Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ceza verecektim cıss için ama zaten baya spor yapmışsın. Ama olsun benim için de 30 jumping jack yap sen çünkü sana bu hafta hiç kaçamak yok diye anlaşmıştık diye hatırlıyorum!!! cıss dışında harika bir gün sporların harika ne kadar da yakıştı menünün altına

Neymiş bir bakayım zıplayan cek :)

Aboo benim popo ayri, göbek ayrı, memiler ayrı zıplar artık. Ziplamak canımı acıtıyor ama 30 azmis yapayım ama canım seni mi kirayim. Ramazan öncesi 1 gün leslie 5tk, bir gün 60 dk bölgesel çalışıyordum. Ramazanda kaldı hep sporlarım.

Canın acır yağ var daha vücutta ama sen baklava yiyorsun iyi oldu sana bu zıplayan cek

Afiyet olsun canım sen sporunu da yapmışsındır zaten
Yoldayız şimdi dısarda oturcaz bıraz sporumu yaptım cnm donunce yorgun olmazsam leslie yapıcam yine çünkü acaip şiş hissediyorum kendimi kısır yaramadı biraz tuzlu olmuştu kaya tuzu koyayım dedım hafif fazla olmuştu şiştim resmen

Ay uykusuzluktan ölüyorum
Kaçamaksız 2. Gün
Sabah
2 yumurtalı menemen
5 zeytin
Peynir salatalık
Kuruyemiş süt
1.5 dilim kayısı
Akşam
2 tabak bamya
Biraz salata
Öncesi biraz kuruyemiş dışarıda idim çok acıktım biraz kuruyemiş yedim o yüzden

Ama el yapımıydi, 5 yıldır yememistim. Sırf baklava yüzünden aç kaldım ve akşam yoğurtlu haşlanmış semizotu yedim tuzsuz özellikle. Hala açım. Ama yapacak bir şey yok.
Bak flo biz sende hep bundan kaybediyoruZ. Kendine hep ama lar ile kaçamaklarını haklı gösterecek bahaneler buluyorsun bu yüzden de hep kaçamağa devam ediyorsun. Ev yapımı olunca ne değişiyo ki yine gereksiz kalori yine boş besin değeri olmayan birşey. Koruma zamanlarında zaten yiyeceksin balım böceğim bitanesi hemşirem. Şimdi değil. O bir baklava kalorisini yakmak için 30 dk yüksek tempo yürüyüş gerekiyormuş biliyor musun
Dedim dedim beni dinlemedimiz bursacım şişirecek dedim ama neyse booolca su tüket

Çoooook güzel tertemiz bir menü. Ödemin de birkaç güne gider bir anda eksilerle mutlu olacaksın

Ben de biliyorum ama dayanamadım. Bir an gözüm döndü..

Bu açıklamayı kabullenirim işte dürüst doğru cevap bu

Ama bana da söz vermiştin onu da bai bugünden sonra unutmakız senin hemencik güzeeelce o kiloları vermeni çok istiyorum ben tek derdim bu
Ben de istiyorum ama bazen böyle gözüm dönüyor. Deli gömleği olsa yirtacam yani o derece. Bu son olsun. Bant yapistiracam ağzıma az kaldı.

afiyet olsun cnm ama bamya 2 tabak çok.. onun yerine ni tabak bamya ve bi bardak ayran yada 1 kase yoğurt daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…