Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim çok açık accık sana vereyim.
Kız bu arada dün düğünde zayıflamışsın diyen oldu mu çok güzel olmuşsun taş gibisinler havada uçuştu mu
Düğünde fesat gözler üzerimdeydi zira eşimin tarafı ama elbisemi terziden alıp bi giyim mağazasında giydim oradaki kızlar abla daha sola bakmadan hemen eve git. Allah'tan çocuklar yanında yoksa seni bekar sanırlar nasıl bu kadar zayıfladın falan dediler

Ekmek yiyecek misin bu hafta şimdi son kararın nedir? hippotalamus

(Bakalım miuyu ne kadar seviyorsun1 hafta ekmekten vazgeçecek kadar seviyor musun? Neyse bunlar iç sesim zaten sen duyma)

Yaaaa
Maşallah sana

Bu arada yarın sınav görevim var öğleden sonra ikide. Kopya istemezler inşallah öyle olunca çok sinirleniyorum
Aksama da cookkk samimi arkadaşımin düğünü var terzide kalan şeyleri almam lazım pantalon ve eteklerim birde yarınki elbiseye uygun sal almam lazım

Allaaaaahhhhh çılgın bir gün

Canim bir sitede yaş da istiyordu o zaman mesela benim ideal kiloma 66 cıktı. Yaşsız olan sitede bunlar çıktı. Hatta acibademin sitesinde bel çevresini de istiyor yağlanma durumundan dolayı..

vucudun yapisi da onemli. mesela "large frame" denilen vucut tipi (hani kalin kemikli deniyo ya)(bu ben oluyorum) daha yuksek kilolari kaldirabiliyor. Diyetisyende de makine benim ideal kilomu 52 hesapladi. Ama sonra diyetisyen benim bilek cevremi olctu. Senin ideal kilon 58 dedi bana.

Banada 70 dedi zamanında diyetisyen. . Bu arada kişisel ayarlardan adının altına bizim gibi boy kilo yazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…