Yapalım işte canım beraber. Yarın başlayalım. Başarabiliriz. Ve vücudum inanılmaz dinlenecek. Ben cuma cumartesi saçmalayıp sonra booool sporla toparladım hep. Vücuduma 15 gün kıyak geçeceğim. Yaparız yaaaEvet canim
Bende istiyorum
Kuru kemiktir onlar. . Senin fiziğin güzel maşallah. . Herşey zayıf olmak değil. .Hipooooo
Daha zayıf bir iki kız vardı. Tüm gün onları süzdüm
Ama onlarda hiç kas yoktu
Züğürt tesellisi
Sen anladın benceNed3n sebep
Ah canım kıyamam ya. Dur bakalım sabaha geçerSoğuk suyla duş aldım biraz iyi geldi sabaha 69.8 den fazla görürsem kendimi spora verıcem
Balsın sen pamuksun güzel kalpli arkadaşımKuru kemiktir onlar. . Senin fiziğin güzel maşallah. . Herşey zayıf olmak değil. .
Olur valla canım den3m3k bedava :)Yapalım işte canım beraber. Yarın başlayalım. Başarabiliriz. Ve vücudum inanılmaz dinlenecek. Ben cuma cumartesi saçmalayıp sonra booool sporla toparladım hep. Vücuduma 15 gün kıyak geçeceğim. Yaparız yaaa
Kız naptım ki :) saat 9 olmamıştı ciss bile değil 2 kaşık ve ayrantevafuk55 canım bi ayı geçti hep aynı kilolardasın.. aslında bence artık ideal kilondasın mezun olman lazım ama sen Zayıflamak istiyorsun. . Bence azcık dişini sıksan da 50leri görsen artık..
Bana öpücük yolladı güzel şeyler söylediSen anladın benceaus kaptandan uzak dur ııs kıptın bınım tımım mı
Ah canım kıyamam ya. Dur bakalım sabaha geçerbir uyu vücut dinlensin de
Ya bazen diyorum ki yaşlandım sanırım eskiden neler yerdim bekarken ev bazen abur cubur deposu gibi olurdu ve gram almazdım ıkı öğün antrenman yapıyordum şimdi iyce obeze bagladımSen anladın benceaus kaptandan uzak dur ııs kıptın bınım tımım mı
Ah canım kıyamam ya. Dur bakalım sabaha geçerbir uyu vücut dinlensin de
Bugün için demedim ki.. genel olarak dedim.. artık ideal kilondasın.. mezun olman lazım. . Ama illa zayıflıcam diyorsan miu gibi bişey yememen lazum :))Kız naptım ki :) saat 9 olmamıştı ciss bile değil 2 kaşık ve ayran
Icindeki sogan da şişiriyor canım bulgurla birleşince tepkime oluyor sanki :))Ya bazen diyorum ki yaşlandım sanırım eskiden neler yerdim bekarken ev bazen abur cubur deposu gibi olurdu ve gram almazdım ıkı öğün antrenman yapıyordum şimdi iyce obeze bagladımbazen yoruluyorum Bı tabak kısır yahu mahvetti beni
İyi geceler yine beni gör rüyanda tamam mıİyi geceler kızlar.. şarjım da bitti zati..
Tamam yarın başlıyoruz o zaman. Sen de menünün başına yaz gününü birbirimize motive olalım. Şöyle:Olur valla canım den3m3k bedava :)
Katil mi olayım? Mezun olmuşum daha yeni mapısta mı çürüyeyim? İstediğin bu mu şimdi yaniBana öpücük yolladı güzel şeyler söyledi
Olabilir cnmIcindeki sogan da şişiriyor canım bulgurla birleşince tepkime oluyor sanki :))
Mezun olmak için hedef kilonun belli bir yuzdeisne ulaşmak lazım. Ben yemeyerek öğün atlayarak zayıflayamam yani zayıflarım ama sonra patlama yaşar daha çok yerim. sağlıklı olsun varsın 1 ayda 1.5 kilo olsun..Bugün için demedim ki.. genel olarak dedim.. artık ideal kilondasın.. mezun olman lazım. . Ama illa zayıflıcam diyorsan miu gibi bişey yememen lazum :))
Ooo çok afilli bir laf hemen gidip su iftar sofralarında birilerine göndereyim
Bence yaşlanmaktan değil ama midemizi sağlıklı beslenmeye daha çok alıştırdıkça bu tarz şeyleri garipsiyor. Kabullenmiyor. Hep böyle yediğimizde ayırt edemiyodu ama şimdi arada yiyince bile sağlıksız diye kabullenmiyor ağır geliyor bana kalırsa..Ya bazen diyorum ki yaşlandım sanırım eskiden neler yerdim bekarken ev bazen abur cubur deposu gibi olurdu ve gram almazdım ıkı öğün antrenman yapıyordum şimdi iyce obeze bagladımbazen yoruluyorum Bı tabak kısır yahu mahvetti beni
Ben yiyorum bi kereBugün için demedim ki.. genel olarak dedim.. artık ideal kilondasın.. mezun olman lazım. . Ama illa zayıflıcam diyorsan miu gibi bişey yememen lazum :))
Iki editörü çok s3viyirum biriİyi geceler yine beni gör rüyanda tamam mı
Tamam yarın başlıyoruz o zaman. Sen de menünün başına yaz gününü birbirimize motive olalım. Şöyle:
15 gün temiz beslen/ 1. Gün
Sonra altına da menü yazarız
Katil mi olayım? Mezun olmuşum daha yeni mapısta mı çürüyeyim? İstediğin bu mu şimdi yani
Ya hahahahaha " dışarıda kurt var tehlikeli annem "hahaha kahkaha atıyorum bu saatte ya sen çok yaşa
Sonra banlanıp ..buraya gri gri bakmakta var ama .. en iyisi yuvanızdan çok çıkmayın ..dışarlar tehlikeli annem .. kurt varher yerde gözü olan aus notu bu da ...
@MiuLego sana her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?