- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
hııııı görüşelim yarınYaa demek öyle ha... @inciakis canım geleneği bozma yine sen kazan lütfen..
Yarın cum diye o bi kere sonraki 6 gün güzelce akşam yemeği yiyecek zaten. Ekmek yemez ama o zaten. Benim söylememe bile gerek yokÖldür herkesi açlıktan...
Koş başında dur yapsın hemen...Düğün bu aksammis eyvahlar olsundaha elbisem terzide
Hadi ya tüh. Kuaföre gidecek miydin? Yetişirsin inşallah.Düğün bu aksammis eyvahlar olsundaha elbisem terzide
Yok canım kuaföre gitmeyecem de terziye yarına düğün var demistim eşim aradı ben kendimi yarına göre ayarlamistim demiş ısrar etmiş eşim bilmiyorum ne olacak.Hadi ya tüh. Kuaföre gidecek miydin? Yetişirsin inşallah.
Benim kızım da ben jillian yaparken yapıyordu sonra da cok.zor diye ağlıyorduKızlar biz iki gündür leslie yi 8 yaşındaki oğlumla yapıyoruz.. zayıflıcakmış beyefendizati bi deri bi kemik. .
Gayet makul bi menüMenümü vereyim hazır musaitken
Sabah 1 yum omlet
1.5 kk.peynir
Salatalık taze soğan ve 1 dilim tam b ekm
Ara: türk.kahvesi 1 badem şekeri 1 dilim bitter
Akşam 17.30: 1 tabak taze fasulye
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara türk,kahvesi
Gün içinde 2,5 litre su
Yarım litre detoks suyu
40 dk yürüyüş
Çok mu işi. Hayırlısı bakalım inşallah yetiştirirYok canım kuaföre gitmeyecem de terziye yarına düğün var demistim eşim aradı ben kendimi yarına göre ayarlamistim demiş ısrar etmiş eşim bilmiyorum ne olacak.
Yok ya sadece fermuar yapılacakÇok mu işi. Hayırlısı bakalım inşallah yetiştirir
GEçmiş olsun kaptancımm ve tebrik ederim gitsin yağlarr :) taş kırdırma işlemi nasıl oldu taşın büyüklüğü ne kadardı benim eşimdede çıktıta taşKızlar bana kimse cevap yazmamış yaa aşk olsun.
Pardon miulego hariç kimse
Ben mesajlara bakmadım canım ya sadece alıntı ve etiketlere baktım. Eksi mi var süpersin
Bende eksiyim kaptan. . İnş yarına bayramdaki artılardan eser kalmaz..Ben mesajlara bakmadım canım ya sadece alıntı ve etiketlere baktım. Eksi mi var süpersin
Canım taş idrar yoluna girmiş ama tıkamış. O yüzden kırdılar. Büyükçe bit alet var onu kasığıma koydu titretiyor vücudu o dalgalar sayesinde kırılmış. 3 parçaya ayrıldı benimki. 2 si kolay düştü ama sonuncu anamı ağlattı yani.GEçmiş olsun kaptancımm ve tebrik ederim gitsin yağlarr :) taş kırdırma işlemi nasıl oldu taşın büyüklüğü ne kadardı benim eşimdede çıktıta taş
Doktor kızdı mı kaptan??Canım taş idrar yoluna girmiş ama tıkamış. O yüzden kırdılar. Büyükçe bit alet var onu kasığıma koydu titretiyor vücudu o dalgalar sayesinde kırılmış. 3 parçaya ayrıldı benimki. 2 si kolay düştü ama sonuncu anamı ağlattı yani.
Bende eksiyim kaptan. . İnş yarına bayramdaki artılardan eser kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?