54.7 canımcım düne göre -400Söyle kız hadi hadi
kim yapcak ben bilmiyorum ki yapmayıBen olsam musakkaya dayanamazdımboş verr miucum cuma günü evde yersin fırın makarnayı
Vayy süpersin miucum sadece ikiyüz artı kalmis. Sen onu yarına eksiye bile donderirisin54.7 canımcım düne göre -400yarın sabaha da -400 gider 7 de tartılınca inşallah. E öğlen 12 de bildirim kilosu yapana kadar da -200 daha gider. Allah'ım zorlasam tam 54 bile çıkarım aslında ve mezun olabilirim ama bugün çook iyi beslenmem lazım
sen kaç çıktın var mı düne göre eksi?
Senin becerikli ablan yapar bence :)kim yapcak ben bilmiyorum ki yapmayıben anca haşlar domates sosu yaparım
Allaaaahah ikimiz de düne göre -400Vayy süpersin miucum sadece ikiyüz artı kalmis. Sen onu yarına eksiye bile donderirisin
Tartıldım evet öhöm öhöm şöyle söyleyeyim
Dune göre -400
Söylesem yapar hem de 5 günlük porsiyon yapar ama sus sus yapmasınSenin becerikli ablan yapar bence :)
Kız öyle mi diyorsuuunnnnMiu canım ya 3 kaşık alsan hicbir sorun olmaz teee öğlen yiyeceksin o yarın sabaha kadar yanar gider.. hem 1 dilim ekmek hakkı yerine bana göre no problem
Gunaysin canim. Yine de abartma canım 5 taneyi geçmesin uzerine gun boyu su icersen wc probl3mi kalmazMerhaakızlar
İyice tatil modundayım şimdi biraz yatıcam sonra kalkıp yürüyüş yapıcam annemlerin merdivenlerinden bi kaç kere inip çıkıcam bahçeden sürekli kayısı yiyorum bağırsaklarım için
Kayısıyı d çok yeme amaMerhaakızlar
İyice tatil modundayım şimdi biraz yatıcam sonra kalkıp yürüyüş yapıcam annemlerin merdivenlerinden bi kaç kere inip çıkıcam bahçeden sürekli kayısı yiyorum bağırsaklarım için
Tabi eritirsin kuzum ya spor da yapıyorsun zaten. Ama pişmanlık duymak yokKız öyle mi diyorsuuunnnn
Zaten akşam yine sadece 1 yeşil elma yiyeceğim başka bişey yemicem eritirim dimi
Kız şaka maka gözüme aşırııı güzel görünmezse tepsime almam zaten, bir çatalın ucuyla arkadaşımınkinden tadarım belki sadece.Tabi eritirsin kuzum ya spor da yapıyorsun zaten. Ama pişmanlık duymak yok
Kız sen neden tınlamıyorsun özgür özgür takılıyorsun az sohbet edelimDünkü menüm
Sabah
Tereyağında yumurta salatalık zeytin
Ara
Kayısı
Öğlen
Kırmızı mercimek çorba b
4 kaşık bezelye yemeği
Akşam
Tavuk mangal salata patlıcan salata
Kardeşimin doğum günüydü 1 çatal yaşpasta
Aynen kuzum oldu sana _600
Allaaaahah ikimiz de düne göre -400
Ay hadi inşallah yarına kesin eksi çıkıcam napıp edip zaten. Başka yolu yok
Sen zaten -200 deydin dimi bi de -400 mü eklendi şimdi
Söylesem yapar hem de 5 günlük porsiyon yapar ama sus sus yapmasın
Ya müthiş bir rakam bayram dönüşü için kendinle gurur duymalısınAynen kuzum oldu sana _600yarına bir 400 daha versem 1 kilo ekşi olur offf süper olur miuuu hadi bakalım gorecez o eksileriiiiii
Aynen öyle duruma göre hareket edersin sen işini bilirsinnnnKız şaka maka gözüme aşırııı güzel görünmezse tepsime almam zaten, bir çatalın ucuyla arkadaşımınkinden tadarım belki sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?