Yaaaa sendemi anka kanka yaaa yapma gözünü sevemmm .. tamam o zaman kizlar ben yarin isveç diyetine basliyorum iki gunde en az 1.5 kilo garanti gidiyoBende ikinci çorbamı içtim.. Bi açlık bastırdı eşim sucuklu yumurta yapmış ondan yedim ekmekle. Yanında yedi gün içtim. Üzerine çikolatalı lokumla bayram çikolatalarından yedim. Detox falan kalmadı. Önceki yaptığımda hiç acıkmamıştım detox suyuyla yapınca mı böyle oldu acaba. Herkes kilo alınca moralim de bozuldu ondan mı oldu acaba
Aynen şu an tereyağını eritip içesim varYaaaa sendemi anka kanka yaaa yapma gözünü sevemmm .. tamam o zaman kizlar ben yarin isveç diyetine basliyorum iki gunde en az 1.5 kilo garanti gidiyoonu istikrarli yapabiliyorum baari motive olmak icin bir hafta onu yapcam yoksa kendimi kontrol edemiyorum ipini koparmış gibi yiyeceklere ozellikle yağlı kizartmali cikolatali seylere saldirasim var
Aynen şu an tereyağını eritip içesim var
Hmmm tamam o zaman bende olacagim zaman patates kizartmasi istiyo canimm milletin tatli ister benim kizartma.. ama patatesRegl olacağım karnım çok ağrıyor ondan da olabilir. Regl olunca içime fil kaçıyor
Daha iyiyim. .. tuzlu ayran içtim.. daha bi kase çorba içtim şimdi ikinciyi içicem inş.. ama suyu bırakıyorum. . 3 bardak içtim bugün. . Cuma günü çorba detokunsundan sonra suyu yapıcam kaptan. . İkisi bende çok kötü oldu. . Şu başımın dönmesi tam geçse sporda yapıcam ama..İçtin mi nasıl oldun
Evet sanırım benim de ondan oldu. Suyu zaten sürekli içiyorum normalde de ikisi ağır geldi kesinDaha iyiyim. .. tuzlu ayran içtim.. daha bi kase çorba içtim şimdi ikinciyi içicem inş.. ama suyu bırakıyorum. . 3 bardak içtim bugün. . Cuma günü çorba detokunsundan sonra suyu yapıcam kaptan. . İkisi bende çok kötü oldu. . Şu başımın dönmesi tam geçse sporda yapıcam ama..
Tamam kaptan olan oldu.. detoks bozuldu ama diyeti bozma.. akşam için hafif bişeyler ye günü kapaEvet sanırım benim de ondan oldu. Suyu zaten sürekli içiyorum normalde de ikisi ağır geldi kesin
Geçmiş olsun canım. Tuzlu ayran içAyy bilmiyorum çok iyiydim birden başımı tutamıyorum. Midem bulanıyo..
İçtim cnm. . Daha iyiyim ama işte detoksta tuz yasak diye teredüte düştüm..Geçmiş olsun canım. Tuzlu ayran iç
Sevindim. Ama sağlığın daha önemli . Bulantı ve başdönmesi olmuş . Bu vücudunun sana sinyali. Bence detox bir daha yspma senİçtim cnm. . Daha iyiyim am işte detoksta tuz yasak diye teredüte düştüm..
Her şekilde fazla çıkıyor yaniKizlar eger ki su zamanlarda tartilirsak kg fazla cikarmis vucut su tutuyormus
Regliden 4 gun once
Uzun yol yolculu yaptiktan sonra
Antibiyitik kullaniyorsaniz
Uzyntulu ve stresli bir donemdeyseniz
Vucut su tutuyormuss
Dikkatt dikkkaatt efenimmm
Ya bu 10 günlükmü ne sürüyordu omu isveç ?Isvece mi başlasam yaaacok taktimmm
Kaptan izin verdi mi?Ben bugünkü menümü yaziyorum kızlar..
Sabah
Ac karnina bir fincan sekersiz turk kahvesi, iki bardak su,
9 da karatay kahvaltisi ek olarak oğlumun patates kizrtmasindan bi cay tabagi kadar yedim cay yok ekmek yok
Aralarda su ictim, yine oglum halley yerken bir ceyrek kadar yedim, sonra yine bir sürü su içtim,
16 da da az zeytinyagda kabak kizarttim uzerine yogurt dereotu kattim günü kapattım..
Yarindan itibaren isveç diyetine basliyorum hadi gazamiz mubarek ola
Hem detoks suyu hem çorbası tansiyonu mu düşürdü. Tek çorba devam edicem. .Sevindim. Ama sağlığın daha önemli . Bulantı ve başdönmesi olmuş . Bu vücudunun sana sinyali. Bence detox bir daha yspma sen
Bugün kontrol vardı. .Selam kızlar pek yazamıyorum telefona pek bakamıyorum tatil devam benim menüde yazamıyorum ama mümkün olduğunca salata ağırlıklı yemeye çalışıyorum arada bi iki çatal cısslar kaçırıyorum ama dengelemek için bol bol yüzmeye çalışıyorum inşallah tartıda büyük bi felaketle karşılaşmam
Yok ben karışmıyorum artık.Kaptan izin verdi mi?
Evet canim 13 hunHer şekilde fazla çıkıyor yani
Ya bu 10 günlükmü ne sürüyordu omu isveç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?