Hayır temizlik ve alışverişi kesinlikle spordan saymayacağım artık.Ama çok gezdim . Bi alışveriş kaç kalori yakar
Tatlım benim
İyi hallolmuş zatenHımmm ne yapsam ne etsem.
Eee biraz dinleniym . Bi leslie yapıym hatrın için gülom
Beni mi alıntılıcaktın kız :)) ya 2 çocukla çok zor olacak cnm.. güzel geçer inş.. bide otel değil apart.. kendin pişir kendin yeEe yani. Hava değişikliği iyidir. Ben 3 ay gidemicem . Deniz havuz yasak vs
Cnm ben pek beğenmedim. . Sağlıklı bişey yok ki..bide çikolata, patates, mısır. . Hem kepek ekmeği hem simit..Ben de gunu spor haric kapattim
Kahvalti:
Kepek Ekmegine domates peynir biber sandvic
Filtre Kahve
Oglen:
1 haslanmis misir
Ara Ogun:
Eti Gong
Aksam:
Yarim simit
Beyaz peynir
Firinda pismis patates
simdilik 2 litre su (spordan sonra 2 bucuk olur)
Spor:
Freeletics (30 dak)(350 cal)
Regl olucam canim inanilmaz tatli istiyor.
Değer anne için amaSorma ya sürekli valiz hazırlama.. fenalık geliyo inan.. ama işte annemler için..
Ok canımsın
TamammmmStepperla bridge yapıp toplu yazacağım
Karpuz çok kötü besleniyorsun hep kuru kuru karbonhdrat hazır gıda paket gıda. Hiç mi yok canım alternatif tüketebileceğin birşey midene yazık ya sulu bir yemek girsin midene.Ben de gunu spor haric kapattim
Kahvalti:
Kepek Ekmegine domates peynir biber sandvic
Filtre Kahve
Oglen:
1 haslanmis misir
Ara Ogun:
Eti Gong
Aksam:
Yarim simit
Beyaz peynir
Firinda pismis patates
simdilik 2 litre su (spordan sonra 2 bucuk olur)
Spor:
Freeletics (30 dak)(350 cal)
Regl olucam canim inanilmaz tatli istiyor.
Nerde çikolat?Cnm ben pek beğenmedim. . Sağlıklı bişey yok ki..bide çikolata, patates, mısır. . Hem kepek ekmeği hem simit..
Evet sana diyodum tatlım. İyi olur inş. İki çocuk zordur ama tatil hiç yapamamaktan iyidr. Bunu dimek istiyorum canımBeni mi alıntılıcaktın kız :)) ya 2 çocukla çok zor olacak cnm.. güzel geçer inş.. bide otel değil apart.. kendin pişir kendin yeOtel olsa haklısın..
Eti gong ne kız? Çikolata değil mi??Nerde çikolat?
Yok mısır pirinç patlağı tuzlu kuru bişeyEti gong ne kız? Çikolata değil mi??
Neden ki?? Havuz tamam ama deniz niye??Evet sana diyodum tatlım. İyi olur inş. İki çocuk zordur ama tatil hiç yapamamaktan iyidr. Bunu dimek istiyorum canım
Dr yasak verdi bana deniz havuz yok diye
Enfeksiyon riski!!Neden ki?? Havuz tamam ama deniz niye??
Ay bilemedim Reglim yakın ödem oldum sanırımAllah Allah çok ilginç tartı bozuk olmasın. Ya da saatleri mi geç acaba yediklerinin.
Ben de aynı şeyi düşündüm direk. Geçmiş olsun umutcum hiç söylemedin deumut-16 geçmiş olsun cnm. . Bahsetmedin..
Ödem o zaman canım bol bol su iç sıkma canınıAy bilemedim Reglim yakın ödem oldum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?