Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Söyle kız hadi hadi
54.7 canımcım düne göre -400 yarın sabaha da -400 gider 7 de tartılınca inşallah. E öğlen 12 de bildirim kilosu yapana kadar da -200 daha gider. Allah'ım zorlasam tam 54 bile çıkarım aslında ve mezun olabilirim ama bugün çook iyi beslenmem lazım

sen kaç çıktın var mı düne göre eksi?

Vayy süpersin miucum sadece ikiyüz artı kalmis. Sen onu yarına eksiye bile donderirisin

Tartıldım evet öhöm öhöm şöyle söyleyeyim
Dune göre -400

Miu canım ya 3 kaşık alsan hicbir sorun olmaz teee öğlen yiyeceksin o yarın sabaha kadar yanar gider.. hem 1 dilim ekmek hakkı yerine bana göre no problem

Vayy süpersin miucum sadece ikiyüz artı kalmis. Sen onu yarına eksiye bile donderirisin

Tartıldım evet öhöm öhöm şöyle söyleyeyim
Dune göre -400
Allaaaahah ikimiz de düne göre -400

Ay hadi inşallah yarına kesin eksi çıkıcam napıp edip zaten. Başka yolu yok
Sen zaten -200 deydin dimi bi de -400 mü eklendi şimdi
Senin becerikli ablan yapar bence :)
Söylesem yapar hem de 5 günlük porsiyon yapar ama sus sus yapmasın

Miu canım ya 3 kaşık alsan hicbir sorun olmaz teee öğlen yiyeceksin o yarın sabaha kadar yanar gider.. hem 1 dilim ekmek hakkı yerine bana göre no problem
Kız öyle mi diyorsuuunnnn
Zaten akşam yine sadece 1 yeşil elma yiyeceğim başka bişey yemicem eritirim dimi

Gunaysin canim. Yine de abartma canım 5 taneyi geçmesin uzerine gun boyu su icersen wc probl3mi kalmaz

Dünkü menüm
Sabah
Tereyağında yumurta salatalık zeytin
Ara
Kayısı
Öğlen
Kırmızı mercimek çorba b
4 kaşık bezelye yemeği
Akşam
Tavuk mangal salata patlıcan salata
Kardeşimin doğum günüydü 1 çatal yaşpasta

Kız sen neden tınlamıyorsun özgür özgür takılıyorsun az sohbet edelim

Sen artıdamıydın ıcır?
Bugün tartıldın mı?
Kilon nedir?

Bu arada menü güzel

Aynen kuzum oldu sana _600 yarına bir 400 daha versem 1 kilo ekşi olur offf süper olur miuuu hadi bakalım gorecez o eksileriiiiii

Aynen kuzum oldu sana _600 yarına bir 400 daha versem 1 kilo ekşi olur offf süper olur miuuu hadi bakalım gorecez o eksileriiiiii
Ya müthiş bir rakam bayram dönüşü için kendinle gurur duymalısın
Ben senin yerine de seninle gurur duyuyorum. Yarına kesin -400 olur spor yap ama bugün mutlaka bi de akşam yemeğini erken yemeye çalış o çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…