Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sily cim.. midem yoruldu ya.. çok yemedim ama cıss yedim.. bayram şekeri yedim. . Yarın detoks yapıcam inş. . Valla heyecan bastı şimdiden.. akşama da kendime mercimek yemeği yapim diyorum. .
Yap canim afiyet olsun. ben daha eve alisveris yapmaya cikcam esim uyanirsa eger onunla cikcaz ,nobeti kötü geçmis yatip duru :) evde bol yesillik ve yoğurt olmayinca yapamiyorum diyet yaaa kendimi odaklayamiyorum..

Yap canim afiyet olsun. ben daha eve alisveris yapmaya cikcam esim uyanirsa eger onunla cikcaz ,nobeti kötü geçmis yatip duru :) evde bol yesillik ve yoğurt olmayinca yapamiyorum diyet yaaa kendimi odaklayamiyorum..
Benim içinde yumurta. .. bide domates salatalık :))

Seninle aynı detoks suyundan yapıcam onu fark etmedin mi ?
Dur ben dikkat edeyim seni ihmal etmem

Bugün kaçaksız temz besleniyomusun onu de bana bakıyım
Kendi kazdığım kuyuya düştüm.. :)) kahvaltıdan sonra kahvenin yanına tatlı yedim ama şu an tarçınlı muz ve süt içiyorum akşama da mercimek yemeği yapıcam. . Yarın detoksu için haşlamam lazım.. artı 700 deyim ya

Ben de +500 deyim üzülme gerçekten gidiyor geçen hafta da öyleydim son 2 günde gitti ama dikkat ettim diye yoksa hala kahvenin yanında tatlı falan nedir yeme artık bitir tatlı işini.

Cumaya eksiye geçersib ben güveniyorum

Kız tam şimdi yürüyüşe çıkıyorum 60 dk yürüyüş bitince de parkta ip atlıcam 500 civarı gece de ev sporu tabiki günlük sporlarımız falan var ya onlar
Detoks u sormak istemiştim. . Sana spor sormak ne haddimize

Selamlar kızlar bende yene işini 3 de kapattım ama iyi kapattım

Ben şunu anladım ben tatlı zaafı olan biri değilim bayram boyu tatlı kaçamağın yok ama ekmek maalesef yedim yediğim her ekmek bana gaz ve şişkinlik olarak donuyor şimdi iki günün ardından menümü verecem

Menüm
Sabah
1 bardak süt üç hurma

Ara: çekirdek, kuru üzüm ve leblebi ve 1 salatalık (miktarları belli değil )

Aksam 15.00: et sis
1 yufka ekmeği
Salatalik domates yeşil soğan 1 koz biber 1 dilim karpuz

Ara yeşil çay
Ara türk kahvesi
3 litre su
8.000 adım yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…