Su iç canım yaa ben hiç içmezdim. Hep kahve çay kola ile geçiştirirdim. Şurda 4-5 aydır içiyorum ben de böbreklerimde taş olmuş. Dun acillik oldum taş yüzünden çok sancılı ızdırap veren bişey.Hosbulduk :)
Tabi tabi okudum. onun icin endiselendim. Hayatimda hic o kadar su icmedim de
Yarım saate bir alarm kur bir bardak iç. Hatta bir saate bir iç. Ben de nefret ederim su içmekten ana günde 3 lt en az içiyorum zorlayınca oluyor. Tarçın limon vs tatlandırabilirsin suyu. Nane atabilirsin taze..
Emziriyorum da sütüm zaten yok. Herifçioğlu keyfine emiyor artık.Sen emzirmiyor muydun canım ya
Su iç canım yaa ben hiç içmezdim. Hep kahve çay kola ile geçiştirirdim. Şurda 4-5 aydır içiyorum ben de böbreklerimde taş olmuş. Dun acillik oldum taş yüzünden çok sancılı ızdırap veren bişey.
Yok canım taşmış. İdrar yoluna düşmüş tıkanmış. Kırdılar 3 parçaya öyle düştü. Gece 1 i geçmişti çok uğraştırdı.Off cok gecmis olsun. Icmek lazim. Belki tas degil, kumdur sadece (gerci onun da agrisi cok oluyomus)
Harikasın anka ya. Benim bir tanıdığım düşürdü dağ gibi adam bir kaşık kaldı 3 günde. Sancidan ayağa kalkmadı. Masallah sana. Çok dayaniklisin.Yok canım taşmış. İdrar yoluna düşmüş tıkanmış. Kırdılar 3 parçaya öyle düştü. Gece 1 i geçmişti çok uğraştırdı.
Harikasın anka ya. Benim bir tanıdığım düşürdü dağ gibi adam bir kaşık kaldı 3 günde. Sancidan ayağa kalkmadı. Masallah sana. Çok dayaniklisin.
Enfeksiyona dikkat et. Belirtin olursa mutlaka doktora git.Erkeklerin daha zor oluyormuş canım. Bi de serumdan sonra rahatladım baya. Zaten düştükten sonra bitiyor bişey kalmıyor.
Antibiyotik yazdı canım olmaz inşallah. Çok sağol.Enfeksiyona dikkat et. Belirtin olursa mutlaka doktora git.
Hangi suyu içiyorsunhippotalamus cnm bende detox suyu içiyorum dunden beri basım agrıyor ondan mı acaba Bı ara tansiyon 10/5tı normal de de düşük tansiyonluyum takmadım o kadar
Limon nane elma sirkesi olanı ıcıyorum kaptan limon düşürdü sanırımHangi suyu içiyorsun
Evet olabilir. Tansiyonu düşük olanlar limon katmasın demiştim. Salatalık nane çilek yap istersen yarınLimon nane elma sirkesi olanı ıcıyorum kaptan limon düşürdü sanırım
Hadi inşallah hayırlı kilo vermelerHoşgeldin canım
@MiuLego bu arkadaşı senin himayene veriyorum çok korkutmadan kaçırmadan takip et olur mu..
Oyle yaparım artık anka cılek alırım yarın bugun hiç aklıma gelmediEvet olabilir. Tansiyonu düşük olanlar limon katmasın demiştim. Salatalık nane çilek yap istersen yarın
Tamam inş :)Hoşgeldin :)
Yarın seninle uzuuun uzuuun tanışalım ben şimdilik uyuyorum. Kendini tanıtırsın sen de bize
Tamam canım. İnternette bir sürü tarif var aslındaOyle yaparım artık anka cılek alırım yarın bugun hiç aklıma gelmedi
Senin kurban bayramı hedefin neydi canım.Hadi inşallah hayırlı kilo vermeler
10 kilo hedefSenin kurban bayramı hedefin neydi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?