Şu an iki dilim ekmek arasına sucuklu tost yiyorum ama kaçamak saymıyorum.Şuan havuzdayım düşünecek çok vaktim var..
Düşündüm ki daha anka ile hiç uğraşmamışım..
Yeni hedefimAnka
Anka kaptan seni yakın takibe aldım. Kaçamak var mı? Cici bebeler yendi mi? Neler yedin? Sana her kaçamakta acayip spor cezalarıyla geliyorum
Allaaaaah inşallah vardır kaçamakhihahahahhahahah
Hmmm demek hem ekmek hem sucuk hmmmmmŞu an iki dilim ekmek arasına sucuklu tost yiyorum ama kaçamak saymıyorum.havuzda eğlenip keyfini çıkarsana kızım ne işin var burda.
5 dk da benden olsun 20 yapayım ben. Ama göstergesi bozulmuş ya sinir oldumHmmm demek hem ekmek hem sucuk hmmmmm
AMA BEN KAÇAMAKTAN SAYIYORUMMM
Kaçamak da değil de ekstra spor yapmanı gerektiren yiyecek diyelim. Benden sanaaaaaaa 15 dk stepper
Havuzdayım güneşleniyombirazdan yüzcem. Yüzmek ne zor hemen befesim kesiliyo nalet olasıca yüzünden
Vaaaayyy en sevdiğim5 dk da benden olsun 20 yapayım ben. Ama göstergesi bozulmuş ya sinir oldum
Hahahaha ben de anlamadım neden böyle oldu anka@MiuLego canan karatayı geçti ekmek konusunda. Karatay lavaşa pideye arada izin veriyor miu da o da yok
Sabah var ya bir yedim bir yedim, patlatacağım şimdi. Bir bilsen yediklerimi...florence_N gözüm üstünde demiş miydim dün
Evet evet demiştim
Naptın ne yedin güne nasıl başladın bugünden itibaren spor zorunluluğu var anka kaptan koymuştu ama menünü beğenmezsem sıkmalar ekmekler karbonhidratlar varsa ben de ekstra ceza vercem sanaaaaçıldırırsınnnnn
2 yumurtalı menemen
Sen bilerek yapıyosun bi yedim bi yedim diye cümleye başlayıp kalbime indirmek niyetinSabah var ya bir yedim bir yedim, patlatacağım şimdi. Bir bilsen yediklerimi...
2 haşlanmış yumurta
1 tereyağlı yumurtanın yarısı
Lor
Domates
Salatalık
Su
EKMEK YOK!!
Alllaaaaah bir güzel kahvaltı daha oh oh yandan kızım miu bugün çok güzl gidiyor2 yumurtalı menemen
1 bardak süt
Peynir
5 zeytin
1 salatalık biraz kuruyemiş
Tam Karatay kahvaltısı yaptım dün 86 kilo iken bugün 87.6 çıktım ne oluyor bana böyle yaAk kelebek evde yumurta kalmamış mecbur tost yedim. Sen ne yedin bakayım
Miu bu kaptan varya en çok kaçamağı ı yapıyoAlllaaaaah bir güzel kahvaltı daha oh oh yandan kızım miu bugün çok güzl gidiyor
Şekercim çok beğendim kız
At at gözün görmesin yıllarca unut onları oradaMiu bu kaptan varya en çok kaçamağı ı yapıyokaptan diye bişey de diyemiyoruz.. sen asıl ona tak
Ben bebekten daha kahvaltı yapamadım ki.. ama ekmekleri buzluğa atıyorum şimdi
Hahahaha rüyana güneş doğmuş bak hahahahhDün yazamadım. .
80 sn wallsit
Ve 60 io atlama yapabildim.. Bugün daha çok yapıcam inş..
Bu arada @MiuLego seni rüyamda gördüm ama nasıl gördüğümü hatıtlamıyorum.. her halde en son gördüğüm yüz senindi ondandır :))
Hippo sussana yaaa
Sevmis misin gommus musun belli degil miuinciakis ilk göz ağrım bebişim minnoşum yendiğim rakibim yerlere serdiğim artı çıktığın hafta eksilerle seni ters düz ettiğim
Napıyon? Kahvaltı kaçamaksız mı? Neeee tüm gün mü kaçamaksız
Ortaya karışık yapmışım duygularım inişli çıkışlıymış demek kiSevmis misin gommus musun belli degil miukahvalti kacamaksiz ve sicaktan hic bir sey yenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?