Aynen senin gosterdiğin çabayı herkes gösterseydi nota almazdık. Sağlık olsun napalım. Ben 65 görmeyi bekliyordum serumlar mahvetti. Olan oldu artık haftaya inşallah.Kızlar elektrik yoktu. . Şarjım bitti giremedim iyiki kilomu bildirdim.. kızlar moralim çok çok bozuk.. yani notayı ilk defa duydum ama böyle bir yüzde beklemiyordum.. çok fazla artı var.. bende 1.3 artıydım ama cumaya kdar sırf takımın hatrına dişimi sıktım.. kimler artı eksi bilmiyorum şu an da.. inş haftaya telafi ederiz. .
0.300 altında kalan takımlara uyarı gibi bişey. 2 nota alan 1 sarı kart alıyor. 2 sarı kart alan takım ceza alıyor.Nota ne noluyor biri beni aydınlatsın
Maksadım kimseyi kötülemek değil kaptanım.. ama gerçekten üzüldüm. . Artı çıkıcam diye her hafta ödüm kopuyor. . Şükür şimdiye kdr artı çıkmadım hergün tartılıyorum artı olmasın yada varsa toparlıyim diye.. Burası beni çok motive ediyo şükür. ..Aynen senin gosterdiğin çabayı herkes gösterseydi nota almazdık. Sağlık olsun napalım. Ben 65 görmeyi bekliyordum serumlar mahvetti. Olan oldu artık haftaya inşallah.
Ay kafayı yemişler bayram bu bayramİlk üçe giren takın kaçamak yapmadığı gibi diyeti de abartmış
Çok güzel ankacım. Serum etkisi geçince bu hafta çok güzel gelecek. Ve patlıcan salatasına bayılırım. Bu tarife de sadece közleyip zeytinyağı-sarımsak-limon soslu sade haline de ımmmmmmBen günü kapattım inşallah acıkmam
Kahvaltı öğlene kaydı eksi çıkayım diye çok bekledim
Klasik karatay kahvaltısı siyah çay bol bol
Arada 5 kiraz 1 bebe bisküvisi ( bunu yememem lazımdı gayriihtiyari atıverdim ağzıma)
Akşam 17:30
Patlıcan salatası
Tarif: Patlıcanları közle kabuklarını soy.
Soğan biber kavur. Üzerine domates doğra suyunu çekene kadar pişir. Kozlenmiş kup kup doğranmış patlıcanları ekle. Tuz baharat ekle kapat. Ben çok seviyorum bunu. Bilmeyen varsa diye tarif de ekledim.
Eylülğm menün sporun çooook güzel kurban bayramına kadar bu şekilde tertemiz menüler bekliyorum. Sıfır kaçamakla da gün geçirilebiliyor işte bak.ben de gunu kapadım kızlar
sabah kahvaltı tabagımı foto atmıştım tekrar yazayım
3 yumurta
salatalık
1tb ekmegı kızarmış
6 zeytın
oglen
1.5 kase çorba
1 kase yogurt
yesıl salata
akşam
kabak salatası
aralarda sade nescafe ıctım 1 saat spor yaptım
Seni hiç sevmesem bile sırf şu hayvan sevginden dolayı severdim kız. İnsan nasıl sevip bağlanıyo di mi? Maşallah ona iştahı iyice düzelsin minnoşun..kızlar ben hazırlanayım da cıkayım pazara gıdecez ordan markete kızıma ciger alıp kaynatıcam annesı yaradana verene kurban olsun bıraz ıstahı acıldı
Of offffffff kara cuma resmen!Sanırım 9. Olduk kızlar.
Flo yeter artık sıkma-ekmek-karbonhidratlı şeyler görmeyelim artık ya!!!!!!Sabah yok
Öğlen 12de
1/3 sıkma
2 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazı
Domates, salatalık
1 porsiyon lor.
Saat 17:00de
1 küçük armut
Saat 18de
Yeşil çay, mısır püskülü ve kekik çayı.
Akşam 19:00
Güveçte kuzu kaburgalı patlıcan yemeği (etsiz yedim) 1 kase (soğan, sarımsak, domates, patlıcan)
1 kase yoğurt
Yarım kase çoban salata.
Su 3 lt.
Sporu bir ara yapacağım inşallah. Bugün 40 derece idi burası, kıpırdamak mümkün değil.
Ben de!Sıkma görmek istemiyorum bir daha florence
İsterse minicik olsun ya nohut kadar olsun artıdasın canım yeme yaaaaEkmekten daha sağlıklı ama. Ve buğday tam çekiliyor değirmende, tam buğday unu. 1 tanesi 1.5 ceviz kadar hamurdan yapılıyor. Ve ben sadece 3te birini yedim....Niye bana kiziyon şimdi....
İnci tatil ne zaman bitiyor inci!? Hadi artık bomba gibi aramıza dön burda daha az aktif olduğunda daha çok kaçamak oluyor. Bence bu hafta sen takımı sırtlayacaksın. Çok özledim senin güzel kilo vermeni 1 haftada..Kizlar menüm
Sabah serpme kahvalti her seyden biraz yedim 1 dilim borek var sadece zararli ekmek yok
Ogle yok
Türk kahvesi 1 bayram çikolatasi
Aksam kozde sebze ayran
Su 3 4 litre olmustur
Spor yapamadim birazdan yuruyuse cikicam
Hippocum benim de çoook bozuk inan ki. Toparlayacağız mecbur. Sana ayrıca tebrikler ama artıdan kurtulup bir de eksi ile geldipin için. Aslında en başta kendine iyilik yaptın canım. Aynen bu şekilde devam..Kızlar elektrik yoktu. . Şarjım bitti giremedim iyiki kilomu bildirdim.. kızlar moralim çok çok bozuk.. yani notayı ilk defa duydum ama böyle bir yüzde beklemiyordum.. çok fazla artı var.. bende 1.3 artıydım ama cumaya kdar sırf takımın hatrına dişimi sıktım.. kimler artı eksi bilmiyorum şu an da.. inş haftaya telafi ederiz. .
Korhiiii senin de tatil bitmiyor mu?Menümm
Sabah 8.00
klasik karatay kahvaltısı yanında küçük simit çay
(Simit kandil simidi kadardı)
Öğle 15.00
1 top antep fıst.dondurma(yemek yesem daha iyiydi biliyorum)
Akşam 19.00
2 yk haydari
1 içli köfte
1 adana kebap
Bol salata.1 ayran 1 soda
1 çatal tiramisu
Spor
100 jumping jack
30 squat
30 dk temp yürüyüş
Buraya daha çok girenler daha sıkı diyete uyuyor zaten bu açık ve net ortada canımMaksadım kimseyi kötülemek değil kaptanım.. ama gerçekten üzüldüm. . Artı çıkıcam diye her hafta ödüm kopuyor. . Şükür şimdiye kdr artı çıkmadım hergün tartılıyorum artı olmasın yada varsa toparlıyim diye.. Burası beni çok motive ediyo şükür. ..
Ya bak zaten kötü sonuç gelmiş sus daha bayram bayram demeAy kafayı yemişler bayram bu bayram
Sağol canım@MiuLego mezuniyetin kutlu olsun cnm.. bu arada mezun olunca noluyo ki?? Artık listede olmıcak mısın ki??
Kız kilo vericem diye canın çıktı daha ne kaçamağı yaAnka @MiuLego
Kahvaltı 11 de..
1domates 1 biber 1 yumurtadan menemen
Kk peynir
3 çeri domates
Salatalık
1 çay kaşığı sarelle
1.5 dilim tt ekmek
Şekersiz çay
Ara 12.30 da
Türk kahvesi (bayramlaşmaya bi komşuya çıktım. Bi dilim kek koydu. Onu ikiye böldüm. Onunda çoğunu bebeğe yedirdim. Bana toplasan 2 çatal kalmadı)
Ara 15te..
1 bardak süt
1 küçük tarçınlı muz
Kaçamak
1 Magnum (yarısını anca yedim. Benim oğlan saldırdı. Ona yedirdim)
Akşam 19.30
5 çiğ köfte
Marul
Domates
2 bardak ayran
Spor yapamadım elektrikler kesikti .
İp atladım yaparsam yazarım..
9 unda tatil bitiyor canim donuyorum ama haftaya kilo gidecek bu hafta artiya cok gicik oldum ama ben 400 arti diye hesapliyordum 200 arti olmus son 68 gormustum ya o guncellenmemis bu haftanin da kilosu gidecek haftaya miu guven banaÇok güzel ankacım. Serum etkisi geçince bu hafta çok güzel gelecek. Ve patlıcan salatasına bayılırım. Bu tarife de sadece közleyip zeytinyağı-sarımsak-limon soslu sade haline de ımmmmmm
Eylülğm menün sporun çooook güzel kurban bayramına kadar bu şekilde tertemiz menüler bekliyorum. Sıfır kaçamakla da gün geçirilebiliyor işte bak.
Seni hiç sevmesem bile sırf şu hayvan sevginden dolayı severdim kız. İnsan nasıl sevip bağlanıyo di mi? Maşallah ona iştahı iyice düzelsin minnoşun..
Of offffffff kara cuma resmen!
Flo yeter artık sıkma-ekmek-karbonhidratlı şeyler görmeyelim artık ya!!!!!!
Artıdasın sen unutma ve kısmıyorsun da! Akşam yemeği saatin de geç saate kaydı. Olmuyor cidden..
Ben de!
İsterse minicik olsun ya nohut kadar olsun artıdasın canım yeme yaaaa
İnci tatil ne zaman bitiyor inci!? Hadi artık bomba gibi aramıza dön burda daha az aktif olduğunda daha çok kaçamak oluyor. Bence bu hafta sen takımı sırtlayacaksın. Çok özledim senin güzel kilo vermeni 1 haftada..
Hippocum benim de çoook bozuk inan ki. Toparlayacağız mecbur. Sana ayrıca tebrikler ama artıdan kurtulup bir de eksi ile geldipin için. Aslında en başta kendine iyilik yaptın canım. Aynen bu şekilde devam..
Korhiiii senin de tatil bitmiyor mu?
Bak az girince çok kaçamak oluyor işte.. senin menün değil bu kabul etmiyorum.. beğenmedim hiç
Buraya daha çok girenler daha sıkı diyete uyuyor zaten bu açık ve net ortada canım
Ya bak zaten kötü sonuç gelmiş sus daha bayram bayram deme
Sağol canımaynen sadece listede değilim takımla devam
Kız kilo vericem diye canın çıktı daha ne kaçamağı yaakşam yemeği çok geç çiğ köfteli kahvaltıda 1.5 ekmek. Bak sonra günlerce böyle menüleri temizlemek için canımız çıkıyor ya yapmayın
Güveniyorum kuzum sana sende o sorumluluk ve irade var.. hadi bitsin artık9 unda tatil bitiyor canim donuyorum ama haftaya kilo gidecek bu hafta artiya cok gicik oldum ama ben 400 arti diye hesapliyordum 200 arti olmus son 68 gormustum ya o guncellenmemis bu haftanin da kilosu gidecek haftaya miu guven bana
Tamam canım afiyet olsun. Zaten miden çpk aç kaldı detokstan sonra nırmal.. ama neler çektiğini unutma detoks günü kendin için nolur abartma emi..@MiuLego kaptan saolsun bana bi dilek hakkı verdi..bende birden büyük bi kaçamak yapmak istemedim.. geri çevirdiğim ikramları görsen bide.. 1.5 dilim ekmeğin resmini atsam minicik.. çiğköfte etsizdi.. Kaptan izin verdi 5 taneye.. marul be domates ile yedim. . Magnum bi tek kaçamaktı onu da , yaşındaki oğlumla bölüştük
Kuzum benim sen sevinemedin mi kiyamamGüveniyorum kuzum sana sende o sorumluluk ve irade var.. hadi bitsin artıközlüyorum ben seni. Seni yendim ve sevinemedim bile
Kuzum benim sen sevinemedin mi kiyamamsonuca uzulmussundur sen ama haftaya telafi ederiz biz sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?