Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar menumu yazayım dısarı cıkıcaz
Kahvaltı
Peynır zeytin salatalık domates cay ekmek yok
Arada 1 dılım karpuz kavun
Akşam kısır :)
3lt olur su
Birde armutlu soda içtım
çookkk hafıf guzel bır menu canım. bunu yazdım kıııı kısırı gördüm inşallah çok yememişsindir

menun harıka canım sen ne kadar verıcen bu hafta merak ettım

İşte ondan yapamadım o zaman ama sıkarsam yaparım belki bu sefer. Bilmiyorum şu an çok açım
Ya ben böyle düzenli beslenince yani listeye uyunca çok kasıyorum.. bebekten önce gitmiştim diyetisyene 9 kilo vermiştim sonra hamile kaldım.. ama şimdi bebekten düzenim hiç yok kahvaltı öğleni buluyo..

Ak kelebek saatlerini de yaz olur mu bundan sonra. Sabah deyince benim aklıma 7-8 geliyor
Sabah 7 de kalktım kızım ile 9 a kadar yatakta oynadık sonra eşim erkenden pazara gidelim dedi 11 de kahvaltı yaptım akşam da 6:30 da yedim ama normalde 10'gibi kahvaltı yapıyorum

Ya ben böyle düzenli beslenince yani listeye uyunca çok kasıyorum.. bebekten önce gitmiştim diyetisyene 9 kilo vermiştim sonra hamile kaldım.. ama şimdi bebekten düzenim hiç yok kahvaltı öğleni buluyo..
Zamanla düzeliyor bebişler büyüdükçe

kelekkarpuz mesela simit patates öğününü nerede yedin? Dışarıda mı? Öyleyse mutlaka başka seçenek de vardır menüde. Evde mi? O zaman zaten her türlü seçenek vardır.

yyok arkadasima gittim. koydu onume pek carem yoktu aslinda yemem o kadar misir patates ayni gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…