- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aa niyeki kaptan? ?Kızlar adımı değiştirdim haberiniz olsun
Kız@MiuLego bak kimler gelmiş??
Bilmem değişiklik olsun diye. Olmamış mıAa niyeki kaptan? ?
Hep benle uğraşıyor başkaları ile de uğraşsın ki bana enerjisi kalmasın kaptanKızAk kelebek hiç cis cos yemiyor ki niye miu yu durtup duruyon. Ekmek yemez pilav yemez kızartma yemez çikolata yemez
Yoo hayırlı olsun. . Merak ettim öyle. .Bilmem değişiklik olsun diye. Olmamış mı
Ben sevmiyorum canim soguk cay falan benim ictigim cay kahve soda baska bir sey sevmiyorumAslında soğuk çay mı yapsak limonlu??
Umut-16 yla uğraşsınHep benle uğraşıyor başkaları ile de uğraşsın ki bana enerjisi kalmasın kaptan
Aynen ben de. Hem çay soğuk mu olur.Ben sevmiyorum canim soguk cay falan benim ictigim cay kahve soda baska bir sey sevmiyorum
Tatil donusu en sevmedigim sey iyyyy gidince bende yapicamYaaa yazılanlara yetişemiyorum ne çok şey konuşmuşsunuz tam okuyorum bişeyler yaxıcam bi iş çıkıyo sonra tekrar giriyorum bi bakıyorum 10 sayfa daha yazılmışevim felaket durumda tatil eşyalarını yerleştiremedim daha bi dğnya çamaşır beni bekliyor sınrada ütü temizlik off ölmüşümben çok kıskanıyorum sizi
Tatilden gelen sensin ben seni kıskanıyorum asıl.Yaaa yazılanlara yetişemiyorum ne çok şey konuşmuşsunuz tam okuyorum bişeyler yaxıcam bi iş çıkıyo sonra tekrar giriyorum bi bakıyorum 10 sayfa daha yazılmışevim felaket durumda tatil eşyalarını yerleştiremedim daha bi dğnya çamaşır beni bekliyor sınrada ütü temizlik off ölmüşümben çok kıskanıyorum sizi
gözünüz aydın canımKızlar gunaydın cok sukur bebek dogdu dunden beri hiç konsantre olamadım bişey e şimdi spor yaptım bıraz ortalığı toplayıp devam edicem birde doktor arkadasım var yanına gıdıcem bakalım kilom niye takılı kalmış sinir oldum ya yemiyorum yine aynı bakalım sebebi ne ıkı haftadır bebek için ilaç kullanıyorum ondan mı oldu bakalım bi konuşucam
ben de çok çay içiyorum bu iki gündür ..halbuki kansızlık var ....Bende kahvaltımı yaptim hava 42 derece ve ben 4 kupa cay içtim
Aaa neden?? Yoksa anka ile benim hizmetçimizi mi kıskandın??Yaaa yazılanlara yetişemiyorum ne çok şey konuşmuşsunuz tam okuyorum bişeyler yaxıcam bi iş çıkıyo sonra tekrar giriyorum bi bakıyorum 10 sayfa daha yazılmışevim felaket durumda tatil eşyalarını yerleştiremedim daha bi dğnya çamaşır beni bekliyor sınrada ütü temizlik off ölmüşümben çok kıskanıyorum sizi
Aynen agzimi yaka yaka icerim bende sicakta bile iciyorum hararet alir falan diyorlar hikaye icerken pisiyorum belki yaglarda pise pise erirAynen ben de. Hem çay soğuk mu olur.ben son bardağıma kadar altını bile kapatmam
Valla kaçamaksız gidiyor sabah kahvaltıda 1 büyük erik 3 kayısı yedim regli olduğum için tatlı ihtiyacım gitsin diyeEee nasıl gidiyo??
uğraşıyor zaten ..ama ben senin kadar cırlamadım kızzz
Yemiyorum şükür kurbana kadar yık hiç cıssKızAk kelebek hiç cis cos yemiyor ki niye miu yu durtup duruyon. Ekmek yemez pilav yemez kızartma yemez çikolata yemez
niye güzel olmuş bence az ve özAaa neden?? Yoksa anka ile benim hizmetçimizi mi kıskandın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?