Baya oldu ama b12 genelde yüksektir benim. . Yumurta saolsun :)) ama yarın ölçtürmek istiyorum. . Kansızlık ve demir eksikliği var bende.. Sağlık ocağına bi girsem iyi olur..B12 eksikliği de baş dönmesi yapıyor. En son ne zaman ölçtürdün
Yazıcak mıyız yani..Kızlar erkenden yazayım görmedim duymadım diyen olmasın. Yarın 12 ye kadar tartılıp kendimizi kontrol ediyoruz. Ben bu gün sabah bişeyler gördüm ama söylemem
Kaptan kaç gr verdın desene bızede :) :)Kızlar erkenden yazayım görmedim duymadım diyen olmasın. Yarın 12 ye kadar tartılıp kendimizi kontrol ediyoruz. Ben bu gün sabah bişeyler gördüm ama söylemem
Tabi ki yazacağız.Yazıcak mıyız yani..
SöylememKaptan kaç gr verdın desene bızede :) :)
Söylemedıgıne gore en az 1 kg :) :) :)Söylemem
Yok ya nerdeeee o kadar değil tabii ki. Ama 200 gr da eksi çıksam nazara geliyorumSöylemedıgıne gore en az 1 kg :) :) :)
Hoşgeldin azimli arkadaşım benim gelmeyeceksin sandımkızlar ben geldim beni de alın aranıza
Ben tartıyı yaylaya götürecektim de bugün yarın akşam gidicem yaylaya. .o zmn yarın götürürürm.. unutmayim diye bugünden bırakim demiştim.. yangında ilk kurtarılavaklar tartı :))Tabi ki yazacağız.
Hoşgeldin cnm.kızlar ben geldim beni de alın aranıza
Hoş geldin Asyakızlar ben geldim beni de alın aranıza
İçine kadar işlemiş demekki artık diyetBen tartıyı yaylaya götürecektim de bugün yarın akşam gidicem yaylaya. .o zmn yarın götürürürm.. unutmayim diye bugünden bırakim demiştim.. yangında ilk kurtarılavaklar tartı :))
Geçen rüyamda teyzemlere gitmiştim cuma günü ve tartıyı unutmuşum. . Ne yapacağımı şaşırmıştım..
Yaa delimisin tabi yapma!! Havalar da sıcak zaten . Normal diyetini yap. Yaban ellerde tatildesin bide yorulcan sıcak felan valla senden çok ben düşünür oldum senin sağlığını .Bu ara tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sanki. . Sonra yaparım yine.
Günaydııııınnnnn uyandımmmmm@MiuLego uyan artık. .. bi tartıl bakalım...
Boy 162 hedef 57 kilo haftaya pazartesi inşallahHoşgeldin cnm.
Boy kilo ve hedef alalım
Günayyyydııınn canımmmToplu bir günaydıııınnnn yazayım
Tertemiz bir karatay kahvaltısı ile güne başladım 0.5 suyu da diktim kafaya güne başlarken. Akşam yemeği 19:00 da olacak 5 saat sonra. 5 saat birşey yemek yok türk kahvesi ve su
tevafuk55 naptın kuzum temiz beslenme 1. Günümüz kahvaltısı nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?