Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun cok sicakti hava. Sanirim onun icin zorlanmadim su icerken. Hatta daha da icesim var.

yok yok. kasara elimi bile surmuyorum, cissss. Sadece beyaz peynir yiyorum

Kızlaaaarrrr

Bakıyorum da menülere yorumlar az...
Yarından itibaren herkes birbirinin menüsüne yorum yapmayı unutmasın. Özen gösterelim.. birbirimizi
Afiyet olsun cnm.. ama hem öğle yemeği hem ara öğün fazla oluyo. .
Vucut hiç aç kalmadığı için leptin hormonu salgılamıyor.. yani kilo verme yavaşlıyo.. dikkat et istersen cnm bide saatleri yazarsan çok iyi olur..

kızlar bır sorum var ????????

ben bugunlerde maden suyunu çok içiyorum problem olur mu? 3 4 tane içiyorum gunluk

yuksek tansiyon problemi olanlara cok tavsiye etmiyorlar. Tansiyonu yukseltebiliyormus fazla miktarda icilirse.

(kuzenim hamileliginin son donemlerinde cok susuyordu, surekli maden suyu iciyordu. Acil doguma aldilar bir gece abartmis bir gunde 10 sise kadar icmis. doktoru madensuyu tansiyonunu yukseltmis demisti.)

benım tansıyon dusuk o zaman pek problem olmaz herhalde ıcınede lımon sıkıyorum

Ay ben düzenleme yapmıştım sana yazdığımda onları görmedin..

Peynir kaşar mı sandviçteki?
Bir de ayran içmişsin gün içinde kola yok buna çok sevindim.

Keske oglen icseydim diyet kola diyorum. Sekerli bisey girmeyince vucuda, dayanamayip nescafe 3u birarada ictim

Peynir olarak sadece beyaz peynir yiyorum. Kasar ve turevleri cok yagli.

Keske oglen icseydim diyet kola diyorum. Sekerli bisey girmeyince vucuda, dayanamayip nescafe 3u birarada ictim

Peynir olarak sadece beyaz peynir yiyorum. Kasar ve turevleri cok yagli.
Ama kendini koşullama böyle yaparsın gerçekten içmeden de oluyor. Mesela içerken yarım içmekle başla. Hepsini içip bitirme azaltarak çıkart hayatında

vicdan yaptim 3u bir arada yuzunden. Gidip bi yarim saat daha freeletics yapayim da yakayim kahveyi.

Evde deli diye bakiyolar. Gece gece salonda hoplayip ziplayan bi tip

Ellerine sağlık canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…