Gerçekten de öyle
Sonra banlanıp ..buraya gri gri bakmakta var ama .. en iyisi yuvanızdan çok çıkmayın ..dışarlar tehlikeli annem .. kurt varher yerde gözü olan aus notu bu da ...
@MiuLego sana her daim
Oluuurrrrr özelde çok güzelsinHööööfffffff seninle özelden görüşcem artık
Olabilir cnmuzun bir süre yapmıcam artık küstük kısırla :)
Oda var tabi ama benimki sporu bırakınca başladı 5 yaşından beri aktif spor hayatım birden bittiBence yaşlanmaktan değil ama midemizi sağlıklı beslenmeye daha çok alıştırdıkça bu tarz şeyleri garipsiyor. Kabullenmiyor. Hep böyle yediğimizde ayırt edemiyodu ama şimdi arada yiyince bile sağlıksız diye kabullenmiyor ağır geliyor bana kalırsa..
Ben yiyorum bi kere
Hemen de yumuşayıverdimOluuurrrrr özelde çok güzelsin
Doğru canım yavaş yavaş düzenin oturcaktır eminimOda var tabi ama benimki sporu bırakınca başladı 5 yaşından beri aktif spor hayatım birden bittivucudum dengesi bozuldu İnş tekrar toparlanacağım
Aaaaaa çok üzüldüm bursa
Miu sözü dinlemedin bak noldu şimdi
Yarına geçicek canımmmm hiç takma kafana
Hep.boyle oluyorsun miucum bana uyar ama deneme süresi 3 gün tamam mı sonrası devam şeklindeHemen de yumuşayıverdimbak yarın başlıyoruz tımım mı?
İnş cnm valla iyiki var burası sagolun kızlar cumleten iyi geceler aeolunDoğru canım yavaş yavaş düzenin oturcaktır eminim
Tamam anlaştık 3 gün ilk hedefimiz deneme süremizHep.boyle oluyorsun miucum bana uyar ama deneme süresi 3 gün tamam mı sonrası devam şeklinde
Iyi geceler canımİnş cnm valla iyiki var burası sagolun kızlar cumleten iyi geceler aeolun
İyi geceler canım öğretmenimİnş cnm valla iyiki var burası sagolun kızlar cumleten iyi geceler aeolun
Sende bana canım öğretmenim hiç demedinBeni de öp.
Hemen.
Çabucak.
Sonra uyucam
Canımıniçisi öğretmenimSende bana canım öğretmenim hiç demedinönce sen bana ne yaaaa
Beni de sevinCanım benim ben de seni seviyorum
Önce tanışmamız gerekiyor.Beni de sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?