Niye kız acaip severim arabesk :) babam baglama calar 5 yasından beri sarkı solerim muzık benım için vazgeçilmez hatta unıde burslu muzık bolumu kazandım ama beden eğitimi sectım turku dinlerim bol bolhadddii ..
arabeksten ben anlamam..ferdi nin bir parçası var sadece aklımda hadi gel köyümüze geri dönelim di galibaNiye kız acaip severim arabesk :) babam baglama calar 5 yasından beri sarkı solerim muzık benım için vazgeçilmez hatta unıde burslu muzık bolumu kazandım ama beden eğitimi sectım turku dinlerim bol bol
hala mı dewam kız.Detoksa devam
hala mı dewam kız.
dün tansiyon yerlerdeydi.iyi cesaret valla
sen bu işi bitircem diyorsun yani
Özel bir caba sarf etmiyorum aslında :)) genetik sanırımarabeksten ben anlamam..ferdi nin bir parçası var sadece aklımda hadi gel köyümüze geri dönelim di galiba
müzikle uğraşman ne kadar güzel.takdir ettim seni.
yeteneklisin anladım seni kanki
Hahaahahah geliyom dur
Hayır sakın çok zararlı kalorili paket gıda. Çiğ kuruyemiş ye.bu mısır patlağı hakkında ne düşünüyorsunuz canlar ..alsam mı ? yesem mi?
Yaşasınnnnnn
İşte buuuuDetoksa devam
Maşallah bırakayımKızlar napıyorsunuz. Dişçide randevum vardı oraya gittim geldim. Dönüşte yağ kas olçumu yaptırdım. Yüksek miktarda odem var dedi aaa dedim ne olaki o
Kas oranım 4 kilo artmış yağ oranım 3 kilo azalmış. Çok az tabii bakalım 1 ay çok sıkı tutacağım tekrar yaptıracağım.
Sonra chia tohumu kuru erik yaban mersini falan aldım. Aynı gün hem chia hem keten tohumu kullanılır mı acaba. Bilgisi olan var mı
Hadi bakalım fırın makarnaaaaa
Sen mi büyüksün Miu muuuu????
Cevabını yarım saate yazmış olurum
Fırın makarnaya savaş ilan ettim
@inciakis de olmadığı için artık fırın makarnalarla uğraşıyom kimle uğraşayım
Ay gençliğimde resmen arabesk takılıyordumFerdi Tayfur bayılırım :) :) :)
Bak yaaaa ama biz yazdık
Cok guzelll
Bak yaaaa ama biz yazdıkNe giciksiniz
Gençliğimde derkenAy gençliğimde resmen arabesk takılıyordum
Lise zamanları daGençliğimde derken
Yok kiz isvecte kahvalti yokKızSily isveç yapsan daha iyiydi
Of tepsi harika görünüyor afiyet olsun canım makarna konusunda da irade ne saygıyla eğiliyorumgörüntüsü nasıldı begenmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?