Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar geçmişi okudum ancak yazabilirdim ödem olmuşum sanırım dün 87.6 idim bugün 86.4 geldim
Ödemdir demiştikkk baaaak gördün mü
Günaydın bursaaa miden nasıl rahatladı mı?
Günaydın herkese
Günaydın kaptan ayağın nasıl oldu? Sporlarını da gördüm ha ri kaaaaa

Günaydın kızlar. ..
Günaydınnnn
Kızlar bana bi haller oldu.. detokstan sonra ne yesem vicdan azabı çekiyorum ya.. dün üzüm yerken acaip vicdan yaptım.. Yeşil fasulye ve bulgur pilavı yerkende..
Daha neler yahu şuan gayet iyi ve güzel besleniyorsun hiçbir şey yok beslenmende vicdanın çooook rahat olsun hippocum
Dun aksamki sporumu yazayim belki affettiririm kendimi:

climbers 230
situp 230
squat 230
pullup 84
burpees 45
high knee 45
jumping jacks 250

hizimi alamadim valla.
Vuhuuuuuuu bravoooooo aynısından bugün de beklerizzzzz
Okurken keske yuz halini gorebilseydim Aksam 45 dk yurudum cezayi da birazdan yaparim miu cum
Bak ya baaaak gelseydin görseydin yüz halimden fazlasını görürdün ki mesela miu nun gazabı yürüyüş de yapılmış oh mis
Biraz once usenmedim gittim sekersiz tadelle aldim carrfourdan 87 kalori. Regl olucam gozum donuyo.
Tarçınlı süt içsen tatlı krizini geçirirdi zateb karpuz
Kız tabiki gece geç yattım havuz beni çok yordu nasıl uyumuşummmm sen nasıl uyandın o kadar da geç yattıydın
Gunaydin kizlar ben kahvaltiya gidiyorum kacamaksiz yapicam
Yaparsın benim takibem afiyet olsun
Kızlar erkenden yazayım görmedim duymadım diyen olmasın. Yarın 12 ye kadar tartılıp kendimizi kontrol ediyoruz. Ben bu gün sabah bişeyler gördüm ama söylemem
Kesin +2 falanımdır. Yarın ölü taklidi mi yapsam napsam
kızlar ben geldim beni de alın aranıza
Selam asya hoşgeldiiinnn ben seni görüyordum hangi takım hatırlamıyorum ama beğeniyordum da iyi ki geldin canım

Günayyyydııınn canımmm
Kahvaltı bol su içilmiştir tatlışlar
Şimdi spor yapcam
Ama önce şöyle madensuyuyla sade bi kahve yapayım .
Bana katılmak isteyen Var mı?
Şimdi kalkmasam kahvaltıdan kahveye eşlik ederdim ama midem şişşşşş ben 2 saat sonra falan içicem :)

Günaydın canım
Soru : yarim simit temiz beslenmeye giriyor mu
Geri kalani temiz

4 takımdayım birde gülüm.hoşbuldum canım.inşallah hepbirlikte hedeflere ulaşırız.bayram pahalıya patladı toparlamak lazım bir an önce

kizlar ogle yemegim. Cok begendigim ve hafif oldugu icin tarifi sizinlede paylasmak istiyorum.

Karnabahar mucver
Malzemeler
Ortaboy karnabahar
Peynir
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber pul biber tuz biraz feslegen
Yulaf
Cay kasigi ucu karbonat
3 yumurta(birinin sarisi ustune) corekotu susam

Karnabahari haslayip hepsini karistirip 200derece firinda pisiriyoruz

Yag ve un yok

Afiyet olsun eyylülüm

Deneyeceğim mutlaka ama karnabahar mevsimimi ya bulabilir miyim kabaktan olur mu aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…