Büyüttüm 55 e düştüm..2 ay var kızlar 60 koskoca gün var bayrama.. büyütün hedefleriii
Nbr sily naptın görüşmeyeli??Kiz miu kiskanma
Evi adam etmeye çalışıyorum canim ya 3 haftadir olmayinca bi de kuzenim gelip kalmisti bekar erkek tek basina icine etmis resmen evinNbr sily naptın görüşmeyeli??
Yaşasıııınnnn sen rahat olursun 55 kilo verme potansiyelin çok yüksekBüyüttüm 55 e düştüm..
Kiz miu kiskanma
Inaniyorummm yapcemmmm uleynnnn yapcemmmmYaşasıııınnnn sen rahat olursun 55 kilo verme potansiyelin çok yüksek
Hepimiz öyleyiz tatlım. Ne yesem diye düşünüyorsun bazen hahahaSa nasılsınız kızlar ben bayram sonrası tekrar oruc tutmak istiyorum ama cok sıcak ya İnş bıkac gun denıyıp bakıcam zaten cok bısey yiyesim yok midem de koca Bı boşluk var sanki yesem içim almıyor yemesem ac gibiyim çözemedim
Aynen canım ya hiçbir şey canım istemiyor yanı saglikli seyler istemıyo yoksa lahmacun kebap yada tatlı olsa patlayana kadar yerimHepimiz öyleyiz tatlım. Ne yesem diye düşünüyorsun bazen hahaha
Şu an ben de öyleyim yaa çok aç gibiyim bi halsizlik var ama hiç bişey de yemek istemiyorum. Bi yandan çatlayana kadar yemiş gibi bi his var çözemedim nasıl bişeySa nasılsınız kızlar ben bayram sonrası tekrar oruc tutmak istiyorum ama cok sıcak ya İnş bıkac gun denıyıp bakıcam zaten cok bısey yiyesim yok midem de koca Bı boşluk var sanki yesem içim almıyor yemesem ac gibiyim çözemedim
Lahmacun 1 tane bol yeşillikle yiyebilirsin. Kebap ekmeksiz pidesiz yiyebilirsin. Tatlı cıssssAynen canım ya hiçbir şey canım istemiyor yanı saglikli seyler istemıyo yoksa lahmacun kebap yada tatlı olsa patlayana kadar yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?