Demedin tabi hiç demedinCanımıniçisi öğretmenim
Nasıl demedim hiç mi demedim
Canjm öğretmeniiiiimmmmmmm
Tanıma nevosum o çılgınÖnce tanışmamız gerekiyor.
Ben hiç yemek yapmayı beceremiyorum. Ancak kilo verme topiği takımımla takılıyorum. Ama birgün belki yarışmaya yolum düşerÖnce tanışmamız gerekiyor.
Seni ben severim nevrestem ı birakBeni de sevin
Çılgın insanları severimTanıma nevosum o çılgın
Sevgimegalomani :)))))Herşeyi herkesi kıskanıyorum
Nasıl bir psikolojik manyaklık acabatıpta adı ne ola ki
Oh ohhhh yaşasın gönül rahatlığıyla uyuyabilirim. Belki rüyamda nevreste de sever beni. Hem de tanışmadanDemedin tabi hiç demedin
Ama şimdi oldu tatlı miuş
Iyi geceler tatlı rüyalar
Tanıma nevosum o çılgın
Oralarda kurt vaaaarrrrrBen hiç yemek yapmayı beceremiyorum. Ancak kilo verme topiği takımımla takılıyorum. Ama birgün belki yarışmaya yolum düşer
Yani beni seviyorÇılgın insanları severim
Canım öğretmenim
O zaman benim diyete başlamam gerekiyorBen hiç yemek yapmayı beceremiyorum. Ancak kilo verme topiği takımımla takılıyorum. Ama birgün belki yarışmaya yolum düşer
Canim nevomÇılgın insanları severim
Canım öğretmenim
Okumayı bile beceremedim. Bu huyu edinmeyi nasıl becerdiysemSevgimegalomani :)))))
Hahahahhajajajaaha kız kahkaha attırmayın ablam bascak odayı şimdi noluyo diyeOralarda kurt vaaaarrrrr
Yüreğimiz kocaman herkese yer verYani beni seviyornevreste beni seviyor
Miu yola çıktııııı miu yarın oralarda o zamannnnnO zaman benim diyete başlamam gerekiyor
Bizim bölümde yarışmaya katılım mecburi değil sadece sohbete gelebilirsin
Canim nevomÇok çılgın ama gözlerini şaşı bilem.yapiyor
Yaaaa :) tevafukun dediği gibisin yani belli oldu. Sağol sevgili nevreste seni de gece gece lafa tuttuk iyi ki takımımıza tevafuk vesilesiyle uğradın çok güzel olduYüreğimiz kocaman herkese yer ver
Hatta kapım hep açık gelenede gidenede
Tamam gel bekliyoruzMiu yoka çıktııııı miu yarın oralarda o zamannnnn
Herşeyi ile kabul edebiliriz
Ben de memnun oldum canımYaaaa :) tevafukun dediği gibisin yani belli oldu. Sağol sevgili nevreste seni de gece gece lafa tuttuk iyi ki takımımıza tevafuk vesilesiyle uğradın çok güzel olduyine gel arada gel istersen hep gel
Tekini şaşı teki sabit ! Bu benim hayattaki en büyük başarımCanim nevomÇok çılgın ama gözlerini şaşı bilem.yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?