Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tevafuk55 canım bi ayı geçti hep aynı kilolardasın.. aslında bence artık ideal kilondasın mezun olman lazım ama sen Zayıflamak istiyorsun. . Bence azcık dişini sıksan da 50leri görsen artık..

Olur valla canım den3m3k bedava :)

tevafuk55 canım bi ayı geçti hep aynı kilolardasın.. aslında bence artık ideal kilondasın mezun olman lazım ama sen Zayıflamak istiyorsun. . Bence azcık dişini sıksan da 50leri görsen artık..
Kız naptım ki :) saat 9 olmamıştı ciss bile değil 2 kaşık ve ayran

Sen anladın bence aus kaptandan uzak dur ııs kıptın bınım tımım mı

Ah canım kıyamam ya. Dur bakalım sabaha geçer bir uyu vücut dinlensin de
Ya bazen diyorum ki yaşlandım sanırım eskiden neler yerdim bekarken ev bazen abur cubur deposu gibi olurdu ve gram almazdım ıkı öğün antrenman yapıyordum şimdi iyce obeze bagladım bazen yoruluyorum Bı tabak kısır yahu mahvetti beni

Icindeki sogan da şişiriyor canım bulgurla birleşince tepkime oluyor sanki :))

İyi geceler kızlar.. şarjım da bitti zati..
İyi geceler yine beni gör rüyanda tamam mı
Olur valla canım den3m3k bedava :)
Tamam yarın başlıyoruz o zaman. Sen de menünün başına yaz gününü birbirimize motive olalım. Şöyle:
15 gün temiz beslen/ 1. Gün
Sonra altına da menü yazarız
Bana öpücük yolladı güzel şeyler söyledi
Katil mi olayım? Mezun olmuşum daha yeni mapısta mı çürüyeyim? İstediğin bu mu şimdi yani

Bugün için demedim ki.. genel olarak dedim.. artık ideal kilondasın.. mezun olman lazım. . Ama illa zayıflıcam diyorsan miu gibi bişey yememen lazum :))
Mezun olmak için hedef kilonun belli bir yuzdeisne ulaşmak lazım. Ben yemeyerek öğün atlayarak zayıflayamam yani zayıflarım ama sonra patlama yaşar daha çok yerim. sağlıklı olsun varsın 1 ayda 1.5 kilo olsun..

Ooo çok afilli bir laf hemen gidip su iftar sofralarında birilerine göndereyim

Sonra banlanıp ..buraya gri gri bakmakta var ama .. en iyisi yuvanızdan çok çıkmayın ..dışarlar tehlikeli annem .. kurt var her yerde gözü olan aus notu bu da ...

@MiuLego sana her daim

Bence yaşlanmaktan değil ama midemizi sağlıklı beslenmeye daha çok alıştırdıkça bu tarz şeyleri garipsiyor. Kabullenmiyor. Hep böyle yediğimizde ayırt edemiyodu ama şimdi arada yiyince bile sağlıksız diye kabullenmiyor ağır geliyor bana kalırsa..
Bugün için demedim ki.. genel olarak dedim.. artık ideal kilondasın.. mezun olman lazım. . Ama illa zayıflıcam diyorsan miu gibi bişey yememen lazum :))
Ben yiyorum bi kere

Iki editörü çok s3viyirum biri Nevreste
Diğeri de Ausencia
Melek gibi kalpleri var kesssske benim olsalar

Sonra banlanıp ..buraya gri gri bakmakta var ama .. en iyisi yuvanızdan çok çıkmayın ..dışarlar tehlikeli annem .. kurt var her yerde gözü olan aus notu bu da ...

@MiuLego sana her daim
Ya hahahahaha " dışarıda kurt var tehlikeli annem "hahaha kahkaha atıyorum bu saatte ya sen çok yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…