Canım bizim tatil daha bir 15 gün fln sürecek.ama inan eski ben olsam neler yerdim.şu an farkediyorum diyet ve spor bana çok şey katmış.patates pilav hamurişi doldururdum tabağıma..koca bir kase salata alıyorum.o yüzden koruyabildim kilomu.pazartesi bu otelden başka yere geçeceğiz o zaman sıfır kaçamakla devam edicem söz. Karaty menülerime geri döneceğim miu merak etme canımmmmmmmÇok güzel ankacım. Serum etkisi geçince bu hafta çok güzel gelecek. Ve patlıcan salatasına bayılırım. Bu tarife de sadece közleyip zeytinyağı-sarımsak-limon soslu sade haline de ımmmmmm
Eylülğm menün sporun çooook güzel kurban bayramına kadar bu şekilde tertemiz menüler bekliyorum. Sıfır kaçamakla da gün geçirilebiliyor işte bak.
Seni hiç sevmesem bile sırf şu hayvan sevginden dolayı severdim kız. İnsan nasıl sevip bağlanıyo di mi? Maşallah ona iştahı iyice düzelsin minnoşun..
Of offffffff kara cuma resmen!
Flo yeter artık sıkma-ekmek-karbonhidratlı şeyler görmeyelim artık ya!!!!!!
Artıdasın sen unutma ve kısmıyorsun da! Akşam yemeği saatin de geç saate kaydı. Olmuyor cidden..
Ben de!
İsterse minicik olsun ya nohut kadar olsun artıdasın canım yeme yaaaa
İnci tatil ne zaman bitiyor inci!? Hadi artık bomba gibi aramıza dön burda daha az aktif olduğunda daha çok kaçamak oluyor. Bence bu hafta sen takımı sırtlayacaksın. Çok özledim senin güzel kilo vermeni 1 haftada..
Hippocum benim de çoook bozuk inan ki. Toparlayacağız mecbur. Sana ayrıca tebrikler ama artıdan kurtulup bir de eksi ile geldipin için. Aslında en başta kendine iyilik yaptın canım. Aynen bu şekilde devam..
Korhiiii senin de tatil bitmiyor mu?
Bak az girince çok kaçamak oluyor işte.. senin menün değil bu kabul etmiyorum.. beğenmedim hiç
Buraya daha çok girenler daha sıkı diyete uyuyor zaten bu açık ve net ortada canım
Ya bak zaten kötü sonuç gelmiş sus daha bayram bayram deme
Sağol canımaynen sadece listede değilim takımla devam
Kız kilo vericem diye canın çıktı daha ne kaçamağı yaakşam yemeği çok geç çiğ köfteli kahvaltıda 1.5 ekmek. Bak sonra günlerce böyle menüleri temizlemek için canımız çıkıyor ya yapmayın
Sily nin her tarafı iddalı olsa ne yazarAllaaaaahhhhh
Kız o da çok iddialı haa bu hafta. Ay öyle diyodu
Keyifle izleyeceğim sizi
***7 TEMMUZ CUMA HEDEF TABLOSU***
1. Miulego : 53.5 -> 400 gr vermek
2. anka_misali : 65 =>1.6 kg vermek
3.Gulbe şeker : 84=>2 kg vermek
Altına ekleyerek devam edelim.
Tamammm ben inanıyorum zaten sanaCanım bizim tatil daha bir 15 gün fln sürecek.ama inan eski ben olsam neler yerdim.şu an farkediyorum diyet ve spor bana çok şey katmış.patates pilav hamurişi doldururdum tabağıma..koca bir kase salata alıyorum.o yüzden koruyabildim kilomu.pazartesi bu otelden başka yere geçeceğiz o zaman sıfır kaçamakla devam edicem söz. Karaty menülerime geri döneceğim miu merak etme canımmmmmmm
Hahahhaa hahahah en sevdiğim meydan okumalara bakSily nin her tarafı iddalı olsa ne yazar
Afiyet olsun canım spor yok mu bugün? Yoksa menün gayet güzel akşam yemeği erken saat misHemen menümü veriyorum
Sabah 1.5 yum omlet 3 4 salam
5 zeytin 2 parca peynir
Domates salatalık
1.5 dilim tam b ekm.
1 tatlı kaşığı nutella
Ara türk.kahvesi
Akşam 18.00: 1 kase kepekli bulgurdan pilav
Bol salata ve yoğurt
Ara türk.kahvesi 2 k kayısı
3 litre su bitki çayları
Gülbecim menü güzel ducuk ödem yaptırır dikkat et az yağda pişiriyorsun değil mi?Kızlar bugün çok yoruldum gün boyu temizlik mahvetti beni diyetin ilk günü idi birde menümü yazayım
Kaçamaksız 1. Gün
Sabah
Sucuklu yumurta 2 yumurtalı
Domates yeşil biber
7 zeytin peynir
Biraz ceviz
Akşam
Mercimek çorbası
5 ızgara köfte
Ayran
Be kadar güzel menü oh afiyet olsun bursacım çok beğendimBende dikkat ettim tum bayram sadece bir sefer baklava yedım kaç gündür spor detox ugrastım artılar gitsin diye.
Neyse menumu yazayım
Kahvaltı az yagda yumurta
Peynır zeytin salatalık domates cay
Arada 1 dılım karpuz
Akşam botanik parka gittik
1 kofte
Bir tavuk
Biraz zeytinyağlı fasulye
Bir ıkı catal kırmızı köz biber salatası
Bol bol su
Sagol mıu cum valla kv yufka ekmek yapmıştı ıkıdebır ye ye niye yemıyosun ben diyetteyim biliyorsun ekmek yemiyorum dedım Bı seferlik ye daha ne kadar verecen yeter dıyo bende yetınce sana derim dedim :) :)Be kadar güzel menü oh afiyet olsun bursacım çok beğendim
Uleyyyyyn etiketlenmesem haberim olmeyecekkkk.. ne dedikodular dönüyo bi geçmişe bakiyimTamammm ben inanıyorum zaten sana
Hahahhaa hahahah en sevdiğim meydan okumalara bakSily koş koş
Afiyet olsun canım spor yok mu bugün? Yoksa menün gayet güzel akşam yemeği erken saat mis
Gülbecim menü güzel ducuk ödem yaptırır dikkat et az yağda pişiriyorsun değil mi?
Ben seni hiç tanımıyorum canım bir ara merhaba diyip gittin mi? Neden gitmiştin? Artık buralarda mısın? Aktif olmaya çalış sohbet edelim bolca.. kaç yaşındasın evlimisin çocuk? Nerede yaşıyorsun? Çok meraklıyım
Başka bir gruba yazıyordum ama aktif değil di sonra Anka ile buraya gelme kararı aldım burada olacağımı evet vermek istiyorum kiloları artık evliyim canım bir tane kızım var daha aktif olurum inş bundan sonra 29 yaşına yeni girdim bu arada İstanbul da oturuyorumTamammm ben inanıyorum zaten sana
Afiyet olsun canım spor yok mu bugün? Yoksa menün gayet güzel akşam yemeği erken saat mis
Gülbecim menü güzel ducuk ödem yaptırır dikkat et az yağda pişiriyorsun değil mi?
Ben seni hiç tanımıyorum canım bir ara merhaba diyip gittin mi? Neden gitmiştin? Artık buralarda mısın? Aktif olmaya çalış sohbet edelim bolca.. kaç yaşındasın evlimisin çocuk? Nerede yaşıyorsun? Çok meraklıyım
Bugün spor yok kuzum ama yarına baya hareketli bir gün olacak :)Tamammm ben inanıyorum zaten sana
Etiketlenmeyince geçmiş okunmuyor muUleyyyyyn etiketlenmesem haberim olmeyecekkkk.. ne dedikodular dönüyo bi geçmişe bakiyim
Öffff bitmedi bu ye cilerSagol mıu cum valla kv yufka ekmek yapmıştı ıkıdebır ye ye niye yemıyosun ben diyetteyim biliyorsun ekmek yemiyorum dedım Bı seferlik ye daha ne kadar verecen yeter dıyo bende yetınce sana derim dedim :) :)
Anladım hadi bakalım inşallah hedef kilona gelene kadar bizimlesin o zaman :) yaşlarımız d aaynı.Başka bir gruba yazıyordum ama aktif değil di sonra Anka ile buraya gelme kararı aldım burada olacağımı evet vermek istiyorum kiloları artık evliyim canım bir tane kızım var daha aktif olurum inş bundan sonra 29 yaşına yeni girdim bu arada İstanbul da oturuyorum
Yarın kontrol etcemBugün spor yok kuzum ama yarına baya hareketli bir gün olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?