Yok canım da tıkamasa evde ilaçsız düşürmüşsün sen dediDoktor kızdı mı kaptan??
Sen zaten eksiydin kaptan.. noldu??İnşallah ben de eksi çıkarım yarın ya. Bu gün tartıda dehşet bişey gördüm
Hiç mi yenmez ki.. zorla kendini madem çok faydalı.. yarısını ye..Eki Görüntüle 2014590
Puding böyle oldu ama benim yiyeceğim bişey değil maalesef. Keşke yoğurda yapsaydım boşa gidecek.. Bi de 1 bardaktan yaptım. Zaten 10 liralık aldım 1.5 bardak kadar bişey çıkmıştı
Tadı mı kötü chia tadı neye benziyor ağzında jel gibi mi oluyorEki Görüntüle 2014590
Puding böyle oldu ama benim yiyeceğim bişey değil maalesef. Keşke yoğurda yapsaydım boşa gidecek.. Bi de 1 bardaktan yaptım. Zaten 10 liralık aldım 1.5 bardak kadar bişey çıkmıştı
Serumlardan artı çıktım sabah dehşet.Sen zaten eksiydin kaptan.. noldu??
Hiç mi yenmez ki.. zorla kendini madem çok faydalı.. yarısını ye..
Tadı mı kötü chia tadı neye benziyor ağzında jel gibi mi oluyor
Ben serumların kilo yaptığını bilmiyordum. .. neyse kaptan sağlık önemli. .Serumlardan artı çıktım sabah dehşet.
Kilo değil canım ödem yaptı. Pazara falan bişey kalmaz da işte yarın sıkıntı. Dediğin gibi sağlık önemliBen serumların kilo yaptığını bilmiyordum. .. neyse kaptan sağlık önemli. .
Nasilll yaptinnn ???ayy ogreneyim ama yapmiycamChialı puding yaptım bakalım nasıl olacak.
benım oğlan da benım yulaf lapasına sarıyo :))Kızlar biz iki gündür leslie yi 8 yaşındaki oğlumla yapıyoruz.. zayıflıcakmış beyefendizati bi deri bi kemik. .
badem şekerı dısında super canım. ben yıne buna sukur dıyrum benım gıbı halley yemedın yaMenümü vereyim hazır musaitken
Sabah 1 yum omlet
1.5 kk.peynir
Salatalık taze soğan ve 1 dilim tam b ekm
Ara: türk.kahvesi 1 badem şekeri 1 dilim bitter
Akşam 17.30: 1 tabak taze fasulye
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara türk,kahvesi
Gün içinde 2,5 litre su
Yarım litre detoks suyu
40 dk yürüyüş
jale sen napıyon tatılde acık bufe nasıl dayanıyon senın menulerede denk gelmedım yıyor musunGEçmiş olsun kaptancımm ve tebrik ederim gitsin yağlarr :) taş kırdırma işlemi nasıl oldu taşın büyüklüğü ne kadardı benim eşimdede çıktıta taş
şeker var mı bunda kaptanımmEki Görüntüle 2014590
Iyk ben de yiyemezmişim. Yulaf lapası iyi ya :)İnternette çok yiyen var bana uymadı. Yoğurda yapsam yenirdi ben sütü sevmiyorum zaten ondan yiyemedim.
Ben beğenmedim canım. Çok yiyen var aslında. Üzerine meyve doğrayıp yiyorlar ben meyve de sevmiyorum. Tadı evet jel gibi denebilir.
Gitmiş artılaaaar en sevdiğimmPazara gıdıcem simdi uyumuşum kızla resmen ter attım Bı tartıldım 68.9 cok sukur artılar gitmiş bide eksi var kahvaltı sonrası hic bir sey yemedim sadece 1 dilim karpuz yemiştim
Özlemiştik böyle menülerini ya alkışşşmenu
sabah
fırında kabak patates patlıcan kızarttım 1 kaşık yagla
1 yk lor peynırı
bır dılım dıyet etımek
zeytın
oglen
susuz y. fasulye
2yk yogurt
akşam
yogurtlu yeşil salata(yagsız)
turk kahvvesıdır sodadır yazmıyorum cunkı kalorısı yok yanında kayısı hurma yıyınce yazıyorum kızlar.
spor 40dk ayrobıc dans zumba
belkı yuruyusede gıderım oglanı uyutunca ona bakacııukk
sag ol kuzucanımmm darısı dıger gunlere olsunn... bı mezun olaydımm bu gectıgımız bır ay aynı kılolarda dondum durdumÖzlemiştik böyle menülerini ya alkışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?