Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayni bizim durumlar beni anlatmissin sanki hipocum hic birammiyo surekli pacamda

Kızlar bana bi haller oldu.. detokstan sonra ne yesem vicdan azabı çekiyorum ya.. dün üzüm yerken acaip vicdan yaptım.. Yeşil fasulye ve bulgur pilavı yerkende..

Eve hiç alma soda canın çeksede içemezsşn bi süre sınrada isteğin geçer canım benimde bi ara cola zero öylemolmuştu durmadan içiyordum zar zor kurtuldum :)
hahhaha kız bunu okurken elımde soda olmasııı aslında cok faydalı maden suyu ben agız alışkanlıgı soda dıyorum hep. sod degıl maden suyu içtiğim kararında içilse cok saglıklı 2 tane falan ben 4 5 içiyorum

Kızlar bana bi haller oldu.. detokstan sonra ne yesem vicdan azabı çekiyorum ya.. dün üzüm yerken acaip vicdan yaptım.. Yeşil fasulye ve bulgur pilavı yerkende..
kuzum ben kaçırdım nasıl geldı sana detoks su mercımeklı bulgurlu ayranlı detoksdu demı? ne kadar gıttı kg

Dun aksamki sporumu yazayim belki affettiririm kendimi:

climbers 230
situp 230
squat 230
pullup 84
burpees 45
high knee 45
jumping jacks 250

hizimi alamadim valla.

Ablanı evlendir onun çocuğu olsun.. yeğen de evlat gibi seviliyormuş.. hem vücudunda bozulmaz

bende var bi yegen. 2 gun tatile gittiler goremiycem. kara kara dusunuyorum napicam onsuz diye. Insanin yiyesi geliyo yegenini (diyetten de olabilir gerci, herseyi yemek istiyorum bu aralar

kuzum ben kaçırdım nasıl geldı sana detoks su mercımeklı bulgurlu ayranlı detoksdu demı? ne kadar gıttı kg
Evet cnm ..ama suyu sadece ilk sabah içtim. . Tansiyon um düştü.. resmen göZüm karardı uyumuşum artık bayıldım mı bilmiyorum :)) suyu bıraktım çorba içtim.. bol su.. iki günde 1.8 gitti.. şimdi ne yesem kaçamak gibi geliyo :))

Okurken keske yuz halini gorebilseydim Aksam 45 dk yurudum cezayi da birazdan yaparim miu cum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…