş cnm.. sende yapıcan mı?
Detoks u sormak istemiştim. . Sana spor sormak ne haddimizeKız tam şimdi yürüyüşe çıkıyorum 60 dk yürüyüş bitince de parkta ip atlıcam 500 civarıgece de ev sporu tabiki günlük sporlarımız falan var ya onlar
HeeeeDetoks u sormak istemiştim. . Sana spor sormak ne haddimize
Benide fark et beni deSeninle aynı detoks suyundan yapıcam onu fark etmedin mi ?
Dur ben dikkat edeyim seni ihmal etmem
Bugün kaçaksız temz besleniyomusun onu de bana bakıyım
Geldim kendime kuzuuuum aldim da otlarimiiiii ohhh simdi disarilardayimmYaaaaa
Sily kuzum balım peteğim
Kendine geldin mi kahve işe yaradı mı mutfak alışverişi ot mot alındı mı?
Ne otu aldın Sily? Yarın ben de aktara gideceğim ne alsam diye düşünüyorum.Geldim kendime kuzuuuum aldim da otlarimiiiii ohhh simdi disarilardayimm
Hala mı bayram misafiri kız?Selam kızlar. Gelen gidenden giremiyorum fazla. Spor da yapmadım daha baya da yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?