Ahaha uyuuodur o , ben kalktim 4 bardak su içtim, 1 mil leslie yaptım ( cocuklar uzun surelilerine izin vermiyorlar) şimdide kahvemi icip ufakligi uyutcammm sonnrada saglikli kahvaltimi yapceeeeemmmm
Koşamıyom seke seke geldim
Yok artikKizlar gunaydin nasılsınız ben hala regl olmadim ya gunlerim iyice karisti menopoza mi giriyorum
Hı hı kesin uyuyordurAhaha uyuuodur o , ben kalktim 4 bardak su içtim, 1 mil leslie yaptım ( cocuklar uzun surelilerine izin vermiyorlar) şimdide kahvemi icip ufakligi uyutcammm sonnrada saglikli kahvaltimi yapceeeeemmmm
Tatil seyahat düzenini bozdu incicimKizlar gunaydin nasılsınız ben hala regl olmadim ya gunlerim iyice karisti menopoza mi giriyorum
Sen kalori yakıyon anka sen napıyon kız bak rakibin boş durmuyor. Sen hızlısın silyyyyAhaha uyuuodur o , ben kalktim 4 bardak su içtim, 1 mil leslie yaptım ( cocuklar uzun surelilerine izin vermiyorlar) şimdide kahvemi icip ufakligi uyutcammm sonnrada saglikli kahvaltimi yapceeeeemmmm
Kaç gün geçti canım.Kizlar gunaydin nasılsınız ben hala regl olmadim ya gunlerim iyice karisti menopoza mi giriyorum
Ben dünden işlerim vardı yapamadığım onları yaptım. Utu yaptım. Eşim gitsin balkon yıkayacağım.Tatil seyahat düzenini bozdu incicim
Sen kalori yakıyon anka sen napıyon kız bak rakibin boş durmuyor. Sen hızlısın silyyyy
Anka hep uyur zatentabi ya biliyorum ben
27 gundu normalde gecen ay 31 gunde oldum bu ay 32 oldu hala tık yokKaç gün geçti canım.
Olabilir miu 3 4 gun daha olmazsam dr giderimTatil seyahat düzenini bozdu incicim
Sen kalori yakıyon anka sen napıyon kız bak rakibin boş durmuyor. Sen hızlısın silyyyy
Daha erken olursun inşallah bende baya geçti sandım27 gundu normalde gecen ay 31 gunde oldum bu ay 32 oldu hala tık yok
Ben hala yataktayım okuyunca kendimi cok tembel hissettimBen dünden işlerim vardı yapamadığım onları yaptım. Utu yaptım. Eşim gitsin balkon yıkayacağım.
Kiz ne bileyim hamilelik ihtimali olmayinca aklima o geliyor ama aolede 47 den once giren yok sukurYok artik
2 sene önce benim gelmemeye başladı. 4 ay falan gelmedi en sonunda doktora gittim fsh e2 falan tavan yapmış. Menopoz başlamış. O kadar çok ilaç kullandım ki zor normale döndü. 10 gün falan gecikse gitmek lazım aslında.Olabilir miu 3 4 gun daha olmazsam dr giderim
4 ay nasil dayandin ya benim duzenliydi 2 aydir duzen bozuldu stres oldjm siskinliktw oluyor2 sene önce benim gelmemeye başladı. 4 ay falan gelmedi en sonunda doktora gittim fsh e2 falan tavan yapmış. Menopoz başlamış. O kadar çok ilaç kullandım ki zor normale döndü. 10 gün falan gecikse gitmek lazım aslında.
Senin çocuk büyük ne zaman istersen yaparsın ben eşim gitmeden bitireyim diye uğraştım.Ben hala yataktayım okuyunca kendimi cok tembel hissettim
Benim kızım o kadar eziyetliydi ki stresten olmuyordur dedim. Gitsem kızı nereye bırakcam diye diye erteledim. Yok korkma doktor erken gelseydin bu kadar yukselmezdi dedi o zaman. Çok gecikirse gidersin.4 ay nasil dayandin ya benim duzenliydi 2 aydir duzen bozuldu stres oldjm siskinliktw oluyor
Kiz senin yasin kac nasil baslamis bak korktum simdi cumaya kadar olmazsam gideyim dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?