Burdayim canim tlf elimde gorunce anneannem kiziyor gizli giriyorum@anka_misaliflorence_N @Korhilalp 5816bursa inciakis @tevafuk55 nerdesiniz kızlar? ? Sıkıldım ama.. motivasyonumuzu düşürmeyelim. Birinci olmamız lazım daha..
Ben burdayım bak havuzdayken bile yalnız bırakmamKimse yok çok sıkıldım ama. .
Ah kıyamam ya ananeni öpBurdayim canim tlf elimde gorunce anneannem kiziyor gizli giriyorum
Bu şekilde olmaz ama.. motivasyonumuz düşer.. bu hafta çok kötü geçti. .toparlanmalıyız..Burdayim canim tlf elimde gorunce anneannem kiziyor gizli giriyorum
Nasıl yapıcaz,? Bu hafta yaylaya çıkıcaz sonra annemlere gidicem.. zorlanmaz mıyım? ?Ben burdayım bak havuzdayken bile yalnız bırakmam
florence_N ve hippo pazar-perşembe dahil 5 gün boyunca protein yapalım mı? Full protein ? Ne derssiniz. Üçümüz yaparız hem de çok güzel kilo veririz
Nasıl yapıcaz,? Bu hafta yaylaya çıkıcaz sonra annemlere gidicem.. zorlanmaz mıyım? ?Ben burdayım bak havuzdayken bile yalnız bırakmam
florence_N ve hippo pazar-perşembe dahil 5 gün boyunca protein yapalım mı? Full protein ? Ne derssiniz. Üçümüz yaparız hem de çok güzel kilo veririz
Canım yumurta et süt tavuk yoğurt peynir yeşillik domates salatalık yiyeceğiz. Karbonhidrat yok. Zorlanır mısın? Bunları bulmak zor mu gittiğin yerlerde? Sen söyle ona göre karar verelimNasıl yapıcaz,? Bu hafta yaylaya çıkıcaz sonra annemlere gidicem.. zorlanmaz mıyım? ?
Hahahhaa çifter çifter gidiyorYa benim tel kafayı yedi kaç msj atıyo..
Canim benim motivasyonum tam bugun nelere hayir dedim bir bilsen madalya takarsin sabah yedigim 1 dilim karpuz biraz peynirle duruyorumBu şekilde olmaz ama.. motivasyonumuz düşer.. bu hafta çok kötü geçti. .toparlanmalıyız..
Aşağı yukarı böyle besleniyorum zaten.. bu hafta ekmekte yokCanım yumurta et süt tavuk yoğurt peynir yeşillik domates salatalık yiyeceğiz. Karbonhidrat yok. Zorlanır mısın? Bunları bulmak zor mu gittiğin yerlerde? Sen söyle ona göre karar verelim
Tamam canim kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapmissinCnm senin mesajı alıntıladım ama lafım sana değil.. Genel yazdım.. baksana kimse yok. .
Aynen.. herkesi çağırdım bi sen geldin. . Kabak başına patladı :))Tamam canim kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapmissin
Nasıl gidiyo diyer ve leptin olayı.. bikaç saat ara vererek ye.. miden çalışsın. .hava cok sicak ben surunuyorum
Tamam o zaman haftaya yaparız meyve yok taze fasulye ı ıh olmaz türk kahvesi nescafe var tabiAşağı yukarı böyle besleniyorum zaten.. bu hafta ekmekte yokama kahve, meyve, yeşil fasulye falan.. Bunlar yok mu?? Bugün yeşil fasulye düşünüyorum akşama yoğurtla. . Birazdan bi salkım ekşi üzüm yerim.. bide yarın babaannenin Mevlüdü varmış.. yicek bulurum ama bu ara yoğun ve düzensiz olurum ondan dedim.. zorlanırım diye..
Sen kısır yemiceb dimi? İyice şişirirCnm dun esım izinliydı tum ev battı piknik falan derken evı topluyorum kızı uyuttum şimdi oturdum akşam yemegını dusunuyom kısır yapalım dıyo yıgenım malzemeleri ısladım sirkeli suya şimdi biraz dinlenip oyun odasını topluycam ıkıdebır tartılıp duruyorum :) :) tok karnına bile 68.5 cıktım (ne toku acım aççç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?