Kız hala rakipleri karşılaştırma yapmadın. ..Keyif kahvesi içeyim ben yaaa
Dur bende içim.. bugünde eksideyim şükürKeyif kahvesi içeyim ben yaaa
Ben de eksideyimDur bende içim.. bugünde eksideyim şükür
Bu hafta berbat rakip karşılaştırması yapcak kilo yok kiKız hala rakipleri karşılaştırma yapmadın. ..
Kiz kiyamadim sana yoksa yine yenerdimARKADAŞLAR İNCİNİN GEÇEN HAFTA SENİİ YİNE YENİCEM GİBİ GİBİ BÜYÜK SÖZLERİ VARDI HATIRLADINIZ MIIII??
işte onlar böyle küçüldüü
AMA MİU BÖÖÖÖYYYYYLE BÜYÜDÜ YENEREK CEVABINI VERDİ.
İnci knock out
Dur bende içim.. bugünde eksideyim şükür
Ben de eksideyim
Bu hafta napar ne eder seni yenerdim inciiii o kadar yenilgi minnoş bedenim kaldıramazdı aç gezerdim kızzzzKiz kiyamadim sana yoksa yine yenerdim
Ya sirf o yuzden yenildim yoksa ben hic arti gelirmiydimBu hafta napar ne eder seni yenerdim inciiii o kadar yenilgi minnoş bedenim kaldıramazdı aç gezerdim kızzzz
Olsun yap sende biraz hırs olsun.. hem ben kazandım flo yu bananey...Bu hafta napar ne eder seni yenerdim inciiii o kadar yenilgi minnoş bedenim kaldıramazdı aç gezerdim kızzzz
Canım o hamburgeri yer ama onu eritmek için gün boyu yüzer üstüne de evde 10 saat spor yapar
Çok üzüldüm cnm..Çok mutsuzum balıklarımın hepsi ölmüşler fanı bozulmuş bi tatile gittim gitti bütğn balıklarım((((
HıııııııYa sirf o yuzden yenildim yoksa ben hic arti gelirmiydim
Yapayım canımcım sen isteOlsun yap sende biraz hırs olsun.. hem ben kazandım flo yu bananey...
Yaa kimse yok sıkıldım... bakın gidip tatlı yerim ha....
Anaaaa yaaaaÇok mutsuzum balıklarımın hepsi ölmüşler fanı bozulmuş bi tatile gittim gitti bütğn balıklarım((((
İvit şuan yarından itibaren spor prıgramını planlıyorum kafadaCanım o hamburgeri yer ama onu eritmek için gün boyu yüzer üstüne de evde 10 saat spor yapar
Kimse yok çok sıkıldım ama. .Hııııııı
Yapayım canımcım sen iste
Bidaha düşün
Anaaaa yaaaa
İvit şuan yarından itibaren spor prıgramını planlıyorum kafada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?