Antibiyotik kullanıyorum ben ya !! 0,3 lük fark ondan mı ? Moralim bozuldu sabahKizlar eger ki su zamanlarda tartilirsak kg fazla cikarmis vucut su tutuyormus
Regliden 4 gun once
Uzun yol yolculu yaptiktan sonra
Antibiyitik kullaniyorsaniz
Uzyntulu ve stresli bir donemdeyseniz
Vucut su tutuyormuss
Dikkatt dikkkaatt efenimmm
Cırcuıt ne oluyo canım ya?!! Neler neler duyuyorumİyi günler kahvaltı oncesı detoks suyumu içtim
Kahvaltı
Peynır zeytin salatalık cay
Spor 1.gun cırcuıt
Leslie 1
1lt su
İnternette baktım da seri halinde 10 kas grubunu çalıştırmaymış.İyi günler kahvaltı oncesı detoks suyumu içtim
Kahvaltı
Peynır zeytin salatalık cay
Spor 1.gun cırcuıt
Leslie 1
1lt su
Cnm genel bir isim istasyon da deniyor cesıt li kas guruplarını çalıştırma esası ben daha once bahsettim 5 lı gurup kurdum ilk hafta sonra artırcam evde kendi aletlerım var :)İnternette baktım da seri halinde 10 kas grubunu çalıştırmaymış.
Kondüksiyon aletleriyle yapıyorlar ama
Detox çorbası yapanlar nasılsınız
Başka detoks yapan ama çok iyi olan bir tevafuk da oluryapmayan ama çok iyi olan bir miu koyayım şuraya
Listeye ekle kuzumBu arada 82.500 geldim
Regli oldum şişkinlik var
Ben şu anda detoks çorbası içiyorum. . Ayranı biraz sulu oldu.. suyu da içtim.. şimdi oğlan uyanmazsa leslie yaparım. .Detox çorbası yapanlar nasılsınız
yok ya o sadece boy işi değil. Maşallahın var hippo. Hiç ama hiç tartı kilonla alakan yok.@MiuLego boyum saklıyor saolsun kilomu
Cnm benı neden sildin :) :)Çarşamba tartı kontrol
1. Miu 54.5/ 55.1 / +600
2.eylul7158eylul 58.8/59.1/+300
3.Sily 60.5 / 61.2 / +700
4. anka=> 66.5 / 66,3 / -(eksi) 200
5. Tevafuk=> 63.4 /63.2 / Eksi(-) 200
6.hippotalamus=> 85.3/86.5/ +1.2
7.umut==>68/68.3/+0.3
8.florence_N=> 77.5/78.9/+1.4
Tuzlu ayran mı içsen acaba tühAnka normalde yaşamam ama şimdi sanki acaip tansiyonum düştü ya.. başımı tutamıyorum.. napsam ki??
Ayy bilmiyorum çok iyiydim birden başımı tutamıyorum. Midem bulanıyo..Tuzlu ayran mı içsen acaba tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?