Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasıl yapıcaz,? Bu hafta yaylaya çıkıcaz sonra annemlere gidicem.. zorlanmaz mıyım? ?

Nasıl yapıcaz,? Bu hafta yaylaya çıkıcaz sonra annemlere gidicem.. zorlanmaz mıyım? ?

Canım yumurta et süt tavuk yoğurt peynir yeşillik domates salatalık yiyeceğiz. Karbonhidrat yok. Zorlanır mısın? Bunları bulmak zor mu gittiğin yerlerde? Sen söyle ona göre karar verelim

Canım yumurta et süt tavuk yoğurt peynir yeşillik domates salatalık yiyeceğiz. Karbonhidrat yok. Zorlanır mısın? Bunları bulmak zor mu gittiğin yerlerde? Sen söyle ona göre karar verelim
Aşağı yukarı böyle besleniyorum zaten.. bu hafta ekmekte yok ama kahve, meyve, yeşil fasulye falan.. Bunlar yok mu?? Bugün yeşil fasulye düşünüyorum akşama yoğurtla. . Birazdan bi salkım ekşi üzüm yerim.. bide yarın babaannenin Mevlüdü varmış.. yicek bulurum ama bu ara yoğun ve düzensiz olurum ondan dedim.. zorlanırım diye..

Cnm dun esım izinliydı tum ev battı piknik falan derken evı topluyorum kızı uyuttum şimdi oturdum akşam yemegını dusunuyom kısır yapalım dıyo yıgenım malzemeleri ısladım sirkeli suya şimdi biraz dinlenip oyun odasını topluycam ıkıdebır tartılıp duruyorum :) :) tok karnına bile 68.5 cıktım (ne toku acım aççç )

Tamam o zaman haftaya yaparız meyve yok taze fasulye ı ıh olmaz türk kahvesi nescafe var tabi
Sen kısır yemiceb dimi? İyice şişirir

Günaydın. Minikle öğlen uykusunda idik. Klimayı açınca miss gibi uyuduk. Hatta kalkınca da biraz oynadık yatakta. Salondayuz şuan ama ev yanıyor. 34 vardır evin içi. Esmiyor da şuan. Az kendime geleyim Leslie yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…