Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende kızımı uyuttum yıkadım ev topladım derken hiç girmedim eksileri
Görüyorsunuz ne güzel ben de artı görünce motivasyon sıfır cidden ama devam akşama salata ve bamya yiyeceğim

Bu yazınin baş kısmında şuan piyasada satılan somun ekmeğin, beyaz ekmeğin, boş olduğu, hiçbir vitamin ve mineral içermediği yazıyor. Aynı unla yapılan pide ve ekmek çeşitleri için de geçerli bu. Buğdayın her yeriyle yapılan tam buğday unu ve bu undan yapılma ekmekten bahsediyor. Şöyle bir düşündüm de. Ekmek yok, hububat yok.. Sonumuz yazıda yazıyor. Hububat olmayan günlere ekmek yenmeli bence.

Orda bahsedilen markette satılan tam buğday ekmeği değil canım. Doğal kendi yaptığın. İşlenmiş hazır gıdalar değil.. sen kendin yapıyorsan ye zaten.

Bende kızımı uyuttum yıkadım ev topladım derken hiç girmedim eksileri
Görüyorsunuz ne güzel ben de artı görünce motivasyon sıfır cidden ama devam akşama salata ve bamya yiyeceğim
Düne göre o artış kesin öfem hele ki dünkü menüne göre kesin ödem kilo değil o sakın moralini bozma

Orda bahsedilen markette satılan tam buğday ekmeği değil canım. Doğal kendi yaptığın. İşlenmiş hazır gıdalar değil.. sen kendin yapıyorsan ye zaten.
Un var da ekmek harbiden neden yapmıyorum evde. Bazlama da mayasız hamurdan yapılıyor. Yapim de atayim dondurucuya. Ama hiçbiri beyaz ekmek gibi güzel değil....

Un var da ekmek harbiden neden yapmıyorum evde. Bazlama da mayasız hamurdan yapılıyor. Yapim de atayim dondurucuya. Ama hiçbiri beyaz ekmek gibi güzel değil....
Beyaz ekmek bir başka. Bir ekmek yerim bir oturuşta ah ah kokusu bile başka dokusu bile başka pufidik pufidik ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…