Geçmiş zaman kullandı bence yollamayacaktevafuk55 kazen herkese hediye yollıcaz dedi.. inş vazgeçmez ya..
Yalnız var ya işlerine gelemyince bülbül olan insanlar vartevafuk55 kazen herkese hediye yollıcaz dedi.. inş vazgeçmez ya..
Yaa banane. . Kardeşlere yollamasın..Geçmiş zaman kullandı bence yollamayacak
Sorma.. birinci olmuşsunuz üstelik hakkınızda dedikodular var.. uzatmaya ne gerek var.. emira ya ayıp ya.. garibim hiç sesi çıkmadı..Yalnız var ya işlerine gelemyince bülbül olan insanlar var
En,iyisini yapıyor helal olsun, ben bile kendimi tutamıyorumSorma.. birinci olmuşsunuz üstelik hakkınızda dedikodular var.. uzatmaya ne gerek var.. emira ya ayıp ya.. garibim hiç sesi çıkmadı..
Tamam ya.. denicem.. küçük minik tt ekmeğimi yemicem
Yaa banane. . Kardeşlere yollamasın..
Yemicemmmmmmmmmm....Biiiiirrrr daha söööööyyyyleeeee
Bak bak gıybetçilere bak hele..onlar zaten al,mektuplarını ver mektuplarını modundalar
Ama seni yicem bu gidişle... hani kız çakma ben? ?Biiiiirrrr daha söööööyyyyleeeee
Ya bu kara cumanın en en en güzel haberi yaaaaaYemicemmmmmmmmmm....
Hahahhaa hafta içi iş var ya takmıyom canımcım anca haftasonuAma seni yicem bu gidişle... hani kız çakma ben? ?
vucudun yapisi da onemli. mesela "large frame" denilen vucut tipi (hani kalin kemikli deniyo ya)(bu ben oluyorum) daha yuksek kilolari kaldirabiliyor. Diyetisyende de makine benim ideal kilomu 52 hesapladi. Ama sonra diyetisyen benim bilek cevremi olctu. Senin ideal kilon 58 dedi bana.
Be olaylı oluyor orası da ay. Vay anasını ben de bakayım müsait olunca.Kız uykum var yemek bölümünü bırakıp gidemiyorum. ..
Teşekkürler ben bakıcam şimdimesela soyle bi websitesi var
http://height-weight-chart.com/
sizinle ayni boy ve kiloda olan insanlar nasil gorunuyor. Buna bakarak ufak bi karsilastirma yapabilirsiniz. Genelde ufak yapililar (bunu boyla ilgisi yok) ayni kiloda genis yapililara gore daha sisman gorunuyor.
Çok eğlenceliiiiiBak bak gıybetçilere bak hele..
Kız uykum var yemek bölümünü bırakıp gidemiyorum. ..
Kız ablana söle katılsınBe olaylı oluyor orası da ay. Vay anasını ben de bakayım müsait olunca.
Teşekkürler ben bakıcam şimdi
Bende yapamadım.
Aaaaaaa söyleyim valla doğru diyorsunKız ablana söle katılsın
BEN Senin analizşni yaptım bebişim 70 kilo. Az ve öz ve net.Bende yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?