Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şu an iki dilim ekmek arasına sucuklu tost yiyorum ama kaçamak saymıyorum. havuzda eğlenip keyfini çıkarsana kızım ne işin var burda.

inciakis ilk göz ağrım bebişim minnoşum yendiğim rakibim yerlere serdiğim artı çıktığın hafta eksilerle seni ters düz ettiğim

Napıyon? Kahvaltı kaçamaksız mı? Neeee tüm gün mü kaçamaksız

Şu an iki dilim ekmek arasına sucuklu tost yiyorum ama kaçamak saymıyorum. havuzda eğlenip keyfini çıkarsana kızım ne işin var burda.
Hmmm demek hem ekmek hem sucuk hmmmmm

AMA BEN KAÇAMAKTAN SAYIYORUMMM

Kaçamak da değil de ekstra spor yapmanı gerektiren yiyecek diyelim. Benden sanaaaaaaa 15 dk stepper

Havuzdayım güneşleniyom birazdan yüzcem. Yüzmek ne zor hemen befesim kesiliyo nalet olasıca yüzünden

5 dk da benden olsun 20 yapayım ben. Ama göstergesi bozulmuş ya sinir oldum

Sabah var ya bir yedim bir yedim, patlatacağım şimdi. Bir bilsen yediklerimi...
2 haşlanmış yumurta
1 tereyağlı yumurtanın yarısı
Lor
Domates
Salatalık
Su
EKMEK YOK!!

Sabah var ya bir yedim bir yedim, patlatacağım şimdi. Bir bilsen yediklerimi...
2 haşlanmış yumurta
1 tereyağlı yumurtanın yarısı
Lor
Domates
Salatalık
Su
EKMEK YOK!!
Sen bilerek yapıyosun bi yedim bi yedim diye cümleye başlayıp kalbime indirmek niyetin

Çok güzel kahvaltı canım benim
Şimdi 4 saat falan ağzına lokma atma ki leptin salgılansın yağlar yansın

Alllaaaaah bir güzel kahvaltı daha oh oh yandan kızım miu bugün çok güzl gidiyor

Şekercim çok beğendim kız
Miu bu kaptan varya en çok kaçamağı ı yapıyo kaptan diye bişey de diyemiyoruz.. sen asıl ona tak

Ben bebekten daha kahvaltı yapamadım ki.. ama ekmekleri buzluğa atıyorum şimdi

Dün yazamadım. .
80 sn wallsit
Ve 60 io atlama yapabildim.. Bugün daha çok yapıcam inş..

Bu arada @MiuLego seni rüyamda gördüm ama nasıl gördüğümü hatıtlamıyorum.. her halde en son gördüğüm yüz senindi ondandır :))

Miu bu kaptan varya en çok kaçamağı ı yapıyo kaptan diye bişey de diyemiyoruz.. sen asıl ona tak

Ben bebekten daha kahvaltı yapamadım ki.. ama ekmekleri buzluğa atıyorum şimdi
At at gözün görmesin yıllarca unut onları orada

Bak ben seni hemen dinliyorum tabiki hippom yeni hedefim anka artık onu sıkı takipteyim sabah stepper cezası aldı ama o hiç itiraz etmedi birileri gibihemen tamam dedi hatta kendi 5 dk daha ekledi
Hahahaha rüyana güneş doğmuş bak hahahahh

Yalnız spor güzel ama bugün 30 dk dışarıda yürüyüş ya da evde leslie 2 mil mecburi ek olarak bunları da ekle emi
Kızlar koşun @MiuLego bugün hamburger menü yicekmiş
Hippo sussana yaaa

Sevmis misin gommus musun belli degil miu kahvalti kacamaksiz ve sicaktan hic bir sey yenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…