ceza verecektim cıss için ama zaten baya spor yapmışsın. Ama olsun benim için de 30 jumping jack yap sen çünkü sana bu hafta hiç kaçamak yok diye anlaşmıştık diye hatırlıyorum!!! cıss dışında harika bir gün sporların harika ne kadar da yakıştı menünün altınaSabah 11
Lor
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Öğlen 17de
1 dilim ev yapımı baklava
Akşam 20.30
1 kase yoğurtlu semizotu
Su 4 lt olur yatana kadar.
Spor
60 squat
15x2 kalça eşek tepigi gibi olandan :)
30 dk leslie 2 mile
10 dk bel ve yan karın egzersizleri
10 dk karın egzersizleri
10 dk 1kg dambılla kol egzersizleri
75 mekik
Plank ve wall sit bebi uyuyunca.
Afiyet olsun canım sen sporunu da yapmışsındır zatenKızlar menumu yazayım dısarı cıkıcaz
Kahvaltı
Peynır zeytin salatalık domates cay ekmek yok
Arada 1 dılım karpuz kavun
Akşam kısır :)
3lt olur su
Birde armutlu soda içtım
Neymiş bir bakayım zıplayan cek :)ceza verecektim cıss için ama zaten baya spor yapmışsın. Ama olsun benim için de 30 jumping jack yap sen çünkü sana bu hafta hiç kaçamak yok diye anlaşmıştık diye hatırlıyorum!!! cıss dışında harika bir gün sporların harika ne kadar da yakıştı menünün altına
Canın acır yağ var daha vücutta ama sen baklava yiyorsunAboo benim popo ayri, göbek ayrı, memiler ayrı zıplar artık. Ziplamak canımı acıtıyor ama 30 azmis yapayım ama canım seni mi kirayim. Ramazan öncesi 1 gün leslie 5tk, bir gün 60 dk bölgesel çalışıyordum. Ramazanda kaldı hep sporlarım.
Ama el yapımıydi, 5 yıldır yememistim. Sırf baklava yüzünden aç kaldım ve akşam yoğurtlu haşlanmış semizotu yedim tuzsuz özellikle. Hala açım. Ama yapacak bir şey yok.
Canın acır yağ var daha vücutta ama sen baklava yiyorsuniyi oldu sana bu zıplayan cek
Yoldayız şimdi dısarda oturcaz bıraz sporumu yaptım cnm donunce yorgun olmazsam leslie yapıcam yine çünkü acaip şiş hissediyorum kendimiAfiyet olsun canım sen sporunu da yapmışsındır zaten
Geçmiş olsun canım.Enfeksiyon riski!!
Ufak bi operasyon geçirdim 2 hafta önce
Bak flo biz sende hep bundan kaybediyoruZ. Kendine hep ama lar ile kaçamaklarını haklı gösterecek bahaneler buluyorsun bu yüzden de hep kaçamağa devam ediyorsun. Ev yapımı olunca ne değişiyo ki yine gereksiz kalori yine boş besin değeri olmayan birşey. Koruma zamanlarında zaten yiyeceksin balım böceğim bitanesi hemşirem. Şimdi değil. O bir baklava kalorisini yakmak için 30 dk yüksek tempo yürüyüş gerekiyormuş biliyor musunAma el yapımıydi, 5 yıldır yememistim. Sırf baklava yüzünden aç kaldım ve akşam yoğurtlu haşlanmış semizotu yedim tuzsuz özellikle. Hala açım. Ama yapacak bir şey yok.
Dedim dedim beni dinlemedimiz bursacımYoldayız şimdi dısarda oturcaz bıraz sporumu yaptım cnm donunce yorgun olmazsam leslie yapıcam yine çünkü acaip şiş hissediyorum kendimikısır yaramadı biraz tuzlu olmuştu kaya tuzu koyayım dedım hafif fazla olmuştu şiştim resmen
Çoooook güzel tertemiz bir menü. Ödemin de birkaç güne gider bir anda eksilerle mutlu olacaksınAy uykusuzluktan ölüyorum
Kaçamaksız 2. Gün
Sabah
2 yumurtalı menemen
5 zeytin
Peynir salatalık
Kuruyemiş süt
1.5 dilim kayısı
Akşam
2 tabak bamya
Biraz salata
Öncesi biraz kuruyemiş dışarıda idim çok acıktım biraz kuruyemiş yedim o yüzden
İnşallah canım bu Arada 1 saat yürüyüş yaptım su çok içtim 2.5 lt yi geçmiştirÇoooook güzel tertemiz bir menü. Ödemin de birkaç güne gider bir anda eksilerle mutlu olacaksın
O zaman bunu halayla kutlayalım kızİnşallah canım bu Arada 1 saat yürüyüş yaptım su çok içtim 2.5 lt yi geçmiştir
Ben de biliyorum ama dayanamadım. Bir an gözüm döndü..Bak flo biz sende hep bundan kaybediyoruZ. Kendine hep ama lar ile kaçamaklarını haklı gösterecek bahaneler buluyorsun bu yüzden de hep kaçamağa devam ediyorsun. Ev yapımı olunca ne değişiyo ki yine gereksiz kalori yine boş besin değeri olmayan birşey. Koruma zamanlarında zaten yiyeceksin balım böceğim bitanesi hemşirem. Şimdi değil. O bir baklava kalorisini yakmak için 30 dk yüksek tempo yürüyüş gerekiyormuş biliyor musun
Dedim dedim beni dinlemedimiz bursacımşişirecek dedim ama neyse booolca su tüket
Bu açıklamayı kabullenirim işte dürüst doğru cevap buBen de biliyorum ama dayanamadım. Bir an gözüm döndü..
Ben de istiyorum ama bazen böyle gözüm dönüyor. Deli gömleği olsa yirtacam yani o derece. Bu son olsun. Bant yapistiracam ağzıma az kaldı.Bu açıklamayı kabullenirim işte dürüst doğru cevap bu
Ama bana da söz vermiştinonu da bai bugünden sonra unutma kız senin hemencik güzeeelce o kiloları vermeni çok istiyorum ben tek derdim bu
afiyet olsun cnm ama bamya 2 tabak çok.. onun yerine ni tabak bamya ve bi bardak ayran yada 1 kase yoğurt daha iyi olurduAy uykusuzluktan ölüyorum
Kaçamaksız 2. Gün
Sabah
2 yumurtalı menemen
5 zeytin
Peynir salatalık
Kuruyemiş süt
1.5 dilim kayısı
Akşam
2 tabak bamya
Biraz salata
Öncesi biraz kuruyemiş dışarıda idim çok acıktım biraz kuruyemiş yedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?