- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Size gelelim mı bezsiz :)Hahahhahaha güldüm ya :)
Ay ne güzel dertler bunlar ya.
Hippo aynen 1-2 yıla evlenmiş ve bebeği olmuş olacak muhtemelen. Zaten anlaştık benim olcak o dedimAblanı evlendir onun çocuğu olsun.. yeğen de evlat gibi seviliyormuş.. hem vücudunda bozulmaz
Yaaaaa geliiiiinnnnnn çıldırırız kaka temizlemeceeeeSize gelelim mı bezsiz :)
Yaparsın ama abartma lütfen. . Sen artık korumaya geçtin. . 400 gr daha ver sonra ne istiyorsan azar azar ye.. haftada 3-4 spor tamamdır..Kızlar yarından itibaren "15 gün tertemiz beslen" programı yapacağım kendime.
Yani sıfır kaçamak! Dengeli özenli 15 gün. Yapabilirim şuan inancım tam. Menülerimin başına da kaçıncı gün olduğunu yazacağım bakalım başarabilecek miyim
Yok kuzum aynen bu söylediğin gibi planım. Temiz beslenmekten kastım aburcubur yok ! Dengeli ve sağlıklı öğünler var. Spor abartısız var.. inşallahYaparsın ama abartma lütfen. . Sen artık korumaya geçtin. . 400 gr daha ver sonra ne istiyorsan azar azar ye.. haftada 3-4 spor tamamdır..
Nazar ettik sana :))Kız hippo flooobugğn aquaparkta kaydıraktan kayarken üstüne oturduğum bot hooop çıktı altımdan. Kaydırapın içinde ters döndğm. Kafamı küt diye nasıl çarptım kaydırağa. Kafam bi güzel sankibaşıma bir ağrı girdi, ağrı kesici de içince geçti şükür. Ama sarhoş gibiyim hahahahahha
Nazar ettik sana :))
Geçmiş olsun.. görenler kesin kıskanmıştır kıza bak ne kaa zayıf diye. .Hahahahaha yok kız sizden nazar gelmezhalim çok komikti
Sen menü paylaştın mı görmedim..Kız hippo flooobugğn aquaparkta kaydıraktan kayarken üstüne oturduğum bot hooop çıktı altımdan. Kaydırapın içinde ters döndğm. Kafamı küt diye nasıl çarptım kaydırağa. Kafam bi güzel sankibaşıma bir ağrı girdi, ağrı kesici de içince geçti şükür. Ama sarhoş gibiyim hahahahahha
Yarından itibaren paylaşcam kız. Bugünün nesini paylaşcaktım malum biliyosunSen menü paylaştın mı görmedim..
HipoooooGeçmiş olsun.. görenler kesin kıskanmıştır kıza bak ne kaa zayıf diye. .
Gecemi renklendirdin aus kaptanımtevafuk55 cuma yazdığın mesaja cevap vermediğim hala aklımdaydı ... öyle de takıntılıyımdır
Beğeni o yüzden geldi ... aus n'yapıyor dünün mesajlarında deme sonra
Gecemi renklendirdin aus kaptanım
Ooo çok afilli bir laf hemen gidip su iftar sofralarında birilerine göndereyim
her daim rengarenk olalım inşallah ama ... yanar döner olmayalım ... ayy kamu spotu gibi oldu
Evet canimKına karışık mı oldu??
Bende istiyorumKızlar yarından itibaren "15 gün tertemiz beslen" programı yapacağım kendime.
Yani sıfır kaçamak! Dengeli özenli 15 gün. Yapabilirim şuan inancım tam. Menülerimin başına da kaçıncı gün olduğunu yazacağım bakalım başarabilecek miyim
Ned3n sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?