- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Şimdi ye üstüne bol su ve spor. . Regl için muza tarçın Dök ye..Biraz once usenmedim gittim sekersiz tadelle aldim carrfourdan 87 kalori. Regl olucam gozum donuyo.
Şimdi ye üstüne bol su ve spor. . Regl için muza tarçın Dök ye..Biraz once usenmedim gittim sekersiz tadelle aldim carrfourdan 87 kalori. Regl olucam gozum donuyo.
vuuuu doğruymuşş kızz gercekten gıdıyomuş o kadar kılo bırazı sudan gıtmıştır herhalde. sen bılırsın neyden ne kadar yıyecegını dıkkat edersen saglamlasır sıfır kaçamak olursa oturur kılon bence canımEvet cnm ..ama suyu sadece ilk sabah içtim. . Tansiyon um düştü.. resmen göZüm karardı uyumuşum artık bayıldım mı bilmiyorum :)) suyu bıraktım çorba içtim.. bol su.. iki günde 1.8 gitti.. şimdi ne yesem kaçamak gibi geliyo :))
Detoks tam nasıl hazırlanıyor nasıl içiyoruz@MiuLego uyuyordur kesin
Sudan gitmemiştir ya. Günde 4 5 lt su içtim. Ayran zaten su .vuuuu doğruymuşş kızz gercekten gıdıyomuş o kadar kılo bırazı sudan gıtmıştır herhalde. sen bılırsın neyden ne kadar yıyecegını dıkkat edersen saglamlasır sıfır kaçamak olursa oturur kılon bence canım
Su dediği ödem canım. Olmaması gereken pis su.Sudan gitmemiştir ya. Günde 4 5 lt su içtim. Ayran zaten su .
Detoks tam nasıl hazırlanıyor nasıl içiyoruz
Banane yaaaaaSu dediği ödem canım. Olmaması gereken pis su.
Detoks suyu bi süre yapmıcam..
Sen bilirsin canım. Nette çeşit çeşit tarif var başka tarif de yapabilirsin. Ben tarçınlı su içmezsem kafamı nutella kavanozundan çıkaramam sanırımDetoks suyu bi süre yapmıcam..
Bu ara tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sanki. . Sonra yaparım yine.Sen bilirsin canım. Nette çeşit çeşit tarif var başka tarif de yapabilirsin. Ben tarçınlı su içmezsem kafamı nutella kavanozundan çıkaramam sanırım
Oda dogruSudan gitmemiştir ya. Günde 4 5 lt su içtim. Ayran zaten su .
Sende dene istesen.. sütü pek etkilemiyo..Oda dogru
Bayağı faydalı o zaman
Neeey 4 5 miiiiihahhaha kız bunu okurken elımde soda olmasıııaslında cok faydalı maden suyu ben agız alışkanlıgı soda dıyorum hep. sod degıl maden suyu içtiğim kararında içilse cok saglıklı 2 tane falan ben 4 5 içiyorum
Çookkk vücutta ne var ne yok temizliyorBayağı faydalı o zaman
B12 eksikliği de baş dönmesi yapıyor. En son ne zaman ölçtürdünBu ara tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sanki. . Sonra yaparım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?