Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O diyetisyeni de dövsem mi canına mı kast etsem
Ben sana derdimi anlatamıyorum canım. Omur boyu devam edebileceğimiz şekilde zayıflamamız lazım. Bak sen çok herşeyden kısarak kuş kadar yiyerek hızlı verdin ama azcık bir kaçamakta hemen geri geliyorlar deli gibi ölümcül spor yapıyorsun. Bizim çocuklarımız var senin kadar spor yapacak vaktimiz de yok sezaryenden dolayı durumumuz da yok. O yüzden yapabileceğimiz olçude spor yapıp devam edeceğimiz bir menüyle zayıflamamız lazım. 1 dilim ekmekten zarar gelmez.

Kaçamak hakkını an itibariyle kapatıyorum kızlar. Tatil bitti bayram bitti normal düzene devam ediyoruz. Yarın hiç kimsenin menüsünde kaçamak görmeyeceğim ve kendinize uygun en az 15 dk spor seçip yapıyoruz kızlar. Hadi bakalım kurban bayramına 63 gun var herkes hedefine odaklansın

1 Eylül 2017 Kurban bayramı için hedef kilo listemiz

anka_misali => 60 kilo
Sily => 55 kilo
Inci =>63 kilo
Miu => 53 kilo
Hippotalamus=> 78 kilo
Umut=>64
5816bursa ==>62 kilo (olağan dışı bısey olmazsa gibi
Eylul7158eylul===>53
Tevafuk55===> 58

Ben yarından itibaren
Yapacağım detoks içeceği söylüyorum

1 limon
1 maden suyu
Yeşil çay
1 çubuk tarçın (yaklaşık yarım litre oluyor gün içinde tüketiyoruz)

Detoks menümü de söylemiştim alışverişini yaptım bu akşam yarın ve perşembe gazamiz mübarek olsun

Anka sana bir sey soracam sen eskiden karatayciydinya benim acaba beyaz una karşı bir reaksiyonum olabilir mi. Çünkü beyaz ekmek benim karnımı davul gibi yapıyor gazdan ölüyorum sanki ve su an midem hala sis
Olabilir tabii canım. Ben de şeker ve ekmek yediğim zaman hemen 7 aylık hamile moduna giriyorum ...

Miunun 8 oya geçerse kaptanın kaç olur bilemiyorum
Sen anka olarak oylamaya katılıver nolcak sanki. Bir miunun isteği yerine getirilmiyor ya
Maraş olsa üzülmem ki en kalorilisinden 250 kaloriymiş ya
Reddediyorum anlamıcam tamam kuş kadar yemesin ama ekmek yemesin doyar yine.
Son olarak yarın sabah herkes tartılsın bayram ganimetlerini görelim.
Yarın tartım bozulacakmış benim öyle dedi
Olabilir tabii canım. Ben de şeker ve ekmek yediğim zaman hemen 7 aylık hamile moduna giriyorum ...
Demek ekmek şişiriyor. 8 ekmek de 8 aylık gibi şişirecek demek

Tam buğday yicem kii

Ayy ben zaten butun kilolarimi beyaz ekmek yuzunden aldim normal yemiyirdum cunku h...n gibi yiyordum onu kestigim anda kilolar hemen gitneye basladi

Kalkayım kahve yapayım yanına da bir maden suyu acayim badem sekeri kuş lokumu falan var ama artıları vermeden olmaz

Ben makarnaya ekmek bankp yiyordum ya oof of. Bi de kahvaltıda yaarım ekmekle normal kahvaltı yapıyodum sonra da diğer yarısıyla bal kaymak nutella fındık ezmesi faslı yapıyordum 1 ekmek gömüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…