Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

afiyet olsun cnm ama bamya 2 tabak çok.. onun yerine ni tabak bamya ve bi bardak ayran yada 1 kase yoğurt daha iyi olurdu
Haklısın canım ev yoğurdum mayalık kalmıştı tek tabak ile doymazdım bu arada bende emzirşyorum acıkmamak için yedim 2 tabak

Ben şu an çok çok çok açım kızlar ya. Pazartesiden itibaren diyetisyen menüsünü deneteyim diyorum. 8 dilim ekmekli olan

kızlar ben daha msjlarınıza bakamadım önce bugun neler yaptım onu yazayım. çocukluk arkadaşıma gıttım kahvaltıdan ıntıbaren davetlıydım gözleme yapmışlar ekmek beyaz ekmekdı sofrada benım yıyebılecegım sadece melemenle peynır vardı. ekmekde beyaz ekmek olunca melemende ekmesız gıtmıyo ekmegın ucundan az kopardım onunla melemen yedım peynır yedım aç kaldım

öğlen oldu
borek kurabıye kek ve kahvaltılık vardı ekmek yıne olmadıgı ıcın 1 kurabıyeyle beyaz peynır yedım.oğluma borekden gozlemeden yedırdım o sıra oglum uyandı ıyı kı uyandı cunkı dıyetteyım demek ıstemıyorum o zaman o kadar bana hazırlık yapmışlar ayıp olacak bır de ıste ne dıyetı yapıyosunda falan solenecekler gözlemeyı oğlanla ugraşmaktan yıyemedım dıye eve koydular esım yesın çok ac kaldım kızlar kaçamak yapmamak ıcın bır alkışınızı hakettım

eve gelınce kabak salatası yedım 2 katyısı soda şimdi de nescafe ıcıyorum 30 dk yurudum

Ben şu an çok çok çok açım kızlar ya. Pazartesiden itibaren diyetisyen menüsünü deneteyim diyorum. 8 dilim ekmekli olan
Naptın kaptan miu yu kalpten götürecek misin :))) bana bu hafta yememem için söz verdirdi.. sanki bi otuşta bi pide yiyorum. Altı üstü bi tt ekmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…