Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen senin gosterdiğin çabayı herkes gösterseydi nota almazdık. Sağlık olsun napalım. Ben 65 görmeyi bekliyordum serumlar mahvetti. Olan oldu artık haftaya inşallah.

Menümm
Sabah 8.00
klasik karatay kahvaltısı yanında küçük simit çay
(Simit kandil simidi kadardı)

Öğle 15.00
1 top antep fıst.dondurma(yemek yesem daha iyiydi biliyorum )

Akşam 19.00
2 yk haydari
1 içli köfte
1 adana kebap
Bol salata.1 ayran 1 soda
1 çatal tiramisu
Spor
100 jumping jack
30 squat
30 dk temp yürüyüş

Aynen senin gosterdiğin çabayı herkes gösterseydi nota almazdık. Sağlık olsun napalım. Ben 65 görmeyi bekliyordum serumlar mahvetti. Olan oldu artık haftaya inşallah.
Maksadım kimseyi kötülemek değil kaptanım.. ama gerçekten üzüldüm. . Artı çıkıcam diye her hafta ödüm kopuyor. . Şükür şimdiye kdr artı çıkmadım hergün tartılıyorum artı olmasın yada varsa toparlıyim diye.. Burası beni çok motive ediyo şükür. ..

Anka @MiuLego

Kahvaltı 11 de..
1domates 1 biber 1 yumurtadan menemen
Kk peynir
3 çeri domates
Salatalık
1 çay kaşığı sarelle
1.5 dilim tt ekmek
Şekersiz çay

Ara 12.30 da
Türk kahvesi (bayramlaşmaya bi komşuya çıktım. Bi dilim kek koydu. Onu ikiye böldüm. Onunda çoğunu bebeğe yedirdim. Bana toplasan 2 çatal kalmadı)

Ara 15te..
1 bardak süt
1 küçük tarçınlı muz

Kaçamak
1 Magnum (yarısını anca yedim. Benim oğlan saldırdı. Ona yedirdim)

Akşam 19.30
5 çiğ köfte
Marul
Domates
2 bardak ayran

Spor yapamadım elektrikler kesikti .
İp atladım yaparsam yazarım..

Çok güzel ankacım. Serum etkisi geçince bu hafta çok güzel gelecek. Ve patlıcan salatasına bayılırım. Bu tarife de sadece közleyip zeytinyağı-sarımsak-limon soslu sade haline de ımmmmmm
Eylülğm menün sporun çooook güzel kurban bayramına kadar bu şekilde tertemiz menüler bekliyorum. Sıfır kaçamakla da gün geçirilebiliyor işte bak.
kızlar ben hazırlanayım da cıkayım pazara gıdecez ordan markete kızıma ciger alıp kaynatıcam annesı yaradana verene kurban olsun bıraz ıstahı acıldı
Seni hiç sevmesem bile sırf şu hayvan sevginden dolayı severdim kız. İnsan nasıl sevip bağlanıyo di mi? Maşallah ona iştahı iyice düzelsin minnoşun..
Sanırım 9. Olduk kızlar.
Of offffffff kara cuma resmen!
Flo yeter artık sıkma-ekmek-karbonhidratlı şeyler görmeyelim artık ya!!!!!!
Artıdasın sen unutma ve kısmıyorsun da! Akşam yemeği saatin de geç saate kaydı. Olmuyor cidden..
Sıkma görmek istemiyorum bir daha florence
Ben de!
Ekmekten daha sağlıklı ama. Ve buğday tam çekiliyor değirmende, tam buğday unu. 1 tanesi 1.5 ceviz kadar hamurdan yapılıyor. Ve ben sadece 3te birini yedim.... Niye bana kiziyon şimdi....
İsterse minicik olsun ya nohut kadar olsun artıdasın canım yeme yaaaa
Kizlar menüm
Sabah serpme kahvalti her seyden biraz yedim 1 dilim borek var sadece zararli ekmek yok
Ogle yok
Türk kahvesi 1 bayram çikolatasi
Aksam kozde sebze ayran
Su 3 4 litre olmustur
Spor yapamadim birazdan yuruyuse cikicam
İnci tatil ne zaman bitiyor inci!? Hadi artık bomba gibi aramıza dön burda daha az aktif olduğunda daha çok kaçamak oluyor. Bence bu hafta sen takımı sırtlayacaksın. Çok özledim senin güzel kilo vermeni 1 haftada..
Hippocum benim de çoook bozuk inan ki. Toparlayacağız mecbur. Sana ayrıca tebrikler ama artıdan kurtulup bir de eksi ile geldipin için. Aslında en başta kendine iyilik yaptın canım. Aynen bu şekilde devam..
Korhiiii senin de tatil bitmiyor mu?
Bak az girince çok kaçamak oluyor işte.. senin menün değil bu kabul etmiyorum.. beğenmedim hiç
Buraya daha çok girenler daha sıkı diyete uyuyor zaten bu açık ve net ortada canım
Ay kafayı yemişler bayram bu bayram
Ya bak zaten kötü sonuç gelmiş sus daha bayram bayram deme
@MiuLego mezuniyetin kutlu olsun cnm.. bu arada mezun olunca noluyo ki?? Artık listede olmıcak mısın ki??
Sağol canım aynen sadece listede değilim takımla devam
Kız kilo vericem diye canın çıktı daha ne kaçamağı ya akşam yemeği çok geç çiğ köfteli kahvaltıda 1.5 ekmek. Bak sonra günlerce böyle menüleri temizlemek için canımız çıkıyor ya yapmayın

9 unda tatil bitiyor canim donuyorum ama haftaya kilo gidecek bu hafta artiya cok gicik oldum ama ben 400 arti diye hesapliyordum 200 arti olmus son 68 gormustum ya o guncellenmemis bu haftanin da kilosu gidecek haftaya miu guven bana

9 unda tatil bitiyor canim donuyorum ama haftaya kilo gidecek bu hafta artiya cok gicik oldum ama ben 400 arti diye hesapliyordum 200 arti olmus son 68 gormustum ya o guncellenmemis bu haftanin da kilosu gidecek haftaya miu guven bana
Güveniyorum kuzum sana sende o sorumluluk ve irade var.. hadi bitsin artık özlüyorum ben seni. Seni yendim ve sevinemedim bile

@MiuLego kaptan saolsun bana bi dilek hakkı verdi..bende birden büyük bi kaçamak yapmak istemedim.. geri çevirdiğim ikramları görsen bide.. 1.5 dilim ekmeğin resmini atsam minicik.. çiğköfte etsizdi.. Kaptan izin verdi 5 taneye.. marul be domates ile yedim. . Magnum bi tek kaçamaktı onu da , yaşındaki oğlumla bölüştük

@ICIR hala ortalıkta yoksun? Geçen hafta bildiriminde de sana çok geç ulaşabilmiştik. Olmaz böyle. Aktifliği en az olan da sensin. Diğer menüleri de çok az yorumluyorsun. Takım işi sorumluluk işi. Hepimiz burada bireysek kendimiz için kilo veriyoruz önce ama sonra da takım için o yüzden buradayız. Yoksa evde kendi kendimize diyet yapardık değil mi? Bu hafta seni dikkatle takip edeceğim. Hem güzel bir eksi ile gelmeni hem de çok daha aktif olmanı bekliyorum. Resmen yalnız bırakıyorsun takımı. Cidden olmaz..

Tamam canım afiyet olsun. Zaten miden çpk aç kaldı detokstan sonra nırmal.. ama neler çektiğini unutma detoks günü kendin için nolur abartma emi..

florence_N bu hafta 2. Takip ettiğim de sensin canım. Çok kaçamak yaptın bayram zamanı bak erimedi onlar düzenin de bozuldu resmen. Kaçamak yapılır eyvallah ama onu yakacağına eminsen.. ben de yapıyorum yaptım da ama sporla onu eriteceğime emin olduğum için yapıyorum açıkçası. Spora vaktim olmasa yakamayacağım kaloriyi vücuduma almam. Yani seb artık kaçamak yapma lütfen. Hep ama küçüktü ama azdı ama ucundandu cümlelerin sana artı getirdi.. lütfen ama lütfen bu hafta çoook dikkt et. Ya o kiloları verirken nasıl zorlanıyoruz bunu hatırla. İrademize sahip çıkacağız bu kadar net. Bu hafta takımı yüzdesiyle sırtlayacaklardan biri de sen olmalısın.. sıfır kaçamak ile.. güzel menüler yap yaktıran metabolizmayı hızlandıran yiyecek ve içecekler ile.. anlaştık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…