Ben de sıkıldım komşulara bayram gezmesine çıktım baya komşu dolaştım bol bol kahve içtimAnka @florence_N @Korhilalp 5816bursa inciakis tevafuk55 nerdesiniz kızlar? ? Sıkıldım ama.. motivasyonumuzu düşürmeyelim. Birinci olmamız lazım daha..
Yapmadım daha şimdi yapacağım. Geçmişi bitireyim.
Seni seni.. yapmıyor musun kaçamakKız ne kaçamağı mı gördün
Evet arefe gunu yapmıştım milat geçti üstündenSeni seni.. yapmıyor musun kaçamak
Evet arefe gunu yapmıştım milat geçti üstündenSeni seni.. yapmıyor musun kaçamak
Hippo asla gözden kaçırmazSeni seni.. yapmıyor musun kaçamak
Dün cici bebe vardıEvet arefe gunu yapmıştım milat geçti üstünden
Yuh 1 tanecik tartsam tartı tartamaz.Dün cici bebe vardı
Acildi mı dugun sezonu :) kolay gelsin canım leslie niyetine halay cekersın artıkOyy bugün yorulduğum kadar valla yorulmadım daha düğün var düğün sonrası annemlere gidip ablamı görme var oyyyyyyve sabahtan beri 1 bardak süt 3 kayısı ile duruyorum
He valla.. su an çok açım önumde bir somun 3kmek varAcildi mı dugun sezonu :) kolay gelsin canım leslie niyetine halay cekersın artık
Kız tavuk varken ekmek yenir mi? Ben normalde de yemem. . Pilav yerim :))He valla.. su an çok açım önumde bir somun 3kmek varama tavuk da var salata da var çorba da var
Ayy bende acım ya ıkıdebır mutfağa gidip geliyorum su içip donüyorumHe valla.. su an çok açım önumde bir somun 3kmek varama tavuk da var salata da var çorba da var
Kız Allah seni.. dedim inş kayısıdan bahsediyordur..Kizlar menum
Sabah 1 dilim kafpuz biraz peynir
Arada toplam 5 tane sekerpare
Turk kahvesi bayram cikolatasi
Aksam Yogurt corbasi 1 dilim karpuz
Su cook litre
Spor aksam olunca yuruyuse cikicam
Hıı bu arada sekerpare kayisi miu kalp krizi gecirsin diye yazdim
Kız Allah seni.. dedim inş kayısıdan bahsediyordur..
Ben geçirecektim nefesim kesildiKizlar menum
Sabah 1 dilim kafpuz biraz peynir
Arada toplam 5 tane sekerpare
Turk kahvesi bayram cikolatasi
Aksam Yogurt corbasi 1 dilim karpuz
Su cook litre
Spor aksam olunca yuruyuse cikicam
Hıı bu arada sekerpare kayisi miu kalp krizi gecirsin diye yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?