Hayatım ben annemlerdeyim iki hafta sonra evime gidicem annemin işleri var biraz onları yapıcamKız sen neden tınlamıyorsun özgür özgür takılıyorsun az sohbet edelim
Sen artıdamıydın ıcır?
Bugün tartıldın mı?
Kilon nedir?
Bu arada menü güzel
Hic tatli yemedim canim b3lki de onun etkisiYa müthiş bir rakam bayram dönüşü için kendinle gurur duymalısın
Ben senin yerine de seninle gurur duyuyorum. Yarına kesin -400 olur spor yap ama bugün mutlaka bi de akşam yemeğini erken yemeye çalış o çok etkiliyor
Icirrrr canım muhakkak menü ver canım Benim de cumaya kardeşim geliyor yeğenlerim geliyor ama menü vermezsem biliyirum k3ndimi kaçamak olur illaki :)Hayatım ben annemlerdeyim iki hafta sonra evime gidicem annemin işleri var biraz onları yapıcam
Haftaya karseşimgil geliyor hiç giremem beraber bi yerlere gezmeye gideriz
Artıdayım canım 82.500 düm
Bugün aç karnına tartıldım 82.250 geliyorum yatın inşallah 81900 olurum
Telefonda internet yok mu ? Hiç girememeni ben kabul etmiyorum bakHayatım ben annemlerdeyim iki hafta sonra evime gidicem annemin işleri var biraz onları yapıcam
Haftaya karseşimgil geliyor hiç giremem beraber bi yerlere gezmeye gideriz
Artıdayım canım 82.500 düm
Bugün aç karnına tartıldım 82.250 geliyorum yatın inşallah 81900 olurum
Gün planlaması harika kuzum bunlar olursa yarına -500 bile görürsünHic tatli yemedim canim b3lki de onun etkisiEvet evet bugun aksam yemegini 4 gibi yiyecem
Detoks menü olmayacak ama detoks icecegi yin3 olacak. Eşimi de kandiracam çocuklarla stada gidec3z. o onlarla oynark3n b3nde yürüyüş yapacamay inşaallah planlarim gercek olur cok aminnn
Ben de aşırı merak ediyorum dün ikisi de ekmeksiz ve çok güzel menü verdilerhippotalamus florence_N Kızlar bu sabah ne durumdasınız artınız biraz çoktu detoks ne kadar etkiledi meraklardayımmmmm:)))
_400 etkiledi canımhippotalamus florence_N Kızlar bu sabah ne durumdasınız artınız biraz çoktu detoks ne kadar etkiledi meraklardayımmmmm:)))
Etkiler tabi canım süpersin artin ne kadar di_400 etkiledi canım
bu gerçek mi ki ..akşam tekrar bakıcam tartıya
60 diye diye 60 ı getirdin canım yaKizlar tebrik ediyorum sizi vallahi brn yazmaya utanir oldum dun 59.100dum bu sabah 60.100 uyandim tam tamina +1 kilo bir gunde kacamak bu kadar farkeder mi yaa tuvaletede gitmistim ve ciolak tartildim
Sabah
Bir dilim tb ekmegi
1kk peynir 6 zeytin
Firin kabak patates biber patlican bunlari bir kasik yagla yapmistim onlari yedim
Kurabiye yedim canim bir halley biraz cekirdek ve kisir60 diye diye 60 ı getirdin canım yane kaçamak yapmıştın dün sen net hatırlamıyorum
Bak dün bende halley yedim yanında bir parca çikolata ama etkilemedi. Detoks suyu ictim bwlki ondan. Kisir beni hep cok ssiirir o etkilemiş olabilir. Şu detoks suyunu bugün içebilir misinKurabiye yedim canim bir halley biraz cekirdek ve kisir
+300 gram idi canımEtkiler tabi canım süpersin artin ne kadar di
Umuuuut çok sevindim ya tebrik ederim. O gerçek evet 400 gr kaybettin sen_400 etkiledi canım
Etkiler eylülüm çünkü yediklerinin hepsi sırf kilo sırf yağ sırf şişkinlik yapacak şeyler...Kizlar tebrik ediyorum sizi vallahi brn yazmaya utanir oldum dun 59.100dum bu sabah 60.100 uyandim tam tamina +1 kilo bir gunde kacamak bu kadar farkeder mi yaa tuvaletede gitmistim ve ciolak tartildim
Sabah
Bir dilim tb ekmegi
1kk peynir 6 zeytin
Firin kabak patates biber patlican bunlari bir kasik yagla yapmistim onlari yedim
Bugun aksama kadar kustan tuyden hafif beslenicem kizlar bol bol su ankara yaniyo zaten
Umuuuut çok sevindim ya tebrik ederim. O gerçek evet 400 gr kaybettin sen_400 etkiledi canım
Etkiler eylülüm çünkü yediklerinin hepsi sırf kilo sırf yağ sırf şişkinlik yapacak şeyler...Kizlar tebrik ediyorum sizi vallahi brn yazmaya utanir oldum dun 59.100dum bu sabah 60.100 uyandim tam tamina +1 kilo bir gunde kacamak bu kadar farkeder mi yaa tuvaletede gitmistim ve ciolak tartildim
Sabah
Bir dilim tb ekmegi
1kk peynir 6 zeytin
Bugun aksama kadar kustan tuyden hafif beslenicem kizlar bol bol su ankara yaniyo zaten
Ooo süper o zaman+300 gram idi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?