- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kaptan niye bu kadar çok ki bu.. kilo alırsın bunla :))
Gece azalttık bayağı ya şükür gündüz de yapacak birşey bulamayınca sürekli emiyor konuşarak halletmek istiyorumEn azından gece emmesini bıraktır.. birden zor olur yavaş yavaş azalt..
Biz açlıktan oleceğiz onun yüzündenNaptın kaptan miu yu kalpten götürecek misin :))) bana bu hafta yememem için söz verdirdi.. sanki bi otuşta bi pide yiyorum. Altı üstü bi tt ekmek..
yaa kaptanım çok guzell bır menu sandı dıyet yapınca bu kadar cok yersek kg veremeyız gıbı dusunuyoruz ama degıl... metabolızma yedıkce calışıyo
Canım bınunla frenlemek zor ya insanın kendisini leptin saati filan Yök sürekli yemek ister insan
Emziriyorum diye.Kaptan niye bu kadar çok ki bu.. kilo alırsın bunla :))
İşte ondan yapamadım o zaman ama sıkarsam yaparım belki bu sefer. Bilmiyorum şu an çok açımCanım bınunla frenlemek zor ya insanın kendisini leptin saati filan Yök sürekli yemek ister insan
çookkk hafıf guzel bır menu canım. bunu yazdım kıııı kısırı gördümKızlar menumu yazayım dısarı cıkıcaz
Kahvaltı
Peynır zeytin salatalık domates cay ekmek yok
Arada 1 dılım karpuz kavun
Akşam kısır :)
3lt olur su
Birde armutlu soda içtım
menun harıka canım sen ne kadar verıcen bu hafta merak ettımAy uykusuzluktan ölüyorum
Kaçamaksız 2. Gün
Sabah
2 yumurtalı menemen
5 zeytin
Peynir salatalık
Kuruyemiş süt
1.5 dilim kayısı
Akşam
2 tabak bamya
Biraz salata
Öncesi biraz kuruyemiş dışarıda idim çok acıktım biraz kuruyemiş yedim o yüzden
gülbe sen hangı şehırdesın? bebegın ne kadarlıkSağol kuzum
Ya ben böyle düzenli beslenince yani listeye uyunca çok kasıyorum.. bebekten önce gitmiştim diyetisyene 9 kilo vermiştim sonra hamile kaldım.. ama şimdi bebekten düzenim hiç yok kahvaltı öğleni buluyo..İşte ondan yapamadım o zaman ama sıkarsam yaparım belki bu sefer. Bilmiyorum şu an çok açım
Dene bakalımİşte ondan yapamadım o zaman ama sıkarsam yaparım belki bu sefer. Bilmiyorum şu an çok açım
Hedefim 2 kilo ama bakalım inşmenun harıka canım sen ne kadar verıcen bu hafta merak ettım
Ben istanbuldayım canım 21 aylık bir kızım vargülbe sen hangı şehırdesın? bebegın ne kadarlık
Sabah 7 de kalktım kızım ile 9 a kadar yatakta oynadık sonra eşim erkenden pazara gidelim dedi 11 de kahvaltı yaptım akşam da 6:30 da yedim ama normalde 10'gibi kahvaltı yapıyorum
Zamanla düzeliyor bebişler büyüdükçeYa ben böyle düzenli beslenince yani listeye uyunca çok kasıyorum.. bebekten önce gitmiştim diyetisyene 9 kilo vermiştim sonra hamile kaldım.. ama şimdi bebekten düzenim hiç yok kahvaltı öğleni buluyo..
Cnm ben pek beğenmedim. . Sağlıklı bişey yok ki..bide çikolata, patates, mısır. . Hem kepek ekmeği hem simit..
Değer anne için ama
Tamammmm
Karpuz çok kötü besleniyorsun hep kuru kuru karbonhdrat hazır gıda paket gıda. Hiç mi yok canım alternatif tüketebileceğin birşey midene yazık ya sulu bir yemek girsin midene.
kelekkarpuz mesela simit patates öğününü nerede yedin? Dışarıda mı? Öyleyse mutlaka başka seçenek de vardır menüde. Evde mi? O zaman zaten her türlü seçenek vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?