Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence insan Bı yuzme birde bisiklet surmeyı bilmeli kucuk cocugu olanlara hep söylüyorum İnş bende kızımı goturcem yuzme ye boyu tuttu da yası tutmadı arkadasım getir dedı bakalım cok istiyorum sporla ugrassın

tevafuk55 çok teşekkür ederim cnm ama ben yaşı ilk kez duyuyorum bke de..
Canim bir sitede yaş da istiyordu o zaman mesela benim ideal kiloma 66 cıktı. Yaşsız olan sitede bunlar çıktı. Hatta acibademin sitesinde bel çevresini de istiyor yağlanma durumundan dolayı..

Hehehhe bende 63 de kendimi beğenmiyorum ben senin sıkılaşman gerektiğini düşünüyorum canım. Birde yağ oranını birara olctursene
Aynen onu olcturmem lazim ya yok sert aslinda oyle vicik vicik degilim ama ust bacaklarim kalin onu eritmem lazim yoksa baska biyerimle sorunum yok :)

vicdan yaptim 3u bir arada yuzunden. Gidip bi yarim saat daha freeletics yapayim da yakayim kahveyi.

Evde deli diye bakiyolar. Gece gece salonda hoplayip ziplayan bi tip
Ohhh ohhhh yansın yağlar harikasınnnn
Hoşbulduk canım öğle yemeği Yök canım Karatay yapıyorum ben 2 öğün canım
Kız ben de bir iki haftaya karataya tam anlamıyla uyarak yaşayacağım inşallah zorluyor mu 2 öğün seni?

Aynen onu olcturmem lazim ya yok sert aslinda oyle vicik vicik degilim ama ust bacaklarim kalin onu eritmem lazim yoksa baska biyerimle sorunum yok :)
Bend e üst bacaklarının birleşince birlesmemesini istiyorum bilmem anlatabildimmi

Yok ya zorlanmıyorum ben hiç alıştım canım
Düşündüğüm tek şey şu canım:

Ben çalışıyorum işyerinde öğle yemeği yiyorum 12:30-13:30 arası. Hani kahvalto yapmasam öğle akşam olacak şekilde 2 öğün yapsam diyorum o da karataya ters. Kahvaltı çok önemli öğün karatayda. Nasıl ayarlayacağım bilemedim

Sabah kaçta kalkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…