Hippocum hic umut yok bu hafta da miu sevinsin
Naptın inci..Hippocum hic umut yok bu hafta da miu sevinsin
Listen iyi cnm.. hiç mi ümit yok ??Kizlar menüm
Sabah 1 yumurta peynir zeytin yesillik ceviz receli
Ogle yogurt corbasi
Aksam izgara et salata cok az da yufka ekmegi
Karpuz
Spor yok 20 ×2 masaj kemeri taktim sayilir mi
Su 3 te 4 te olmustur
Sıcaktandır canım ya gecmis olsun ilaç iciyor mushnBaşım ağrıyooooo...
Yok kız detokstann..Sıcaktandır canım ya gecmis olsun ilaç iciyor mushn
Bilmiyorum tartılmadım sabah tartılırım regl de olmadim o da etkiledi galibaListen iyi cnm.. hiç mi ümit yok ??
Ben yapamadim ya sutle yesil cay varmis bi ara onu yapmayi dusundum ama cesaret edemedimYok kız detokstann..
Hahaha bugun yediklerimi bilsen böyle demezdinflorence_N ben seni tutuyorum canım hippotalamus u yen sen yarın tamam mı? o ekmek yesin dursun sen de onu yen ve kutlama yapalım beraber
Benimki de benimle yapıyor. Az evvel 30 günlük hareketleri baştan başladım benimle beraber yaptı.Kızlar biz iki gündür leslie yi 8 yaşındaki oğlumla yapıyoruz.. zayıflıcakmış beyefendizati bi deri bi kemik. .
Naptın rakip o kdr artıyken kaçamak mı yaptın? ?Hahaha bugun yediklerimi bilsen böyle demezdinsayfaları okuyayım da menumu yazacağım.
Kaçamak yapmadım.Naptın rakip o kdr artıyken kaçamak mı yaptın? ?
Eskisi gibi 12.00 ye kadar yapıyoruz canımAnka kaptan yarın kaça kadar bildirim yapıyoruz onu yaz da zaten çok az girenler var görmezler falan kaçırmasınlar bildirim yapmayı..
Sıkma nedir?Kaçamak yapmadım.
Sabah 11 de 1 sıkma
Öğlen yok
Akşam 20de
1 kase yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 yk sütlaç (tadına baktım nasıl olmuş diye)
Suyu bilmem bardak bardak içtim.
Spor
Çamaşır as, katla
Ev süpür
Sil
Mutfak işleri..
Çocukları yatırırken wall sit, plank, mekik ve squat ilk günleri ile bacak, kalça, bel hareketleri yaptım.
Miucum tesekkur ederim moral verdin insallah arti cikmam yainciakis kuzum yarına inşallah eksiler gelecek sakın moralini bozma tatildesin sen olur bunlar.. çok güzel kilo verebiliyorsun sen kendi düzeninde unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?