Ben sana derdimi anlatamıyorum canım. Omur boyu devam edebileceğimiz şekilde zayıflamamız lazım. Bak sen çok herşeyden kısarak kuş kadar yiyerek hızlı verdin ama azcık bir kaçamakta hemen geri geliyorlar deli gibi ölümcül spor yapıyorsun. Bizim çocuklarımız var senin kadar spor yapacak vaktimiz de yok sezaryenden dolayı durumumuz da yok. O yüzden yapabileceğimiz olçude spor yapıp devam edeceğimiz bir menüyle zayıflamamız lazım. 1 dilim ekmekten zarar gelmez.O diyetisyeni de dövsem mi canına mı kast etsem
Son olarak yarın sabah herkes tartılsın bayram ganimetlerini görelim.
Anka sana bir sey soracam sen eskiden karatayciydinya benim acaba beyaz una karşı bir reaksiyonum olabilir mi. Çünkü beyaz ekmek benim karnımı davul gibi yapıyor gazdan ölüyorum sanki ve su an midem hala sis
Olabilir tabii canım. Ben de şeker ve ekmek yediğim zaman hemen 7 aylık hamile moduna giriyorum ...Anka sana bir sey soracam sen eskiden karatayciydinya benim acaba beyaz una karşı bir reaksiyonum olabilir mi. Çünkü beyaz ekmek benim karnımı davul gibi yapıyor gazdan ölüyorum sanki ve su an midem hala sis
Miunun 8 oya geçerse kaptanın kaç olur bilemiyorum
Maraş olsa üzülmem ki en kalorilisinden 250 kaloriymiş yaAfiyet olsun canım çok.sikintili değil bence
Ay aşırı kacamaklarin peşine bunlar bana masum geliyorbu arada serbeti nasıl yaptın canım çekmemişti en son
Dondurma sağlıklı canım tabi marassa, afiyet olsun günün menüsü su an
Reddediyorum anlamıcamBen sana derdimi anlatamıyorum canım. Omur boyu devam edebileceğimiz şekilde zayıflamamız lazım. Bak sen çok herşeyden kısarak kuş kadar yiyerek hızlı verdin ama azcık bir kaçamakta hemen geri geliyorlar deli gibi ölümcül spor yapıyorsun. Bizim çocuklarımız var senin kadar spor yapacak vaktimiz de yok sezaryenden dolayı durumumuz da yok. O yüzden yapabileceğimiz olçude spor yapıp devam edeceğimiz bir menüyle zayıflamamız lazım. 1 dilim ekmekten zarar gelmez.
Son olarak yarın sabah herkes tartılsın bayram ganimetlerini görelim.
Demek ekmek şişiriyor. 8 ekmek de 8 aylık gibi şişirecek demekOlabilir tabii canım. Ben de şeker ve ekmek yediğim zaman hemen 7 aylık hamile moduna giriyorum ...
Tam buğday yicem kiiSen anka olarak oylamaya katılıver nolcak sanki. Bir miunun isteği yerine getirilmiyor ya
Maraş olsa üzülmem ki en kalorilisinden 250 kaloriymiş ya
Reddediyorum anlamıcamtamam kuş kadar yemesin ama ekmek yemesin doyar yine.
Yarın tartım bozulacakmış benim öyle dedi
Demek ekmek şişiriyor. 8 ekmek de 8 aylık gibi şişirecek demek
Ayy ben zaten butun kilolarimi beyaz ekmek yuzunden aldim normal yemiyirdum cunku h...n gibi yiyordumOlabilir tabii canım. Ben de şeker ve ekmek yediğim zaman hemen 7 aylık hamile moduna giriyorum ...
Ben yemeklerle çok aramam da yemek yemeyip ekmek arası peynir domates nutella yiyerek aldımAyy ben zaten butun kilolarimi beyaz ekmek yuzunden aldim normal yemiyirdum cunku h...n gibi yiyordumonu kestigim anda kilolar hemen gitneye basladi
Bende yemeklerden ziyade akşamları boş otururken canım sıkıldığında kuru ekmek yiyordum hemde yarim ekmekBen yemeklerle çok aramam da yemek yemeyip ekmek arası peynir domates nutella yiyerek aldım
Kız susTam bugday cavdar şişirmiyor @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?