Allah bagislasin canim benim de oglum var 18aylik emiyor dahaBen istanbuldayım canım 21 aylık bir kızım var
Ayni bizim durumlar beni anlatmissin sanki hipocum hic birammiyo surekli pacamdaKız gerçekten o uyumayınca enerjim çekiliyo.. hep aklımda çünkü. . Uyuyunca kafam rahatlıyo.. inan gel mutfağı gör.. yemek bulaşıkları, çekmeceler dökülmüş yerde.. toplayamadım ki.. bırakmıyor beni bu ara iyice düşkün oldu bana.. büyüğe bırakıp wc ye gidiyorum. . Kapıya gelip ağlıyo..
Eve hiç alma soda canın çeksede içemezsşn bi süre sınrada isteğin geçer canım benimde bi ara cola zero öylemolmuştu durmadan içiyordum zar zor kurtuldum :)ayy sankı su susuzlugumu götürmuyo soda ıcınce rahatlıyorum
Ya öyle düşünme ama vücudunun vitaminede ihtiyacı var detoks yaptım diye hiçbirşey yememek olmazki canımKızlar bana bi haller oldu.. detokstan sonra ne yesem vicdan azabı çekiyorum ya.. dün üzüm yerken acaip vicdan yaptım.. Yeşil fasulye ve bulgur pilavı yerkende..
hahhaha kız bunu okurken elımde soda olmasıııEve hiç alma soda canın çeksede içemezsşn bi süre sınrada isteğin geçer canım benimde bi ara cola zero öylemolmuştu durmadan içiyordum zar zor kurtuldum :)
kuzum ben kaçırdım nasıl geldı sana detoks su mercımeklı bulgurlu ayranlı detoksdu demı? ne kadar gıttı kgKızlar bana bi haller oldu.. detokstan sonra ne yesem vicdan azabı çekiyorum ya.. dün üzüm yerken acaip vicdan yaptım.. Yeşil fasulye ve bulgur pilavı yerkende..
Bana sorsan ben de sulu yemek yemem hiç de canım istemez ana sağlıklısı bu.
Yiceksin
Sanırım sana ilk oklavam karpuzcum güle güle kullan
Hippo tarçınlı süt mü içsen canım? Ya da çiğ kuruyemiş biraz. Bir de açlık ile susuzluk çok karıltırıılmış suyu az mı içtin birqz da su iç
Ablanı evlendir onun çocuğu olsun.. yeğen de evlat gibi seviliyormuş.. hem vücudunda bozulmaz
Evet cnm ..ama suyu sadece ilk sabah içtim. . Tansiyon um düştü.. resmen göZüm karardı uyumuşum artık bayıldım mı bilmiyorum :)) suyu bıraktım çorba içtim.. bol su.. iki günde 1.8 gitti.. şimdi ne yesem kaçamak gibi geliyo :))kuzum ben kaçırdım nasıl geldı sana detoks su mercımeklı bulgurlu ayranlı detoksdu demı? ne kadar gıttı kg
Okurken keske yuz halini gorebilseydimHiç de değil.. tartı tartmaz ama vücut o şekeri cup cup alır
Ooohhhhh ooohhhh
Bayılıp düşersin ha dikkat et
İnci gerçekten dönüp dönüp bidaha okuyodum aynı satırı nasıl sinirim bozuldu bi de kaçamak yapmıyorum diyor bana diye saydırıyordumay en altı okuyunca biraz rahatladım ama seni güzel andım. Ben bu takımda kalpten gideceğğm ama bayram çikolatası var orda gördüm. Ceza ->>>> 100 jumping jack!!!!!
Valla inci seni aforoz ederdim burda hahahhahha
Kız bunlar çok fena ya. Bi de açık açık yazmış diye nasıl saydırıyodum içimden offf
Akşama bayıldım. Demek 2 bayram lokumu. Ceza->>> 59 dağ tırmanışı!!!
HA Rİ KAAAAA
Çeyrek süt mısır cezası->>>>101 jumping jack
Korhim menün çok güzel ha sporun da çok güzel ha ama kaçamak yapan herkese ceza vercem ordaki süt mısır da kaçamak bence. Bu ceza yapılacak yaptım diye geri dönüşünü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?