Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar gunaydin nasılsınız ben hala regl olmadim ya gunlerim iyice karisti menopoza mi giriyorum
Tatil seyahat düzenini bozdu incicim
Ahaha uyuuodur o , ben kalktim 4 bardak su içtim, 1 mil leslie yaptım ( cocuklar uzun surelilerine izin vermiyorlar) şimdide kahvemi icip ufakligi uyutcammm sonnrada saglikli kahvaltimi yapceeeeemmmm
Sen kalori yakıyon anka sen napıyon kız bak rakibin boş durmuyor. Sen hızlısın silyyyy

4 ay nasil dayandin ya benim duzenliydi 2 aydir duzen bozuldu stres oldjm siskinliktw oluyor
Kiz senin yasin kac nasil baslamis bak korktum simdi cumaya kadar olmazsam gideyim dr a

4 ay nasil dayandin ya benim duzenliydi 2 aydir duzen bozuldu stres oldjm siskinliktw oluyor
Kiz senin yasin kac nasil baslamis bak korktum simdi cumaya kadar olmazsam gideyim dr a
Benim kızım o kadar eziyetliydi ki stresten olmuyordur dedim. Gitsem kızı nereye bırakcam diye diye erteledim. Yok korkma doktor erken gelseydin bu kadar yukselmezdi dedi o zaman. Çok gecikirse gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…