Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaaa sendemi anka kanka yaaa yapma gözünü sevemmm .. tamam o zaman kizlar ben yarin isveç diyetine basliyorum iki gunde en az 1.5 kilo garanti gidiyo onu istikrarli yapabiliyorum baari motive olmak icin bir hafta onu yapcam yoksa kendimi kontrol edemiyorum ipini koparmış gibi yiyeceklere ozellikle yağlı kizartmali cikolatali seylere saldirasim var

Aynen şu an tereyağını eritip içesim var

İçtin mi nasıl oldun
Daha iyiyim. .. tuzlu ayran içtim.. daha bi kase çorba içtim şimdi ikinciyi içicem inş.. ama suyu bırakıyorum. . 3 bardak içtim bugün. . Cuma günü çorba detokunsundan sonra suyu yapıcam kaptan. . İkisi bende çok kötü oldu. . Şu başımın dönmesi tam geçse sporda yapıcam ama..

Çarşamba tartı kontrol

1. Miu 54.5/ 55.1 / +600
2.eylul7158eylul 58.8/59.1/+300
3.Sily 60.5 / 61.2 / +700
4. anka=> 66.5 / 66,3 / -(eksi) 200
5. Tevafuk=> 63.4 /63.2 / Eksi(-) 200
6.hippotalamus=> 85.3/86.5/ +1.2
7.umut==>68/68.3/+0.3
8.florence_N=> 77.5/78.9/+1.4
9. 5816bursa ==>69.3/69.8/+500
10. ıcır==>82.2/82.5/+300
Kızlar üzülmeyin haliyle ramazandan çıktık düzenimiz değişti
Ben sadece 1 kere baklava Yeşdim o bile artırdı kilomuzu
Canınızı sıkmayın neler yaptık bunufa başarırız

Evet sanırım benim de ondan oldu. Suyu zaten sürekli içiyorum normalde de ikisi ağır geldi kesin

Ben bugünkü menümü yaziyorum kızlar..

Sabah
Ac karnina bir fincan sekersiz turk kahvesi, iki bardak su,
9 da karatay kahvaltisi ek olarak oğlumun patates kizrtmasindan bi cay tabagi kadar yedim cay yok ekmek yok
Aralarda su ictim, yine oglum halley yerken bir ceyrek kadar yedim, sonra yine bir sürü su içtim,
16 da da az zeytinyagda kabak kizarttim uzerine yogurt dereotu kattim günü kapattım..

Yarindan itibaren isveç diyetine basliyorum hadi gazamiz mubarek ola

Kizlar eger ki su zamanlarda tartilirsak kg fazla cikarmis vucut su tutuyormus

Regliden 4 gun once
Uzun yol yolculu yaptiktan sonra
Antibiyitik kullaniyorsaniz
Uzyntulu ve stresli bir donemdeyseniz

Vucut su tutuyormuss

Dikkatt dikkkaatt efenimmm
Her şekilde fazla çıkıyor yani

Isvece mi başlasam yaaa cok taktimmm
Ya bu 10 günlükmü ne sürüyordu omu isveç ?

Kaptan izin verdi mi?

Selam kızlar pek yazamıyorum telefona pek bakamıyorum tatil devam benim menüde yazamıyorum ama mümkün olduğunca salata ağırlıklı yemeye çalışıyorum arada bi iki çatal cısslar kaçırıyorum ama dengelemek için bol bol yüzmeye çalışıyorum inşallah tartıda büyük bi felaketle karşılaşmam

Bugün kontrol vardı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…