Aynen canim bizim takima hic yakismadi bu sonuc haftaya yine 1 cilik kürsüsunde olmaliyizSevinemedim haftaya topluca takımcak seviniriz
Haklısın cnm.. detoks tan çıktım diye çok abartmadan yedim. . İnan Menemen Bile kaçamak gibi geldi. . Aslında ben bayramda aldığım kiloyu bu hafta rahat rahat verirdim ama sırf cumaya iki gün kala diye detoks yaptım ki takıma artıyla gelmiyim diye.. artık kısmet inş haftaya tekrar birinci oluruz. .Tamam canım afiyet olsun. Zaten miden çpk aç kaldı detokstan sonra nırmal.. ama neler çektiğini unutma detoks günü kendin için nolur abartma emi..
Canım cumadan cumaya alınıyor kilolar arada kontrol amaçlı tartılıyoruz resmi olmuyor. Hadi bakalım 67 li bişeyle gel haftaya9 unda tatil bitiyor canim donuyorum ama haftaya kilo gidecek bu hafta artiya cok gicik oldum ama ben 400 arti diye hesapliyordum 200 arti olmus son 68 gormustum ya o guncellenmemis bu haftanin da kilosu gidecek haftaya miu guven bana
Insallah kaptan benim de amacim oCanım cumadan cumaya alınıyor kilolar arada kontrol amaçlı tartılıyoruz resmi olmuyor. Hadi bakalım 67 li bişeyle gel haftaya
Aynen canim bizim takima hic yakismadi bu sonuc haftaya yine 1 cilik kürsüsunde olmaliyiz
Zaman olsa çok rahat veririz tabi ama bu sayede de yediklerimizin bir haftadan çok sürede eritilebilecek kadar çooookkk olduğunu anlamış oluyoruz işte..Haklısın cnm.. detoks tan çıktım diye çok abartmadan yedim. . İnan Menemen Bile kaçamak gibi geldi. . Aslında ben bayramda aldığım kiloyu bu hafta rahat rahat verirdim ama sırf cumaya iki gün kala diye detoks yaptım ki takıma artıyla gelmiyim diye.. artık kısmet inş haftaya tekrar birinci oluruz. .
Sağol kaptanım iyi ki varsınız bu takım olmada ben bu kiloları göremezdimmmm.@MiuLego tebrik ederim canım. 12. Takım ilk mezununu verdi. Darısı diğerlerinin başına inşallahHadi hep beraber dans edelim
Cnm artık mezun oldun şükür.. şu 400 gr daha ver sonra ne istiyorsan azar azar kontrollü ve gündüz vakitlerinde yersin.. tebrik ederim cnm. . Bidaha kilo almazsın inş..Kızlar ben yarın aquaparka gidecepim yorulmak bilmeden yüzmeyi planlıyorum. Nırmalde yüzemem yüzmek beni çok yoruyor ama bu kez booolca yüzeceğim akşama kadar yüzmek en güzel spor. Tabi kaydıraklara in çık o merdivenler de baya yaktırır. Hedef kiloma ulaştığım için ablama söz vermiştim sonrasında muhtemelen hımbırgır yemeye gideceğiz.. ama sonra tüm hafta tertemiz besleneceğim ve cumaya 53.5 hedefim şimdiden bakalım
Haaaa bir de ilk kez bu kadar zayıfken bikini giyeceğim. Vücudumla gurur duyarak çok ilnginç olacakbikinim bol gelmez inşallah ha denemedim de dur deneyim
Evet canım şükür.Cnm artık mezun oldun şükür.. şu 400 gr daha ver sonra ne istiyorsan azar azar kontrollü ve gündüz vakitlerinde yersin.. tebrik ederim cnm. . Bidaha kilo almazsın inş..
Katılıyorum. Çok haklısın anka..Arkadaşlar herkes kendisine hedef kilo belirlesin. Yarın akşama kadar da bir spor programı belirleyelim. Bir daha böyle bir sonucu kesinlikle görmek istemiyorum. Ortalamamız 1 den aşağı düşmemeli kızlar. Hiç yakışmadı takımımıza.1. Olmak dereceye girmek değil önemli olan. Nota alacak kadar düşük sonuç çıkarmak. Herkes sorumluluk alsın. Haftaya derece yaparsak bu nota silinecek. İlk üçe girip mutlaka sildireceğiz.
Evet 30 dk veya 2 mili mecbur yapıyorum... Herkesin menüsünde göreceğim. Menuleri de diğer topiğe yazalım kızlar. Çok rica ediyorum burdan takip etmesi çok zor oluyor.Katılıyorum. Çok haklısın anka..
Herkesin günlük yapması gereken zorunlu sporlar olsun mesela kaptanım. Benim önerim: 100 ip atlama(ipi olmayanlar hayali atlayabilir herkes yapabilir) ve en az leslie 2 mil ya da 30 dk dışarıda tempolu yürüyüş gibi. Bu ikisi mecburi spor olsun gibi..
AllaaaaahhhhhSily i ezip geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?