Hoşbulduk canım öğle yemeği Yök canım Karatay yapıyorum ben 2 öğün canımhoş geldın canım afıyet olsun ogle yemegı yemıyorsun sanırım. bugune ozelmıydı
Canım midene çok zararlı 1 tane için diyorlar neden o kadar çok içiyorsunkızlar bır sorum var ????????
ben bugunlerde maden suyunu çok içiyorum problem olur mu? 3 4 tane içiyorum gunluk
Teşekkür ederim:)Ak kelebek hosgeldinnnn :)
Canim bir sitede yaş da istiyordu o zaman mesela benim ideal kiloma 66 cıktı. Yaşsız olan sitede bunlar çıktı. Hatta acibademin sitesinde bel çevresini de istiyor yağlanma durumundan dolayı..tevafuk55 çok teşekkür ederim cnm ama ben yaşı ilk kez duyuyorum bke de..
Hehehhe bende 63 de kendimi beğenmiyorumtevafuk55 canim tesekkurler benim ideal kilo 61 diyor 61de bence siskoyum yaa :)))
Aynen onu olcturmem lazim ya yok sert aslinda oyle vicik vicik degilim ama ust bacaklarim kalin onu eritmem lazim yoksa baska biyerimle sorunum yok :)Hehehhe bende 63 de kendimi beğenmiyorumben senin sıkılaşman gerektiğini düşünüyorum canım. Birde yağ oranını birara olctursene
Ohhh ohhhh yansın yağlar harikasınnnnvicdan yaptim 3u bir arada yuzunden. Gidip bi yarim saat daha freeletics yapayim da yakayim kahveyi.
Evde deli diye bakiyolar. Gece gece salonda hoplayip ziplayan bi tip
Kız ben de bir iki haftaya karataya tam anlamıyla uyarak yaşayacağım inşallahHoşbulduk canım öğle yemeği Yök canım Karatay yapıyorum ben 2 öğün canım
Bend e üst bacaklarının birleşince birlesmemesini istiyorum bilmem anlatabildimmiAynen onu olcturmem lazim ya yok sert aslinda oyle vicik vicik degilim ama ust bacaklarim kalin onu eritmem lazim yoksa baska biyerimle sorunum yok :)
Yok ya zorlanmıyorum ben hiç alıştım canımOhhh ohhhh yansın yağlar harikasınnnn
Kız ben de bir iki haftaya karataya tam anlamıyla uyarak yaşayacağım inşallahzorluyor mu 2 öğün seni?
Bebeem bu niyeydi simdik@Jalapeno
Hahaha içimi okudun resmennn :)Bend e üst bacaklarının birleşince birlesmemesini istiyorum bilmem anlatabildimmi
Düşündüğüm tek şey şu canım:Yok ya zorlanmıyorum ben hiç alıştım canım
Sana şiddet uygulayasım geldi. Olamaz mı alla allaBebeem bu niyeydi simdik
Benim çok açık accık sana vereyim.Bend e üst bacaklarının birleşince birlesmemesini istiyorum bilmem anlatabildimmi
Sabah kaçta kalkıyorsunDüşündüğüm tek şey şu canım:
Ben çalışıyorum işyerinde öğle yemeği yiyorum 12:30-13:30 arası. Hani kahvalto yapmasam öğle akşam olacak şekilde 2 öğün yapsam diyorum o da karataya ters. Kahvaltı çok önemli öğün karatayda. Nasıl ayarlayacağım bilemedim
08:10 da servise binmiş oluyorum. 7:20 de uyanıyorum geneldeSabah kaçta kalkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?