Bulguru cok az koyup yesıllık doldurcam planım oyle cok özledim yaTamam o zaman haftaya yaparız meyve yok taze fasulye ı ıh olmaz türk kahvesi nescafe var tabi
Sen kısır yemiceb dimi? İyice şişirir
Ye canım ye, miuya göre yasak hepsi. Çarşamba sonrası çış olur ama şimdi ye. 1 kaseden fazla yeme ama. Tuzunu az ekşisini bol kat.Bulguru cok az koyup yesıllık doldurcam planım oyle cok özledim yaazcık yıycem
Hay agzına saglık :) :) :) yok cnm cok yiyemiyorum zaten az kacırsam midem almıyorYe canım ye, miuya göre yasak hepsi. Çarşamba sonrası çış olur ama şimdi ye. 1 kaseden fazla yeme ama. Tuzunu az ekşisini bol kat.
Zaten artı gördüm demedin mi şişkinlik var dedin bi de o daha şikinlik yapar diye diyorum benHay agzına saglık :) :) :) yok cnm cok yiyemiyorum zaten az kacırsam midem almıyor
Şişkinim diyor zaten yahuYe canım ye, miuya göre yasak hepsi. Çarşamba sonrası çış olur ama şimdi ye. 1 kaseden fazla yeme ama. Tuzunu az ekşisini bol kat.
Düne göre o artış kesin öfem hele ki dünkü menüne göre kesin ödem kilo değil o sakın moralini bozmaBende kızımı uyuttum yıkadım ev topladım derken hiç girmedim eksileri
Görüyorsunuz ne güzel ben de artı görünce motivasyon sıfır cidden ama devam akşama salata ve bamya yiyeceğim
Yok kız ne artısı dune göre_400 cıktım bugun tok karnına hemde tok derken kahvaltı sonrası işteZaten artı gördüm demedin mi şişkinlik var dedin bi de o daha şikinlik yapar diye diyorum ben
Un var da ekmek harbiden neden yapmıyorum evde. Bazlama da mayasız hamurdan yapılıyor. Yapim de atayim dondurucuya. Ama hiçbiri beyaz ekmek gibi güzel değil....Orda bahsedilen markette satılan tam buğday ekmeği değil canım. Doğal kendi yaptığın. İşlenmiş hazır gıdalar değil.. sen kendin yapıyorsan ye zaten.
İnş bakalımDüne göre o artış kesin öfem hele ki dünkü menüne göre kesin ödem kilo değil o sakın moralini bozma
Beyaz ekmek bir başka. Bir ekmek yerim bir oturuşta ah ah kokusu bile başka dokusu bile başka pufidik pufidik ayyyyUn var da ekmek harbiden neden yapmıyorum evde. Bazlama da mayasız hamurdan yapılıyor. Yapim de atayim dondurucuya. Ama hiçbiri beyaz ekmek gibi güzel değil....
Ben karıştırdım mı ayUzgun surat ortalığı karıştırdı :) tok degilim ona istinaden yazdıydım
Allah Allah çok ilginç tartı bozuk olmasın. Ya da saatleri mi geç acaba yediklerinin.Tam Karatay kahvaltısı yaptım dün 86 kilo iken bugün 87.6 çıktım ne oluyor bana böyle ya
Kız ne kaçamağı mı gördünMiu bu kaptan varya en çok kaçamağı ı yapıyokaptan diye bişey de diyemiyoruz.. sen asıl ona tak
Ben bebekten daha kahvaltı yapamadım ki.. ama ekmekleri buzluğa atıyorum şimdi
Ayyy tuh çok kotu olmuşÇok mutsuzum balıklarımın hepsi ölmüşler fanı bozulmuş bi tatile gittim gitti bütğn balıklarım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?