- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
ayy sankı su susuzlugumu götürmuyo soda ıcınce rahatlıyorumCanım midene çok zararlı 1 tane için diyorlar neden o kadar çok içiyorsun
Yapmaz benim arkadaşım güveniyorum ben onaAnka kaptanım baaaaaak Ak kelebek ile çok iyi gidiyoruz menülerinin maşallahı var 2 gündür. Korkutma dedin bak daha hiç sopa çıkarmadım ona çünkü sopalık hiçbir şey yok menüsünde
kuzum ben bugun cocukluk arkadaşımdaydım kahvaltıdan sımdı gırebıldım
Kaçamak yok değil mikuzum ben bugun cocukluk arkadaşımdaydım kahvaltıdan sımdı gırebıldım
Ay böyle devam ederim inşAnka kaptanım baaaaaak Ak kelebek ile çok iyi gidiyoruz menülerinin maşallahı var 2 gündür. Korkutma dedin bak daha hiç sopa çıkarmadım ona çünkü sopalık hiçbir şey yok menüsünde
Haklısın canım ev yoğurdum mayalık kalmıştı tek tabak ile doymazdım bu arada bende emzirşyorum acıkmamak için yedim 2 tabakafiyet olsun cnm ama bamya 2 tabak çok.. onun yerine ni tabak bamya ve bi bardak ayran yada 1 kase yoğurt daha iyi olurdu
Kaç aylık bebeğin. . Bende emziriyorum ama @MiuLego anlamıyor ki... benimki 11.5 aylık..Haklısın canım ev yoğurdum mayalık kalmıştı tek tabak ile doymazdım bu arada bende emzirşyorum acıkmamak için yedim 2 tabak
Benimkisi 8.5 aylıkKaç aylık bebeğin. . Bende emziriyorum ama @MiuLego anlamıyor ki... benimki 11.5 aylık..
Benimkinin az kaldı 21 aylık ama hiç bırakmıyor sürekli emiyor büyüdükçe öyle oluyor sanırımKaç aylık bebeğin. . Bende emziriyorum ama @MiuLego anlamıyor ki... benimki 11.5 aylık..
Sütün var mı kaptan? ?Benimkisi 8.5 aylık
Bence sen yavaş yavaş azaltmalısın..Benimkinin az kaldı 21 aylık ama hiç bırakmıyor sürekli emiyor büyüdükçe öyle oluyor sanırım
sutum ramazanda çok azalmıştı yavaş yavaş geliyor yine.Sütün var mı kaptan? ?
Yaşına kadar hakkı sonra bırakacağız inşBence sen yavaş yavaş azaltmalısın..
Naptın kaptan miu yu kalpten götürecek misin :))) bana bu hafta yememem için söz verdirdi.. sanki bi otuşta bi pide yiyorum. Altı üstü bi tt ekmek..Ben şu an çok çok çok açım kızlar ya. Pazartesiden itibaren diyetisyen menüsünü deneteyim diyorum. 8 dilim ekmekli olan
En azından gece emmesini bıraktır.. birden zor olur yavaş yavaş azalt..Yaşına kadar hakkı sonra bırakacağız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?