Kahvaltı çok güzel günü aynı bu şekilde bozmadan kapat o zamanGunaydın kızlar kahvaltı bitti topladım şimdii spor yapıcam bıraz
Kahvaltı
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynır
Zeytin
Salatalık
Ikı bardak seker siz çay
1 lt su
spor yapmadım tatlım.karnışım ağrıyordu ..şu bikaç gün geçsin ..başlarım spora umarımUmuuuut çok sevindim ya tebrik ederim. O gerçek evet 400 gr kaybettin senspor yaptın mı ????
Etkiler eylülüm çünkü yediklerinin hepsi sırf kilo sırf yağ sırf şişkinlik yapacak şeyler...
Artık eski düzenine geç, düzenli beslendiğin danslar ettiğin günlere. Yeme kuzum bak hep pişmanlık sonra
Yaparsın sen canım benim
Ayyyyy kız ağrını unuttum. Bugün nasılsın iyi misin?spor yapmadım tatlım.karnışım ağrıyordu ..şu bikaç gün geçsin ..başlarım spora umarım
Ben de inanıyorum gidecekEvet cnm artıydı maalesef pazara gıdıcem bugun bol bol yesıllık taze fasulye falan alıcam İnş gidecek artılar dun akşam dan beri basım agrıyor tansiyonum 10/5 cıktıdetoks suyumu da ıcıyorum tadı harika
Ben de inanıyorum gidecek
sağol gülüm..arada geliyor ..eh işte iyiyim ..Ayyyyy kız ağrını unuttum. Bugün nasılsın iyi misin?
Balık hafızalı Miu
Ben yarin oglene kadar kolo bildirimi yapmicam tartilmicam da bi plan yaptim uyarsam eger manyak kilo vercemmKIZLAAAAAAR ÇOĞUNUZDAN GÜZEL HABERLER GELİYOR BUGÜN,
Maşallah yarın hemen herkes eksi çıkacak bence
hippotalamus ve florence_N den de dünkü detoks sonrası güzel eksili haberler gelecek bugün bence. Hadi gelin bi söyleyin kızlar tartıyıııııı
afiyet olsun canım.sadece fırın makarna mı var menüdeBen yemeğe...
Bakalım Miu nun fırın makarna ile imtihanı nasıl geçecek
Tamam heyecan kattım diyorsunBen yarin oglene kadar kolo bildirimi yapmicam tartilmicam da bi plan yaptim uyarsam eger manyak kilo vercemm
Yok kuzum başka şey de var da zaafım fırın makarnaafiyet olsun canım.sadece fırın makarna mı var menüde
çok merak ettim sily canımBen yarin oglene kadar kolo bildirimi yapmicam tartilmicam da bi plan yaptim uyarsam eger manyak kilo vercemm
Hadi bakalım fırın makarnaaaaa
Sen mi büyüksün Miu muuuu????
Cevabını yarım saate yazmış olurum
Fırın makarnaya savaş ilan ettim
inciakis de olmadığı için artık fırın makarnalarla uğraşıyom kimle uğraşayım
Bana da söyle bana da soyle bana da soyleeee ben de bileyimBen yarin oglene kadar kolo bildirimi yapmicam tartilmicam da bi plan yaptim uyarsam eger manyak kilo vercemm
hadddii ..Ferdi Tayfur bayılırım :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?