Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

florence_N burdan yaz cnm

Çarşamba tartı kontrol

1. Miu 54.5/ 55.1 / +600
2.eylul7158eylul 58.8/59.1/+300
3.Sily 60.5 / 61.2 / +700
4. anka=> 66.5 / 66,3 / -(eksi) 200
5. Tevafuk=> 63.4 /63.2 / Eksi(-) 200
6.hippotalamus=> 85.3/86.5/ +1.2
7.umut==>68/68.3/+0.3
8.florence_N=> 77.5/78.9/+1.4
9. 5816bursa ==>69.3/69.8/+500

Yalnız takımcak artıdayız neredeyse. Durum berbat.. Herkesin elinden geleni yapıp eksi görmesi lazım cuma..

Ya napsam tuz yasak ama tuzlu ayran içsem mi?? Resmen midem çok fena bulanmaya başladı

Resmen içim kıyıldı cerez falan da kalmadı evde Bı salatalık yedım ama kesmedi sut urunleri yasak bu aralar var mı onerısı olan bu arada ton balığı yeniyor dımı diyette zararı yok yanı

Yiyorlar ama Karatay yasak diyor.
Akşam için mercimek salatası yapıcam o zaman a kadar dayanırım umarım cok sıcak oruç tutsam dayanam sıcakta dısarı cıkmak işkence çiğ badem falan alıcam onlar iyi oluyordu esime desem cok abartıyor bulduğu butun cerez leri dolduruyor eve yemesem ziyan oluyor yesem zaten Bı anlamı yok sadece çığ fındık badem al diyorum tamam hallederiz dıyo Bı geliyor tuzlu fıstık soslu fıstık Hanı ciğ olanlar diyorum bunlar olmazmı dıyo bende kendim alıyorum

Gobegime yaaa anormal bi kilo alış icindeyim yine kendimi frenleyemiyorum surekli yemek yeme cabasindayimm anlamadim gitti offff
İsveçi ben okumuştum bir yerlerde çok zor değil mi o sily.. Bence kendin normal diyetine devam et. Hareket etsen dışarıya bir çıksan sporla gider o aslında. Çok takma bence..

Onlar da evde olunca insan dyanamıyor di mi.. Dayan bursacım akşam yemeğine kaç saat kaldı sanki :)

Gobegime yaaa anormal bi kilo alış icindeyim yine kendimi frenleyemiyorum surekli yemek yeme cabasindayimm anlamadim gitti offff
Bende ikinci çorbamı içtim.. Bi açlık bastırdı eşim sucuklu yumurta yapmış ondan yedim ekmekle. Yanında yedi gün içtim. Üzerine çikolatalı lokumla bayram çikolatalarından yedim. Detox falan kalmadı. Önceki yaptığımda hiç acıkmamıştım detox suyuyla yapınca mı böyle oldu acaba. Herkes kilo alınca moralim de bozuldu ondan mı oldu acaba

İsveçi ben okumuştum bir yerlerde çok zor değil mi o sily.. Bence kendin normal diyetine devam et. Hareket etsen dışarıya bir çıksan sporla gider o aslında. Çok takma bence..
Aralikta ilk isveç diyeti yapmıştım ben canim 6 günde 4 kilo verdim sonra vucut tuttu bende bıraktım.. eşimle beraber yapiyorum yapinca .. ikimizde geri almadik verdigimiz kilolari.. simdi bi 6 gün daha mi yapsakki diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…