Haklisin canim senin isin zor ben zatwn evde degilim ya is guc yapmiyom ama bugun kahvaltiya daha kimse cagirmadi belki kahvalti hazirlarim disariya cikmazsamSenin çocuk büyük ne zaman istersen yaparsın ben eşim gitmeden bitireyim diye uğraştım.
Al işte hemen aşağıla hemen göm beniZaten aramızda 800 gr var nasıl geçeceksin anlamadım ki ben
ev işleriyle kalorici yakmaca yapıyor bak bakBen dünden işlerim vardı yapamadığım onları yaptım. Utu yaptım. Eşim gitsin balkon yıkayacağım.
sessiz sessiz ilerliyor anka valla
vurdu gol olduZaten aramızda 800 gr var nasıl geçeceksin anlamadım ki ben
Al işte hemen aşağıla hemen göm beni
Cumaya kadar sıvı seyler içip sadece 55 e mi düşsemev işleriyle kalorici yakmaca yapıyor bak bak
sessiz sessiz ilerliyor anka valla
vurdu gol oldu
bu hırsla sen şimdi sily uuuuuu yakarsın ortalığı
Cumaya kadar sıvı seyler içip sadece 55 e mi düşsem
Günaydın canım nasılsıngünaydın kızçeler
haklısın canım benim ahhh ben çok sıkı sıkı böyle hani ne yedin ne içtin yazmak etmek hemen listeden çıkarılabilme durumu vardı o nedenle takibi biraz bıraktım kilo veremedim yani de ..Cnm sen kapalı mısın???
ahh cnm sen 102 iken ben 93.5 tum.. az kaldı 500 gr sonra 10 kilo vermiş olucam gruba gireli. Sende o zmn bırakmasaydın şimdi 92ydin. Ben zaten senin sayende gruba girdim. Senin msajına yorum yaparken kilomu yazdım bi baktımAnka beni tabloya almış.. iyi dedim bi deneyim müptelası oldum. .
Spordan yicek bişey göremedim :))
afiyet olsun cnm.. karnıyarık kızartma mı??
niye kız ?!!
slm lar ayna canım .hoşgeldinhaklısın canım benim ahhh ben çok sıkı sıkı böyle hani ne yedin ne içtin yazmak etmek hemen listeden çıkarılabilme durumu vardı o nedenle takibi biraz bıraktım kilo veremedim yani de ..
yay burcu olmamdan sanırım
sıkıya gelemiyorum ama bundan sonra kendim kurallarımı koyup tam gaz devam edeceğim haftaya pazartesine kadar bakalım gülüm ne kadar verniş olacağım..
şimdi limonlu suyumu içiyorum
oğlumun 3 gündür gece uykuları çok kötü hiç yatırmadı yineGünaydın canım nasılsın
hoşbulduk canımslm lar ayna canım .hoşgeldin
teşk edrim canım iyiyim.hoşbulduk canımnasılsın
evet canım şu pzartesine kadar bir diyetime adapte olayımteşk edrim canım iyiyim.
aramıza katılsan sen de keşke ..ama şu bir hafta deneyeyim diyorsun .dene kendini..sonra bakarsın aramızdasın
Sıkıya gelmeden kurallar olmadan olmuyor bu iş canım. Neyse zararın neresinden dönersen kardır. Yaparsın istersen.haklısın canım benim ahhh ben çok sıkı sıkı böyle hani ne yedin ne içtin yazmak etmek hemen listeden çıkarılabilme durumu vardı o nedenle takibi biraz bıraktım kilo veremedim yani de ..
yay burcu olmamdan sanırım
sıkıya gelemiyorum ama bundan sonra kendim kurallarımı koyup tam gaz devam edeceğim haftaya pazartesine kadar bakalım gülüm ne kadar verniş olacağım..
şimdi limonlu suyumu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?