- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bende hiç ekmek yemedim ama tatlı mahvetti beni..Selamlar kızlar bende yene işini 3 de kapattım ama iyi kapattım
Ben şunu anladım ben tatlı zaafı olan biri değilim bayram boyu tatlı kaçamağın yok ama ekmek maalesef yedimyediğim her ekmek bana gaz ve şişkinlik olarak donuyor şimdi iki günün ardından menümü verecem
Menüm
Sabah
1 bardak süt üç hurma
Ara: çekirdek, kuru üzüm ve leblebi ve 1 salatalık (miktarları belli değil)
Aksam 15.00: et sis
1 yufka ekmeği
Salatalik domates yeşil soğan 1 koz biber 1 dilim karpuz
Ara yeşil çay
Ara türk kahvesi
3 litre su
8.000 adım yürüyüş
Aynen yaa.Hala mı bayram misafiri kız?
Yesillik canim.. marul maydonoz dereotu semizotu kabak kuzukulak tere roka .. bunlarsiz yapamıyorum tabi birde yogurtNe otu aldın Sily? Yarın ben de aktara gideceğim ne alsam diye düşünüyorum.
Hııı tamam canım. Evet benim dolapta da var hep onlar. Ot deyince aktardan bişeyler aldın sandım.Yesillik canim.. marul maydonoz dereotu semizotu kabak kuzukulak tere roka .. bunlarsiz yapamıyorum tabi birde yogurt
Canım antalya ya gidiyoruz ama biz oğlan için hem sivas hem de konya da kalıyoruz.şu an sivastayız.biz dönüşümlü bebek yokken kullanıyorduk eşimle de şimdi zor oluyor..böyle de 2 gün yolda geçiyor...neyse artık yarın öğlen antalyadayız inşallahCanim nereye gidiyosunuz.. biz mola vermiyorduk karstan ankaraya geçerken dönüşümlü kullanıyorduk aracı.. arkayi yatak yapiyordum yastiklarla besliyorduk kenarlari da tavsiye edebilirim.. cocuk icin iyi oluyordu o kadar uzun yolda oto koltugu cok saglikli degil çünkü
Canım ya valla oğlan durmayımca otelden bile çıkamadık pdada yanımıza aldığım yiyeceklerden yedik akşam..ama aklkmda bulunsun dönüşte yeriz inşallahCanim sanayide kirli ahmette kofte yemeden gitme sivastan
2 günde toparlarsın canım benimAfiyet olsun canim benim yediklerimin yaninda senin kacamaklar hic bir seyy bugun son gun diye diye yedim ve son gun dusuncesiyle bir daha yiyemiycem diye abarttim
Cansın miummmmm ♡♡♡♡Amin inşallah ama herkes yapmaz dayanamayan vs olabilir ama herkes kendine göre çözüm üretir
Koz bal kaymak çok yedim ben
İki günlük menün de çok güzel korhi. Bayram için yediklerin içinde kaçamak bile görmüyorum afiyet olsun canım
Yaşasııııınnnnn
Ay kulaklarım ne güzel şeyler duyuyor
Çok sağol canım.düşünmem yeterYok cnm korkma gelen giden tatile cıkanlar derken normal bence
Cnm keske haberim olsaydı ablam misafir ederdi sızı bıseye ihtiyacın olursa özelden yaz benım tum aile sivas'ta
Cansın miummmmm ♡♡♡♡
Telafi edecwğine eminim o baaaaal kaymaaaaaak larııı
Ooof of kaçamaklar durmuyor ben de yaptım bir cıssKizlar bende paylasayim menumu
Sabah
Koz biber koz patlican
Lor peynir
Bir yumurtadan mantarli omlet
Ara
Kahve bir hurma
Oglen
Bir kase corba
Mantar kavurma
1dilim tb kizarmis ekmek
Aksam yulaf lapasi
Ara kurabiye bir piskuvi
Akşam yemeği neden o kadar geç oldu?
İyide ben adana da yaşamıyorum ki :))
Ooof of kaçamaklar durmuyor ben de yaptım bir cıss
Akşam yemeği neden o kadar geç oldu?
Ben bu adanadaki tüüüm ekmekçileri ortadan kaldırıcam ya şimdi bi de beyaz ekmek çıktı
Soğuk seversen buzdolabına koy. Ilık seversen dışarda dursun ama akşamdan hazırla mutlakaYarın detosk günüm.. mercimeği haşladım. Buzlukta haşlanmış nohut var.. sabahta bulguru haşlarım..Anka detoks suyunu akşamdan yapıp buzdolabına mı koyim??
Floydu kız o adanada yaşayan sen hataydın. Orayo komple haritadan silerim bak bi de beyaz ekmeğe başlama bittiyse öbür ekmek yeme ekmekİyide ben adana da yaşamıyorum ki :))
Kız tam tahıllı ekmeğim bitti. Eşime sipariş verdim alıcak.. yarın da detoksum var inş..
Dün gece 5 te uyudum hava aydınlanıyordu. Sabah 12 yi geçiyordu uyudum kahvaltı fln 14te oldu. . Saatler kayınca akşam da geç oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?