Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız sen neden tınlamıyorsun özgür özgür takılıyorsun az sohbet edelim

Sen artıdamıydın ıcır?
Bugün tartıldın mı?
Kilon nedir?

Bu arada menü güzel
Hayatım ben annemlerdeyim iki hafta sonra evime gidicem annemin işleri var biraz onları yapıcam
Haftaya karseşimgil geliyor hiç giremem beraber bi yerlere gezmeye gideriz
Artıdayım canım 82.500 düm
Bugün aç karnına tartıldım 82.250 geliyorum yatın inşallah 81900 olurum

Hic tatli yemedim canim b3lki de onun etkisi Evet evet bugun aksam yemegini 4 gibi yiyecem
Detoks menü olmayacak ama detoks icecegi yin3 olacak. Eşimi de kandiracam çocuklarla stada gidec3z. o onlarla oynark3n b3nde yürüyüş yapacam ay inşaallah planlarim gercek olur cok aminnn

Icirrrr canım muhakkak menü ver canım Benim de cumaya kardeşim geliyor yeğenlerim geliyor ama menü vermezsem biliyirum k3ndimi kaçamak olur illaki :)

Telefonda internet yok mu ? Hiç girememeni ben kabul etmiyorum bak Jalapeno da tatilde ama giriyor sonuçta..

Günlük menü yazma ve yorumda bulunma mecburiyeti var zaten biliyorsun..

Bugünü güzel geçir gider daha fazla gider yarına hatta. Kayısı yiyip durma günde 2 tane bile yesen yeter şeker o da sonuçta
Gün planlaması harika kuzum bunlar olursa yarına -500 bile görürsün

Kizlar tebrik ediyorum sizi vallahi brn yazmaya utanir oldum dun 59.100dum bu sabah 60.100 uyandim tam tamina +1 kilo bir gunde kacamak bu kadar farkeder mi yaa tuvaletede gitmistim ve ciolak tartildim

Sabah
Bir dilim tb ekmegi
1kk peynir 6 zeytin
Firin kabak patates biber patlican bunlari bir kasik yagla yapmistim onlari yedim

60 diye diye 60 ı getirdin canım ya ne kaçamak yapmıştın dün sen net hatırlamıyorum

Kurabiye yedim canim bir halley biraz cekirdek ve kisir
Bak dün bende halley yedim yanında bir parca çikolata ama etkilemedi. Detoks suyu ictim bwlki ondan. Kisir beni hep cok ssiirir o etkilemiş olabilir. Şu detoks suyunu bugün içebilir misin
1 paket yeşil çay 1 kiraz sapı 400 ml de demlenecek
Ş
Soğuyunca yarim limon sıkılacak kabukları da atılacak
1 sise maden suyu
1 çubuk tarçın
Bunu bugün yap tamam mı ben yapacam. Akşamı da erken yani 4 gibi yers3n yarın 58 lerdesin emin ol

_400 etkiledi canım
bu gerçek mi ki ..akşam tekrar bakıcam tartıya
Umuuuut çok sevindim ya tebrik ederim. O gerçek evet 400 gr kaybettin sen spor yaptın mı ????
Etkiler eylülüm çünkü yediklerinin hepsi sırf kilo sırf yağ sırf şişkinlik yapacak şeyler...

Artık eski düzenine geç, düzenli beslendiğin danslar ettiğin günlere. Yeme kuzum bak hep pişmanlık sonra
Bugun aksama kadar kustan tuyden hafif beslenicem kizlar bol bol su ankara yaniyo zaten
Yaparsın sen canım benim

_400 etkiledi canım
bu gerçek mi ki ..akşam tekrar bakıcam tartıya
Umuuuut çok sevindim ya tebrik ederim. O gerçek evet 400 gr kaybettin sen spor yaptın mı ????
Etkiler eylülüm çünkü yediklerinin hepsi sırf kilo sırf yağ sırf şişkinlik yapacak şeyler...

Artık eski düzenine geç, düzenli beslendiğin danslar ettiğin günlere. Yeme kuzum bak hep pişmanlık sonra
Bugun aksama kadar kustan tuyden hafif beslenicem kizlar bol bol su ankara yaniyo zaten
Yaparsın sen canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…